20 / 04 / 2024

e-ticarette ilk arsa satışı

e-ticarette ilk arsa satışı

Hepsiburada'nın 15 bin iş ortağıyla birlikte 410 milyon TL değerinde ticaret hacmi gerçekleştirdiği "Efsane Cuma" kapsamında e-ticarette ilk defa arsa satışı yapıldı...

E-Devlet üzerinden parsel sorgulama nasıl yapılır 2024? Arsa, ada, tapu parsel sorgulama ekranı!

Pek çok kişi E-Devlet üzerinden nasıl parsel sorgulama yapacağını merak ediyor. Peki E-devlet üzerinden arsa, ada, tapu parsel sorgulama nasıl yapılır 2024?

SON DAKİKA: E-ticarette kargo iade ücretini tüketiciler ödeyecek!

E-ticarette kargo iade ücretine ilişkin yeni karar alındı. Bu kapsamda 1 ocak itibarıyla internet üzerinden gerçekleştirilen alışverişlerdeki kargo iade ücreti tüketiciler tarafından ödenecek.

e-Ticarette yeni dönem başlıyor. Artık internetten alışveriş daha güvenli hale gelecek!

Ticaret Bakanlığı, internetten sipariş verilen ürünlere yönelik etkin piyasa ve gözetim mekanizması için yeni bir sistem kuracak. e-Ticarette Ürün Güvenliği Projesi de devreye alınacak.

E-ticarette kasım ayı alışveriş çılgınlığına dikkat! Dolandırıcıların tuzağına düşmeyin!

Kasım ayında Öğretmenler Günü, Bekarlar Günü ve Alışveriş Cuması derken e-ticarette çok farklı kategorilerde indirimli alışveriş fırsatı tüketicileri bekliyor. Elektronik Ticaret İşletmecileri Derneği ise tüketicileri e-ticaretteki alışveriş tuzaklarına karşı uyardı.

Son kez duyuruldu! 31 Ekim’e kadar ilk ve son kez adınıza 2 bin 500 TL yatacak!

Türkiye’nin en büyük bankalarından Akbank, ekim ayına özel yeni bir kampanya düzenledi. Akbank, kampanyaya başvuru yapan müşterilerinin 2 bin 500 TL kazanacağını duyurdu.

2023 tarım destekleri açıklandı: Yağlık ayçiçeği üreticilerine sertifikalı tohum desteği ne kadar?

2024 yılı için ödenecek olan 2023 tarım destekleri açıklandı ve bu kapsamda yağlık ayçiçeği ilk kez sertifikalı tohum kullanımına yönelik maddi destek alacak. Her dekar için 135 lira sertifikalı tohum teşvik sağlanacak. Sertifikalı tohum desteğinin detayları haberin devamında...

Okullar yarın açılıyor! İlk ders zili öncesi kırtasiyelerde alışveriş hareketliliği

2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı için ilkokul, ortaokul, lise ve okul öncesi eğitimde, ilk ders zili öncesinde kırtasiye alışverişi hareketlendi.

Türkiye mobil finans dolandırıcılığına en eğilimli 3 bölge arasında!

Rusya merkezli siber güvenlik firması Kaspersky, mobil finans uygulamalarına ilişkin siber tehditlerin sürdüğünü aktardı. Kaspersky; Orta Doğu, Türkiye ve Afrika (META) bölgesinin dolandırıcılığa eğilimli ilk 3 bölge olduğunu ifade etti.

Bakan Işıkhan’ın zor sınavı! Düzenlemeler peş peşe gelecek! İlk adım asgari ücret olacak!

Yeni kabinede Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı görevini üstlenen Vedat Işıkhan’ı zorlu bir süreç bekliyor. Asgari ücretten memur ve emekliye kadar milyonlarca kişi temmuz ayında yapılacak zam oranını bekliyor.  

Fatih'te 2 adet arsa satılıyor! Belediye peş peşe duyurdu! Megakentte arsa sahibi olabilirsiniz! 

Fatih Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Farih ilçesi,  Molla Gürani Mahallesinde yer alan 2 adet konut imarlı arsayı satıyor. Peki Fatih'te yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Türkiye'nin birinci dünyanın beşincisi olan Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi için geri sayım başladı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum İstanbul'a nefes olacak Atatürk Havalimanı Millet Bahçe'sinin ilk etabının açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yapacağını açıkladı.

TOKİ İstanbul arsa kuraları peş peşe çekiliyor! TOKİ arsa kura sonucu nasıl öğrenilir? Hemen bakın!

TOKİ İstanbul arsa kuraları peş peşe çekiliyor! Peki TOKİ arsa kura sonucu nasıl öğrenilir? Hemen tek tek açıklanan bu detaylara bakın!

TOKİ İlk İş Yerim kura çekilişi resmen başlıyor! İşte il il ilçe ilçe TOKİ İlk İş Yerim kura takvimi! Hemen bakın!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler nedeniyle ertelenen “İlk Evim, İlk İş Yerim” projesinde yeni kura tarihleri ile bu kuraların çekileceği il ve ilçeler açıklandı.

e-ticarette ilk arsa satışı Haberi

e-ticarette ilk arsa satışı

Hepsiburada, bu yıl üçüncüsünü gerçekleştirdiği "Efsane Cuma" ile müşterilerinin hem yüzünü güldürdü hem de bütçesini rahatlattı. Hepsiburada, gelenekselleşen "Efsane Cuma"da 15 bin iş ortağıyla birlikte 410 milyon TL'lik rekor bir ciroya imza attı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; "Efsane Cuma", bu yıl 2017'ye göre yüzde 60’dan fazla büyüme sağlayarak e-ticaret sektörüne de önemli ölçüde hareketlilik kazandırdı.

Hepsiburada’nın yılın en avantajlı günü olarak ilan ettiği "Efsane Cuma"da, Türkiye e-ticaret tarihinin tek kalemdeki en büyük satışı o güne özel satışa sunulan konut projesiyle gerçekleşti. Ayrıca, e-ticarette ilk defa arsa satışına "Efsane Cuma" günü imza atıldı. 

Nef, Efsane Cuma’ya özel avantajlarla Hepsiburada’da!

Hepsiburada Efsane Cuma kampanyasıyla daire ve arsa satacak!