19 / 04 / 2024

Ebru Şancı evi

Ebru Şancı evi

Göktürk'te lüks bir villada yaşayan manken Ebru Şancı kızları Ceylin ve Mila için bahçeye 5 metrekare büyüklüğünde 20 bin liralık oyun evi yaptırıyor.

Ebru Şancı'nın 10 yıllık miras davası sonuçlandı!

Ebru Şancı'nın 2010’dan bu yana devam eden miras davası sonuçlandı. Karşı taraf Ebru Şancı ve diğer 3 mirasçıyla 765 bin TL karşılığında uzlaşmaya karar verdi. İki han satılacak. Elde edilecek paranın dörtte biri Şancı’ya kalacak.

Ebru Şancı ve Alparslan Öztürk Bodrum'daki yazlıklarına taşındı!

Türkiye Futbol Federasyonu Süper Lig'i corona virüs nedeniyle ertelenince Ebru şancı ve Alparslan Öztürk çifti Bodrum'daki yazlıklarına taşındı.

Ebru Yaşar’ın 35 milyon liralık villasını tahtakuruları bastı!

Ebru Yaşar’ın Ulus’taki 35 milyon liralık lüks villasını tahtakuruları bastı. Yaşar, işadamı eşi Necat Gülseven, 2 yaşındaki ikizleri Ebrusu ve Hasan Poyraz ile apar topar eşyalarını toplayıp evi terk etti.

Ebru Şancı evinin bahçesine oyun evi yaptırıyor!

Göktürk'te lüks bir villada yaşayan manken Ebru Şancı kızları Ceylin ve Mila için bahçeye 5 metrekare büyüklüğünde 20 bin liralık oyun evi yaptırıyor.

Kocaeli Albay Sami Bey Evi restore edildi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Tavşancıl’da bulunan tarihi Albay Sami Bey Evi'ni restore etti.

Caner Erkin, Ebru Yaşar'ın beğendiği evi satın aldı!

Caner Erkin, Ebru Yaşar'ın beğendiği evin sahibi oldu. Erkin, Yaşar’ın doğum nedeniyle alamadığı villayı 3 milyon 600 bin dolara satın aldı.

Kocaeli Tavşancıl Albay Sami Bey Evi restore ediliyor!

Kocaeli Dilovası Tavşancıl Mahallesi'nde yer alan üç katlı tarihi ev, restorasyon projesi kapsamında yenileniyor.

Ebru Şancı-Montpellier Herault çifti Fransa'ya taşınacak!

Futbolcu eşinin Fransız Montpellier Herault takımına transfer olmasının ardından, Ebru Şancı Bodrum'daki villasını köpeklerine bıraktı. Çift 2 ay sonra Fransa'ya taşınacak.

Ebru Şancı ve Alpaslan Öztürk taşınıyor!

Alpaslan Öztürk ile nikah masasına oturan Ebru Şancı, Belçika'nın Hollanda sınırı yakınındaki Overpelt kasabasından bir ev fotoğrafı paylaştı. Altına ''Yakında bu evde yaşayacağız'' diye yazdı.

Kocaeli'deki Tarihi Tavşancıl Evleri restore ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Tavşancıl’da bir tarihi evi daha günümüze kazandırıyor. Dilovası Tavşancıl Mahallesi 1690 No’lu parselde yer alan üç katlı tarihi ev restore edilerek yenilenecek.

Kocaeli Tavşancıl Evi restorasyonunda sona gelindi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yapı İşleri Kontrol Şube Müdürlüğü tarafından Dilovası Tavşancıl’da bulunan tarihi bina aslına uygun olarak yeniden yapılıyor.

Sinan Akçıl, Ebru Şallı’nın Ulus’taki evine taşındı!

Maserati’sini satan, ardından Acarkent’te kirada oturduğu evi boşaltan Sinan Akçıl, sevgilisi Ebru Şallı’nın Ulus’taki evine taşındı. Sinan Akçıl, ‘Kutsal Kadın’ın çatısı altına girdi!

Sinan Akçıl, Ebru Şallı’nın Ulus’taki evine taşındı!

Bir süre önce Maserati’sini satan, ardından Acarkent’te kirada oturduğu evi boşaltan Sinan Akçıl, sevgilisi Ebru Şallı’nın Ulus’taki evine taşındı.

Ebru Şancı evi Haberi

Ebru Şancı evi

Manken Ebru Şancı, 2014 yılında ilişkiye başladığı Göztepeli futbolcu Alpaslan Öztürk ve Eylül 2015 yılında evlenmişti.  Çiftin Ekim 2016'da ikizleri Mila ve Ceylin'i dünyaya getirmişti

Posta Gazetesi'nde yer alan habere göre, Göktürk'te lüks bir villada yaşayan Ebru Şancı, kızları Ceylin ve Mila için bahçeye 5 metrekare büyüklüğünde oyun evi yaptırıyor. Oyun evinde mutfaktan banyoya kadar her şey  bulunuyor.

Ebru Şancı, 2.5 yaşındaki kızları Mila ve Ceylin'in villasına 20 bin lira verecek.