24 / 04 / 2024

ebru gündeş yalısı

ebru gündeş yalısı

Ebru Gündeş, Kanlıca'daki yalısında Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu’na aykırı tadilat yapıldığı iddiasıyla dava açılmıştı. 7 ay önce, aykırılıkların giderilmemesi durumunda yıkım yapılacağı belirtilmişti, aykırılıklar henüz giderilmedi...

Ebru Gündeş ve Rıza Zarrab’ın yalısı da imar barışına dahil!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, imar barışıyla ilgili tasarıya istisnasi bir hüküm koymadıklarını söyledi “Yapının durumuna göre parasını yatıran herkes yararlanabilecek” dedi.

İşte Ebru Gündeş'in mal varlığı!

Habertürk Gazetesi yazarı İpek Durkal, bugünkü yazısında Ebru Gündeş'in mal varlığını konu aldı. İşte o yazı...

Ebru Gündeş, Kanlıca'daki 26 milyon liralık yalısına yeniden tadilat yaptırdı!

Ebru Gündeş'in yalısının iskelesinde kurdurulan otomatik merdiven, tuşa basıldığında bağaza iniyor. Yalının renkli ışıkları için 3 bin 500 dolar değerinde 8 adet özel spotlar kullanıldığı öğrenildi.

100. Yıl Bayındır Süt İşleme Fabrikası günde 100 ton süt işleyecek

İzmir Büyükşehir Belediyesi firmalarından İztarım A.Ş’nin 100. Yıl Bayındır Süt İşleme fabrikası gerçekleşen bir tören ile hizmete açıldı. Buna göre, 350 milyon lira yatırım ile hayata geçirilen fabrika günde 100 ton süt yapacak "İzmirli" markası ile süt ve süt ürünlerine dönüştürülecek.

Tapu kaç günde alınır? Kimler tapuya başvuru yapabilir? Tapu alırken yaş sınırı var mı? 

Gayrimenkul sahipleri veya gayrimenkul sahibi tarafından tapunun kaç günde alındığı merak edilen konulardan biri. Ayrıca çocukları için gayrimenkul almak isteyenler de tapuda yaş sınırı olup olmadığını merak ediyor. Peki kimler tapu alabilir ve yaş sınırı nedir? İşte yanıtları…

'Yarısı bizden! kampanyasında rekor başvuru! 2 günde tam 47 bin 400 başvuru geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum, Kentsel Dönüşümde Yarısı Bizden Kampanyası"na İstanbul'da 2 günde tam 47 bin 400 başvuru geldiğini açıkladı.

Benzin ve motorine 1 günde ikinci zam haberi! 1 TL daha artacak! 27 Mayıs 2022 PO, BP, Total, Shell, Opet fiyat listesi

Benzin ve motorine 1 günde ikinci zam haberi geldi. Sabahtan akşama fiyatlar 1 TL daha artacak. 27 Mayıs 2022 Petrol Ofisi, BP, Total, Shell, Opet son dakika fiyat listesi...

İstanbul Havalimanı 1 günde rekor kırdı! Yolcu sayısı 200 bine dayandı

İstanbul Havalimanı'nda 1 günde 30 Nisan’da toplam bin 301 iniş-kalkış gerçekleşirken, 195 bin 640 yolcu da seyahat etti. 1 Mayıs’ta da bin 226 uçuş olması, 186 bin 500 yolcunun seyahat etmesi planlanıyor.

Otobüs bileti fiyatlarına 10 günde yüzde 41 zam geldi! Metro, Kamil Koç, Pamukkale... 23 Nisan fiyat listesi...

Ramazan ayının gelişi ile beraber otobüs bileti fiyatları rekor üstüne rekor kırmaya başladı! Otobüs bileti fiyatlarına son günde yüzde 41 zam uygulandı! Peki, otobüs bileti fiyatları ne kadar? Metro, Pamukkale, Kamilkoç, Ulusoy, Nilüfer, Varan... İşte 23 Nisan 2022 fiyat listesi...

Otobüs bileti fiyatlarına 7 günde ikinci zam, yüzde 41 arttı! Metro, Kamil Koç, Pamukkale... 20 Nisan fiyat listesi...

Ramazan ayının başlamasıyla şehirler arası otobüs bilet fiyatlarına zam yağmuru başladı! Otobüs bileti fiyatlarına 7 günde yüzde 2 zam geldi! Peki, en ucuz otobüs bileti fiyatları ne kadar? Metro, Kamilkoç, Pamukkale, Ulusoy, Nilüfer, Varan ve Has Turizm... İşte 20 Nisan 2022 fiyat listesi...

Ebru Gündeş Kıbrıs'tan ev aldı!

O Ses Türkiye jüri üyeliğinin yanı sıra hafta sonları da Kıbrıs'ta sahne alan başarılı şarkıcı Ebru Gündeş, Kıbrıs'tan ev aldı...

Shiba bir günde yatırımcısına yüzde 50 kazandırdı!

Dogecoin'in rakibi olarak piyasaya çıkan Shiba bir günde yatırımcısına yüzde 50 kazandırdı. 

İstinaf mahkemesinden Ebru Gündeş'in yalı tadilatı davası için beraatına ilişkin karara onay!

İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 15. Ceza Dairesi, Ebru Gündeş Sarraf hakkında, Beykoz Kanlıca'daki yalılarında, Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu'na aykırı tadilat yaptırdığı iddiasıyla yargılandığı davada verilen beraat kararı uygun buldu.

Ebru Gündeş'in ev kararsızlığı!

Ebru Gündeş’in Kanlıca’daki ikiz yalısında yaptırdığı tadilatlar tartışmalara neden olmuş, bu yalıdan sonra Kemerburgaz'da bir villa alan sanatçı yine bir ev arayışına girdi. 

Feryal Gülman, Bebek'teki yalısını satamayacak!

Feryal Gülman, diziler sayesinde ünü Orta Doğu’ya kadar ulaşan dillere destan yalısını 245 milyon TL'ye satışa çıkarmıştı, Kemal Gülman da satışa engel olmak için İstanbul 12. Asliye Ticaret Mahkemesi’ne başvurarak dava açtı.

Türkiye'de konut satış süreleri düşüyor! Konutlar 37 günde el değiştiriyor!

sahibinden Ağustos Ayı Emlak Endeksini yayımladı. Endekse göre, konut satış süresi hızla düşüyor, Türkiye’de konutlar ortalama 37 günde el değiştiriyor.

ebru gündeş yalısı Haberi

ebru gündeş yalısı

Ebru Gündeş'in Kanlıca'daki yalısında imara aykırı tadilat yapıldığı sebebiyle İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Boğaziçi İmar Müdürlüğü tarafından 7 ay önce, aykırılıkların giderilmemesi durumunda yıkım yapılacağı bildirilmişti. CHP Eski İBB Meclis Üyesi Hüseyin Sağ, aykırılığın düzeltilmediğini aktararak, üzerinden 7 ay geçmesine rağmen yalının neden yıkılmadığı sorusunu yöneltti. Yalıda tadilat yapan Hakkı Süha Gökdemir 1 yıl 8 ay hapis cezası almıştı.

Sözcü gazetesinden Sevgim Begüm Yavuz'un haberine göre, Beykoz Kanlıca’daki yalısında Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu’na aykırı tadilat yaptığı sebebiyle hakkında 6 aydan 3 yıla kadar hapis cezası istemiyle Beykoz 1. Asliye Ceza Mahkemesi’nce yargılanan Ebru Gündeş'in hakkında, geçtiğimiz Mart ayında beraat kararı verilmişti. Yalıda tadilat yapan Hakkı Süha Gökdemir ise 1 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırılmıştı.

‘YIKIM KARARI...