28 / 03 / 2024

Düzlem Yapı Papatya Park Residence satış fiyatları

Düzlem Yapı Papatya Park Residence satış fiyatları

Düzlem Yapı Papatya Park Residence kapsamında inşaat çalışmaları Nisan ayında başlayacak. Papatya Park Residence projesinde yer alan dairelerin 36 ay kadar sonra teslim edilmesi planlanıyor

İstanbul'da kentsel dönüşüm projeleri için ada bazlı düzeltmeler yapılmalı!

Lazolini Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mimar Nurettin Sağırkaya yaptığı açıklamada Mega kent İstanbul'daki kentsel dönüşüm projeleri için ada bazlı düzeltmeler yapılması gerektiğini söyledi.

Merkez Bankası Başkanı tarih verdi! Elektrik ve doğalgaz fiyatlarında düzenleme yapılacak! 

Merkez Bankası Başkanı'nın yeni Başkanı Fatih Karahan, elektrik ve doğalgaz fiyatlarında önümüzdeki günlerde düzenleme yapılacağını açıkladı. Elektrik ve doğalgaza zam mı geliyor? İşte ayrıntılar...

Türkiye'ye kamu yararı güden bir kentsel dönüşüm düzenlemesi yapılmalı!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülşah Deniz Atalar, yeni kentsel dönüşüm yasası ile ilgili açıklamalarda bulundu. Atalar, Türkiye'ye kamu yararı güden bir kentsel dönüşüm düzenlemesi yapılması gerektiğini söyledi. İşte ayrıntılar...

D Plus Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

D Plus Yapı Denetim Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Eryılmaz tarafından kuruldu.

Asgari ücrete zam sinyali! Kanuni düzenleme yapılabilir! 

Ankara Sanayi Odası Başkanı Nurettin Özdebir, asgari ücretle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu ve bu konuya ilişkin kanuni düzenleme yapılabileceğinin altını çizdi.

Dılmax Yapı Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dılmax Yapı Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Kadıköy’de  500  bin TL sermaye bedeli ile Feridun Dilmeğani tarafından kuruldu.

Düzkar Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Düzkar Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Baki Düz tarafından kuruldu.

Düşler Yapı İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Düşler Yapı İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  300 bin TL sermaye bedeli ile Galip Kızılarslan tarafından kuruldu.

Taksim Camii'nde açılış hazırlığı: Son düzenlemeler yapılıyor!

Taksim'de inşası biten ve bu cuma günü ibadete açılacak olan camide son düzenlemeler yapılıyor. İç mekandaki çalışmaların çoğunlukla tamamlandığı caminin çevre düzenlenmesinde son rötuşlar gerçekleştiriliyor. 

Düzenli Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Düzenli Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Onur Karal tarafından kuruldu.

Sinan Öncel: Kiralarda yasal düzenleme yapılmalı!

Perakendecinin haftalık 84 olan satış saatinin 34,5 saate gerilediğini dile getiren Birleşmiş Markalar Derneği Başkanı Sinan Öncel, yüzde 60’lık bu kaybın kiralara yansıması için yasal düzenlemelerin yapılması gerektiğine dikkat çekti.

Eyüpsultan Meydanı'nda düzensiz yapılaşma sona eriyor!

Eyüpsultan Belediyesi, Eyüpsultan Meydanı'nda yer alan düzensiz yapıları ortadan kaldırarak tarihi yapıları yeniden gün yüzüne çıkartıyor. 

Dündar Yapı Grup Emlak Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dündar Yapı Grup Emlak Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 350 bin TL sermaye bedeli ile Ali Dündar tarafından kuruldu.

Düzlem Yapı Papatya Park Residence satış fiyatları Haberi

Düzlem Yapı Papatya Park Residence satış fiyatları

Papatya Park Residence projesi, Düzlem Yapı tarafından yükseliyor. Düzlem Yapı Papatya Park Residence, Beylikdüzü Bölgesi'nde inşa ediliyor. 


Düzlem Yapı Papatya Park Residence projesinin inşaatına Nisan ayında başlanacak. Proje toplamda 8 dönüm alan üzerinde yükseliyor. 


Düzlem Yapı Papatya Park Residence için ruhsat müracatı da yapıldı. Düzlem Yapı Papatya Park Residence projesinde 140 konut yer alıyor. 


Düzlem Yapı Papatya Park Residence ne zaman teslim?

Düzlem Yapı Papatya Park Residence teslimleri 36 ay sonra olarak belirlendi. Düzlem Yapı Papatya Park Residence kapsamında sauna, fitness, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, spor alanları bulunuyor. 


Düzlem Yapı Papatya Park Residence satış fiyatları henüz belirlenmedi. 


Düzlem Yapı Papatya Park Residence iletişim

Tel: 0212 444 34 94

Web: