19 / 04 / 2024

e 5te trajik sorunu

e 5te trajik sorunu

E-5 ve TEM karayollarındaki trafik sıkışıklığını önlemek için bir dizi önlem alındı. 40 çekici, bozulan veya kazaya karışan araçlara anında müdahale edip trafik akışını tekrar sağlayacak...

Maslak Opet'e AVM yatırımcısı aranıyor

Cem Yılmaz'ın Opet reklamlarıyla ünlenen Maslak Opet'e AVM yaptırılacak.

Ferahevler'e tapu müjdesi

Kadir Topbaş, AK Parti Sarıyer İlçe Teşkilatı'nın düzenlediği toplantıda ilçedeki muhtarlar ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi.

Beyaz eşyada ithalat geriledi, ihracat arttı

Beyaz eşya üretimi, ithalatı ve iç satışları 2008 yılında 2007'ye oranla geriledi, ihracat arttı. Geçtiğimiz yıl ihracat 11 milyon 519 bin 403, üretim ise 15 milyon 920 bin 233 adet olarak gerçekleşti.

Agora Eğlence Merkezi bugün açıldı

Odak Şirketler Grubu'nun yatırımıyla yüzde yüz büyütülerek 178 mağazaya ulaştırlan Agora Alışveriş Merkezi içindeki eğlence merkezi bugün hizmete açılıyor.

2009 AVM sayısı 284'e ulaşacak

İnşaatı süren 82 proje ile, 2009 sonuna kadar toplam alışveriş merkezi sayısı 284'e ulaşacak.

Ankara'ya 15 milyon avroluk eğlence merkezi

Ankara Beysukent'te 15 milyon avroluk yatırımla Birlik grup tarafından inşaatı gerçekleştirilen spor ve eğlence merkezi ''Base Life Club'' hizmete girdi.

Beyaz eşyada fırsat yağmuru

Geçen yıl yüzde 11 daralan beyaz eşya sektöründe, firmalar iç pazarı canlandırmak için kampanyalara yüklendi. Kampanyalarda hediye ürünler, indirimler ve taksitli ödeme kolaylıkları dikkat çekiyor.

Bahçeşehir Doğa Parkı Evleri'nde peşinde yüzde 30 indirim!

Emlak Pazarlama İnşaat tarafından inşa edilen Bahçeşehir Doğa Parkı Evleri'nde konutların fiyatı 112 bin TL'den başlıyor.

Esenbahçe Konutları'nda 99 bin TL'ye!

Esenyurt'ta inşa edilen Esenbahçe Konutları'nda fiyatlar 99 bin TL'den başlıyor ve 210 bin TL'ye kadar yükseliyor.

Ovalbahçe'de 6 bin 700 TL peşinatla!

OM İş Ortaklığı tarafından Sarıgazi'de inşa edilen Ovalbahçe'de fiyatlar 67 bin TL'den başlıyor.

Ovalbahçe'de 6 bin 700 YTL peşinatla! Kura yok!

OM İş Ortaklığı tarafından Sarıgazi'de inşa edilen Ovalbahçe'de fiyatlar 67 bin YTL'den başlıyor.

Erikçe Kent Ormanı hayata geçiyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyesinin yürüttüğü Erikçe Kent Ormanı Projesi kapsamında 214 hektar alanda seyir terasları, yapay gölet ve yürüyüş yolları yapılacak.

Elektriğe konutta zam geliyor...

Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK) 1 Ocak'tan itibaren konutlardaki elektriğe zam yapma ve sanayi kuruluşlarının aldığı elektrik fiyatını indirme kararı aldı.

e 5te trajik sorunu Haberi

e 5te trajik sorunu

E-5 ve TEM karayollarındaki trafik sıkışıklığını önlemek için bir dizi önlem alındı. 40 çekici, bozulan veya kazaya karışan araçlara anında müdahale edip trafik akışını tekrar sağlayacak.


E-5 ve TEM karayollarında özellikle sabah ve akşam saatlerinde yaşanan trafik sıkışıklıklarını azaltmak için Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından bir dizi önlem alındı. Her iki karayolunda 40 trafik çekicisi görevlendirildi. Belli noktalarda hazır olarak bekletilen çekiciler kaza ya da arıza yüzünden yolda kalan araçlara anında müdahale ederek uzun araç kuyrukların oluşmasını engelleyecekler. Her iki karayolunda mevcut ekiplere ek olarak görevlendirilen 60 motosikletli trafik polisinin de trafik hızının düşmemesi için çalışacak. Ayrıca polis ekipleri, emniyet şeridinin gereksiz kullananlara karşı uygulama yapacak. İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından mevcut ekiplere ek olarak görevlendirilen motosikletli trafik polisi ekibinin de...