26 / 04 / 2024

eca kombi fiyat

eca kombi fiyat

E.C.A., sıcak su kullanım alışkanlığını hafızaya alarak, tüketici dostu Confeo Plus ve de Fortius Plus ürünleriyle performans ve kullanım kolaylığını bir arada sunuyor.

Daewoo Dw Nfc 55300 no frost kombi buzdolabının cazip fiyatını görenler resmen şoke olacak!

Beyaz eşya sektöründe Türkiye’de söz sahibi olmak isteyen Daewoo, bu konuda devrim niteliğinde bir buzdolabı üretti. Daewoo, Dw Nfc 55300 no frost kombi buzdolabını uygun fiyatla piyasaya sundu.

Baymak Duo Tec Compact Premix 24 kw yoğuşmalı kombide dev fiyat! Kombi almak isteyenler hemen baksın!

Sonbaharın gelmesiyle beraber kombi araştırmaları da hız kazandı. Evine veya iş yerine kombi almak isteyenlerin ilk tercihlerinden olan Baymak, yeni kombisiyle adeta göz dolduruyor.

Kombi ile klima almayı düşünenler mutlaka baksın! İkili alımda 4 bin TL indirim! 6 Haziran 2023 fiyat listesi....

Haziran ayında kampanyalarını çeşitlendiren Arçelik, kombi ile klima beraber alımına 4.000 TL indirim fırsatı sunuyor. Peki, Arçelik'te klima fiyatları ne kadar? Arçelik kombi kaç TL? İşte detaylar...

Volkswagen Transporter Kombi’deki bu indirim çok konuşulacak! Hemen bakın!

Volkswagen Transporter Kombi nisan ayı fiyatı belli oldu. Volkswagen, Transporter Kombi modeline büyük indirim yaparken indirimi duyanların ağzı açık kaldı. 25 Nisan 2023 fiyat listesi...

Hoover Hoce3T618ES Kombi No Frost Buzdolabı'nda net 3 bin TL indirim fırsatı! Bu fırsat kaçmaz! 

Evlenecekler ve ya evini yenileyecekler, Hoover Hoce3T618ES Kombi No Frost Buzdolabı yüzde 21 indirimle Carrefoursa sitesinde satışa sunuldu. Peki ürün indirimli fiyatıyla ne kadar satılıyor?

LG GC-B569BLCM Kombi No Frost Buzdolabı'nda efsane indirim kampanyası! Bu fırsat kaçmaz! 24 Mart 2023 fiyat listesi

LG GC-B569BLCM Kombi No Frost Buzdolabı gelişmiş teknolojisi sayesinde soğutma ve dondurma işlemi gerçekleştirerek bir çok ürünün tazeliğini günlerce muhafaza ediyor. Peki ürün indirimle nerede satılıyor?

Volkswagen Transporter Kombi’de 52.500 TL’lik dev indirim sizi bekliyor! Bu fırsatı kaçırmayın!

Volkswagen Transporter Kombi mart ayı fiyatı belli oldu. Peki, Volkswagen Transporter Kombi özellikleri neler, fiyatı kaç TL?

Bosch Condens 2500 W 24 kW 20.000 Kcal/h Yoğuşmalı Kombi indirimde! İşte Bosch 15 Mart 2023 fiyat listesi

Kombi ihtiyacı olanlar dikkat! Bosch Condens 2500 W 24 kW 20.000 Kcal/h Yoğuşmalı Kombi n11 sitesinde indirimle satışta. Peki Bosch kombi indirimle ne kadara satılıyor? İşte detaylar..

Altus ALK 474 X Kombi  No Frost Buzdolabı'nda net 3 bin TL indirim! Hemen bakın! İşte Altus 13 Mart 2023 fiyat listesi

Çeyiz düzecekler dikkat! Altus ALK 474 X Kombi No Frost Buzdolabı internete özel yüzde 18 indirimle Carrefoursa sitesinde satışa sunuldu. İşte indirimli fiyatıyla Altus no frost buzdolabı.

LG GC-B569NQLM Kombi No Frost Buzdolabı indirimde! Sakın kaçırmayın! İşte LG 8 Mart 2023 fiyat listesi 

LG GC-B569NQLM Kombi No Frost Buzdolabı indirimli fiyatıyla Carrefoursa'da tüketicisini bekliyor. Peki No Frost buzdolabı ne kadara satılıyor? İşte detaylar..

Samsung RL4323RBAWW Kombi No-Frost Buzdolabı'nda 2 bin TL'ye varan indirim fırsatı! 2 Mart 2023 fiyat listesi

Samsung RL4323RBAWW Kombi No-Frost Buzdolabı, üst tarafı soğutucu, alt tarafı dondurucu olarak işlev görür. No frost teknolojisi ile ürünler üzerinde buzlanma oluşması engellenir. Peki No-Frost teknolojisi ne?

Arçelik 274532 EI No Frost Kombi Buzdolabı kaç lira? 23 Şubat 2023 fiyat listesi...

Arçelik 274532 EI no frost buzdolabı, sahip olduğu vitamin zone, full fresh+ teknolojileriyle fark yaratıyor. Peki leke tutmayan inoks rengiyle şık, altta yer alan dondurucusuyla kullanımı kolay 274532 EI, kaç litre, en ucuz nereden alınır, fiyatı ne kadar? İşte detaylar..

Kombi ve Kurutma Makinesi alanlara 2 bin TL indirim kampanyası Beko'da! 23 Şubat 2023 fiyat listesi

Beko kombi ve kurutma makinesi alacakları sevindirecek bir kampanya başlattı. Marka bu iki ürünü birlikte alanlara anında 2 bin TL indirim kampanyası ile bütçesi kısıtlı olanlara rahat bir nefes aldırdı.

eca kombi fiyat Haberi

eca kombi fiyat

E.C.A. Confeo Plus ve Fortius Plus serisi kombilerin, yanmayı otomatik kontrol eden ‘dicom’ sistemi sayesinde, kombinin gaz valfi ayarı, kombinin çalışma ömrü boyunca hiç değişmiyor. Confeo Plus ve Fortius Plus serisi kombiler, belli aralıklarla kendisini otomatik kalibre ederek tüm çalışma ömrü boyunca ideal yanmanın sağlanacağı fabrika ayar değerlerinde çalışıyor. 


MİNİMUMDA ISITIYOR 


Confeo Plus ve Fortius Plus hermetik kombiler, ‘comfort’ özelliği sayesinde kullanıcısının sıcak su kullanım alışkanlıklarını hafızasında tutarak, suyun ısınma süresini minimuma indiriyor. Confeo Plus ve Fortius Plus hermetik kombilerin gaz valfi manuel ayar gerektirmediğinden servis ve bakım hizmeti daha kolay ve kısa sürede tamamlanıyor. Yakıt olarak sadece doğalgaz ile kullanılabilen Confeo ve Fortius Plus kombiler 23,4 kW ve 28 kW olarak iki farklı kapasite seçeneğiyle tüketicisine sunuluyor. 


LCD EKRAN, KOLAY KULLANIM 


Ortamdaki...