20 / 04 / 2024

East Africa Medikal Turizm nerede

East Africa Medikal Turizm nerede

East Africa Medikal Turizm Eğitim Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Husseın Tukale Ege tarafından kuruldu. 

CES Medikal Tekstil İnşaat Orman Ürünleri Lojistik İthalat ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

CES Medikal Tekstil İnşaat Orman Ürünleri Lojistik İthalat ve İhracat Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Çavaş tarafından kuruldu.

Öztek Reklam Medikal İnşaat Temizlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztek Reklam Medikal İnşaat Temizlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Doğar tarafından kuruldu.

AAD Lojistik İnşaat Medikal Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

AAD Lojistik İnşaat Medikal Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Osman Türkmen tarafından kuruldu.

Dalk Yapı Elektrik Kimya Medikal Reklam Ambalaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dalk Yapı Elektrik Kimya Medikal Reklam Ambalaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Karakaya tarafından kuruldu.

Yapsan Otomobil Medikal Ve İnşaat Malzemeleri Alım Satım Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Yapsan Otomobil Medikal Ve İnşaat Malzemeleri Alım Satım Sanayi Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Osman Zerener tarafından kuruldu.

Turcon Group Medikal İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turcon Group Medikal İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Louange Louange AL Eternek, Mehmet Aksoy ve Patrık Kikuni Salimini ortaklığında kuruldu.

Demed Demir Çelik Medikal İnşaat Malzemeleri Petrol Ürünleri ve Maden Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Demed Demir Çelik Medikal İnşaat Malzemeleri Petrol Ürünleri ve Maden Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 240 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Gündoğdu tarafından kuruldu.

Spot Group Medikal Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Spot Group Medikal Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Fadi Aljabi tarafından kuruldu.

Sinar Plastik İnşaat Medikal Reklam Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sinar Plastik İnşaat Medikal Reklam Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Kemal Ayaz tarafından kuruldu.

Hertek İnşaat Reklam Medikal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hertek İnşaat Reklam Medikal Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nurullah Cura tarafından kuruldu...

Karel Grup Mühendislik Elektrik Medikal ve Nakliye  Limited Şirketi kuruldu!

Karel Grup Mühendislik Elektrik Medikal ve Nakliye  Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Çelik tarafından kuruldu. 

Alkafi Medikal İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alkafi Medikal İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Marwan Kafi tarafından kuruldu. 

Kılıçtürk İnşaat Nakliye Elektrik Makina Medikal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçtürk İnşaat Nakliye Elektrik Makina Medikal Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Othan tarafından kuruldu. 

East Africa Medikal Turizm nerede Haberi

East Africa Medikal Turizm nerede

East Africa Medikal Turizm Eğitim Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Husseın Tukale Ege tarafından kuruldu. 

East Africa Medikal Turizm Eğitim Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
TURİZM VE SEYAHAT ACENTALIĞI ULUSLARARASI VE ŞEHİRLERARASI YOLCU TAŞIMACILIĞI a. Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. b. Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. c. Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. d. Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak. e. Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama...