25 / 04 / 2024

e Noter smmm giriş

e Noter smmm giriş

'e-Noter' uygulamasıyla Türkiye Noterler Birliği'nin internet sayfasından 7 gün 24 saat cep telefonu, bilgisayar üzerinden üyelik şartı aranmadan randevu yapılabilecek. Uygulama ile noterliklere gitmeden ihbarname, ihtarname, çeviri gibi işlemler 'e-İmza' ile yapılacak.

Bakanlık peş peşe açıkladı! 2023 noter işlemlerine kallavi zam geldi! Acilen göz atmak gerekiyor! Canınız yanmasın!

2023 ile birlikte zam haberleri de ardı ardına gelmeye başladı. Birçok farklı kaleme yapılan zamlar bu sefer de noter kağıtlarına yapıldı. İşte detaylar...

Yeni yılda yüzde 121'e varan zam! TC kimlik kartı, ehliyet ve noter kağıdı ücretleri birden değişti!

Değerli kağıtların 2023 yılı için geçerli olacak satış bedelleri belirlendi. Yüzde 121'e gelen zam uygulandı. İşte bütün ayrıntılar...

Otomobil ticareti artık e-Devlet'ten mi yapılacak?

Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu Genel Başkanı Aydın Erkoç, noter harçlarının yüksekliğine dikkat çekerek otomobil ticaretinin noterlerden değil, e- Devlet üzerinden yapılması gerektiğini ve bu sayede tüketicinin yüksek harç ödemesinin önüne geçileceğini belirtti.

Noter işlemleri internete taşındı!

'e-Noter' uygulamasıyla Türkiye Noterler Birliği'nin internet sayfasından 7 gün 24 saat cep telefonu, bilgisayar üzerinden üyelik şartı aranmadan randevu yapılabilecek. Uygulama ile noterliklere gitmeden ihbarname, ihtarname, çeviri gibi işlemler 'e-İmza' ile yapılacak.

Noter randevuları internet üzerinden alınacak!

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, noterliklerde randevu işlemlerin artık internet üzerinden yapılacağını duyurdu. Gül, ek olarak e-Noter uygulaması üzerinden işlem de yapılabileceğini dile getirdi. 

TOKİ Çeşme Konutları'nda kura çekimi 30 Aralık'ta!

Çeşme'de 1. Etap ve 2. Etap başvuruları tamamlanan TOKİ konutları için 30 Aralık Cuma günü saat 10.00'da, Kaymakamlıkça belirlenecek bir yerde noter huzurunda çekiliş yapılacak.

Aidatın ödenmemesi dilekçe örneği!

Kat Mülkiyeti Kanunu gereğince, tüm maliklerin aidat ödemelerine katılması gerekiyor. Çeşitli nedenlerle aidat borcunu ödemekten kaçınanlara noter kanalıyla ihtarname gönderilebiliyor. İşte aidatın ödenmemesi dilekçe örneği..

TOKİ Uşak Eşme kura sonuçları! 13 Haziran!

TOKİ Uşak Eşme kura tam sonuç listesi www.emlakkulisi.com adresinde yer alacak. TOKİ Uşak Eşme kura sonucu 13 Haziran 2014 Cuma günü Eşme Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde noter huzurunda açıklanacak...

Vaditepe Bahçeşehir 2. Etabı çekilişle sahiplerini buldu!

KİPTAŞ'IN Kamu Personeline yönelik yaptığı Vaditepe Bahçeşehir 2. Etap Projesi kura çekimi Noter huzurunda törenle Feshane Kongre Merkezi'nde yapıldı. Vaditepe Bahçeşehir 2. Etabı çekilişle sahiplerini buldu...

Noter tahliye taahhütnamesi!

Ev sahibi ile kiracı aralarında tahliye taahhütnamesi düzenleyerek, evin tahliye edileceği tarihi belirlemiş oluyorlar. Taahhütname, isteğe bağlı olarak noterde de düzenlenebiliyor. İşte noter tahliye taahhütnamesi...

Dolmabahçe Veliaht Dairesi'ndeki tabloların ne durumda olduğu merak konusu!

Dolmabahçe'deki Veliaht Dairesi'ndeki rezaleti ortaya çıkaran vekiller, milyon dolarlık tabloların bulunduğu odaya girememişti. Kapısı açılmayan odaya şimdi noter huzurunda girilecek

Erikçe Kent Ormanı hayata geçiyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyesinin yürüttüğü Erikçe Kent Ormanı Projesi kapsamında 214 hektar alanda seyir terasları, yapay gölet ve yürüyüş yolları yapılacak.

Elektriğe konutta zam geliyor...

Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK) 1 Ocak'tan itibaren konutlardaki elektriğe zam yapma ve sanayi kuruluşlarının aldığı elektrik fiyatını indirme kararı aldı.

e Noter smmm giriş Haberi

e Noter smmm giriş

Devreye alınan 'e-Noter' uygulaması ile birlikte Türkiye Noterler Birliği'nin internet sayfası üzerinden 7 gün 24 saat cep telefonu, bilgisayardan üyelik şartı aranmadan randevu yapılabilecek.

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre; uygulama kapsamında noterliklere gitmeden ihbarname, ihtarname, çeviri gibi işlemler 'e-İmza' ile yapabilecek. 

Noterliğe gitmeden hangi işlem tesis edilecekse onlarla ilgili talepler, bilgiler iletilecek; noterliğe gidildiğinde hazır işlemle karşılaşılacak, imza atılarak işlem tamamlanabilecek.

Noter randevuları internet üzerinden alınacak!

Noterlerde yeni düzenleme! Satış işlemleri...