25 / 04 / 2024

Düzceli şehit ailelerine ev desteği

Düzceli şehit ailelerine ev desteği

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Özlü, PKK'nın Hakkari ve Diyarbakır'da düzenlediği saldırılarda şehit olan Jandarma Er Erkan Özdemir ile Jandarma Astsubay Metin Uysal'ın Düzce'nin Yığılca ilçesinde yaşayan ailelerinin evlerinin yenilenmesi talimatı verdi

İYİ Parti'li Kürşad Zorlu'dan TOKİ'den şehit ailelerine ev verilmesi için kanun teklifi!

İYİ Parti Ankara Milletvekili Kürşad Zorlu, şehitlerin bakmakla yükümlü olduğu ailelerine konut imkanı sağlanmasına ilişkin kanun teklifi verdi. 

Malatya'daki kentsel dönüşüm konutlarında yaşam başladı!

Malatya Battalgazi'de, Elazığ merkezli olarak 24 Ocak 2020 tarihinde meydana gelen depremden sonra riskli alan şeklinde ilan edilen Şehit Fevzi Mahallesi'nde kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilen 679 konutta yaşam başladı. 

Adana Yüreğir Belediyesi düğmeye bastı! Büyük dönüşüm ile depreme dayanıklı konutlar inşa ediliyor!

Adana’nın Yüreğir Belediye Şehit Erkut Akbay Mahalle'sindeki kentsel dönüşüm için düğmeye bastı. Projeye ilişkin Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir bilgi verdi.

Aile Bakanlığı'ndan şehit yakınlarına ve gazilere 50 bin TL'ye varan destek!

Türkiye'de şehit olan askerlerin aileleri ve gazilere yönelik destekler artarak devam ediyor. Aile Bakanlığı ve ilgili kamu kurumları, Şehit Yakınları ve Gaziler Genel Müdürlüğü aracılığıyla gerçekleştirilen yardım programlarıyla, bu kahramanların ailelerine ve gazilere çeşitli ihtiyaçlarının karşıl

Malatya'da dönüşümle inşa edilen evlerin fazlası depremzedelere verilecek!

Battalgazi Belediyesi tarafından Elazığ depreminden sonra riskli alan ilan edilen Şehit Fevzi Mahallesi'nde kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilen 684 konutun 284 tanesi depremzedelere verilecek...

Hükümetten madencilerin ailelerine maaş ve nakdi destek geliyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan yasal düzenleme talimatı verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Merkez ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısında, Bartın Amasra’daki maden kazasında hayatını kaybeden işçilerin ailelerine mali destek için parti grubuna “yasal düzenleme” hazırlığı yapılması talimatını verdi. İşte ayrıntılar...

Milyonlarca emekliyi ilgilendiriyor! Faizsiz kredi müjdesi resmen geldi! Faizsiz kredi başvurusu nasıl yapılır?

SGK, Toplu Konut İdaresi Tarafından Şehit Ailelerine Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimlerine Açılacak Faizsiz Konut Kredisi Hakkında Yönetmelik kapsamında bulunanlara faizsiz konut kredisi kullandırıyor. Peki faizsiz konut kredisini kimler kullanabilir?

Adana Yüreğir'de kentsel dönüşüm için ilk imzalar atıldı!

Adana Yüreğir'e bağlı Şehit Erkut Akbay Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı. Proje dahilinde taşınmaz sahipleri ile uzlaşma görüşmeleri başladı. 

TOKİ şehit ailelerine ücretsiz ev versin önerisi!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) şehit aileleri ve gazilere bedeli karşılığında ev satıyor, kurada öncelik veriyor ve faizsiz konut kredisi sunuyor. Milletvekilleri ise şehit aileleri ve gazilere ücretsiz ev verilmesini önerdi. TBMM KİT Komisyonu'nda TOKİ'den konuya ilişkin yazılı yanıt verildi.

Son dakika açıklaması! Elektrik faturalarında yeni dönem başlıyor!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu Başkanı Yılmaz, "65 yaş üstü tüketiciler, engelli tüketiciler ve şehit aileleri ve muharip/malul gazilerin elektriği, borcundan ötürü 3 ay boyunca kesilemeyecek." dedi.

Adana Yüreğir'de kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı!

Geçtiğimiz yıl selden etkilenen bölgelerden biri olan Adan Yüreğir'e bağlı Şehit Erkut Akbay Mahallesi'nde kentsel dönüşüm için ilk adım atıldı. 

TOKİ'den 154 bin TL'ye kadar faizsiz kredi fırsatı!

TOKİ, şehit ailelerine, harp ve vazife malulleri ile dul ve yetimlerine 154 bin TL'ye kadar faizsiz kredi imkanı sunuyor. Bu kredi ile yalnızca TOKİ konutlarında değil istenilen yerde ve büyüklükte konut sahibi olunabiliyor. İşte ayrıntılar...

Kocaeli Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın Kadın ve Çocuk Spor Merkezi açıldı!

Kocaeli Darıca'da PKK tarafından şehit edilen, Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın'ın adını taşıdığı kadın ve çocuk spor merkezi açıldı. 

Düzceli şehit ailelerine ev desteği Haberi

Düzceli şehit ailelerine ev desteği

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Özlü, PKK'nın Hakkari ve Diyarbakır'da düzenlediği saldırılarda şehit olan Jandarma Er Erkan Özdemir ile Jandarma Astsubay Metin Uysal'ın Düzce'nin Yığılca ilçesinde yaşayan ailelerinin evlerinin yenilenmesi talimatı verdi.


Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yaklaşık iki ay önce Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde baraj inşaatının güvenliğini sağlayan askerlere terör örgütü PKK mensuplarınca düzenlenen roketatarlı saldırıda şehit olan Jandarma Astsubay Metin Uysal ile Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda şehit edilen Jandarma Er Erkan Özdemir'in babaevlerinin yenileceğini, gerekirse yeni ev yapılacağını söyledi. 


Bakan Özlü'nün, ziyaret ettiğini her iki şehidin babaevlerinin bakıma muhtaç olduğunu tespit ettiklerini belirten Yiğit, Özlü'nün ailelerin evlerinin yaptırılması talimatı verildiğini kaydetti. 


Şehitler Uysal ve Özdemir'in yakınlarına sahip çıkmak için mülki ve idari amirlerin...