20 / 04 / 2024

eca kombi kullanımı

eca kombi kullanımı

E.C.A., sıcak su kullanım alışkanlığını hafızaya alarak, tüketici dostu Confeo Plus ve de Fortius Plus ürünleriyle performans ve kullanım kolaylığını bir arada sunuyor.

Airfel'den kombi bakım hizmetlerinde yüzde 20 indirim!

Kullanıcılarını güvenli bir şekilde kışa hazırlamak için “Kombi Bakım Kampanyası’ düzenleyen Airfel, 30 Aralık 2015 tarihine kadar müşterilerine yüzde 20’ye varan indirimle bakım hizmeti sunuyor.

Server Tanfer: Akıllı binalar enerji kullanımını yüzde 50'ye kadar azaltabiliyor!

Enerji kullanımı yüzde 50 azalıyor. IBM Türk Teknoloji ve Sektörel Çözümler Satış Müdürü Server Tanfer, IBM'in kendi binalarını akıllı hale getirerek bu konuda en büyük örneklerden biri olduğunu söyledi.

Elektrik kaçak kullanım cezası nedir?

Elektriği her ne sebeple olursa olsun sayaçtan geçirmeksizin veya sayacı (ölçü sistemini) bozarak kullanmak kaçak elektrik kapsamına giriyor. Peki, elektrik kaçak kullanım cezası nedir? İşte elektrik kaçak kullanım cezası..

Usulsüz elektrik kullanımı nedir?

Elektrik aboneliği için gerekli belgelerin temin edilmesi gerekiyor. Yapılan aboneliğin ardından elektrik faturaları kişinin adına düzenleniyor. Peki, usulsüz elektrik kullanımı nedir? Neler usulsüz kullanım kapsamına girer?

Apartman altı dükkan önü kullanımı!

Apartmanda, bağımsız bölümler dışında kalıp, korunma ve ortaklaşa kullanma veya faydalanmaya yarıyan yerlerine ortak yerler deniyor. Peki, apartman altı dükkan önü ortak alan mıdır? Apartman altı dükkan önü kullanımı nasıl olmalıdır?

İnşaatlarda standart dışı beton kullanımına dikkat!

DEPREME dayanıklı bina inşa etmenin temel bileşenlerinden biri olan kaliteli beton, özel denetim firmaları aracılığı ile denetleniyor. İnşaatlarda standart dışı beton kullanımına dikkat edilmesi gerekiyor.

Zeki Toçoğlu: Adakule Projesi ile lojmanlar halkın kullanımına açılacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu "Maltepe İçmesuyu Arıtma Tesisi ve su depolarının bulunduğu alanda inşasına başlayacağımız Adakule Projesi ile belediye lojmanlarını hemşerilerimizin kullanımına açacağız" dedi

E.C.A Kombi kullanım alışkanlığınızı hafızasına kaydediyor!

E.C.A., sıcak su kullanım alışkanlığını hafızaya alarak, tüketici dostu Confeo Plus ve de Fortius Plus ürünleriyle performans ve kullanım kolaylığını bir arada sunuyor.

Kaçak enerji kullanımı mutlaka maksimum düzeyde sınırlanmalı!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) tarafından, kaçak enerji kullanımının azami düzeyde sınırlandırılması gerektiği belirtildi. Elektriğin yoksul kesimlere ulaştırılması için önlemler alınmalı.

İmarda karma kullanım alanı nedir?

İmar yönetmeliklerin göre; Yerleşme ve gelişme alanlarında konut kullanımına yönelik olarak planlanan alanları "konut alanı" olarak tanımlanıyor. Peki, imarda karma kullanım alanı nedir? Karma kullanım alanları nelerdir?

Memduh Büyükkılıç: İmarlı gelişmenin ve ekonomik kalkınmanın göstergesi enerji kullanımı!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, bir şehrin imarlı, planlı ve sağlık yapılaşması ile ekonomik kalkınmasının en büyük göstergesinin enerji kullanımındaki limitler olduğunu bildirdi...

Kışa girerken kombi bakımınızı yaptırın!

Kombi bakımı için hala harekete geçmedi iseniz kışa girmeden mutlaka kombilerinizi uzman bir teknik servise göstermeniz büyük önem taşıyor. Kışa girerken kombi bakımınızı kesinlikle yaptırın.

Ortak kullanım alanları yönetmeliği!

Ortak kullanım alanları Kat Mülkiyeti Kanunu'nda açıklanıyor. Ortak Kullanım alanları olarak belirlenen alanlardan kat maliklerinin eşit şekilde faydalanabilme hakkı bulunuyor. İşte, ortak kullanım alanları yönetmeliği!

eca kombi kullanımı Haberi

eca kombi kullanımı

E.C.A. Confeo Plus ve Fortius Plus serisi kombilerin, yanmayı otomatik kontrol eden ‘dicom’ sistemi sayesinde, kombinin gaz valfi ayarı, kombinin çalışma ömrü boyunca hiç değişmiyor. Confeo Plus ve Fortius Plus serisi kombiler, belli aralıklarla kendisini otomatik kalibre ederek tüm çalışma ömrü boyunca ideal yanmanın sağlanacağı fabrika ayar değerlerinde çalışıyor. 


MİNİMUMDA ISITIYOR 


Confeo Plus ve Fortius Plus hermetik kombiler, ‘comfort’ özelliği sayesinde kullanıcısının sıcak su kullanım alışkanlıklarını hafızasında tutarak, suyun ısınma süresini minimuma indiriyor. Confeo Plus ve Fortius Plus hermetik kombilerin gaz valfi manuel ayar gerektirmediğinden servis ve bakım hizmeti daha kolay ve kısa sürede tamamlanıyor. Yakıt olarak sadece doğalgaz ile kullanılabilen Confeo ve Fortius Plus kombiler 23,4 kW ve 28 kW olarak iki farklı kapasite seçeneğiyle tüketicisine sunuluyor. 


LCD EKRAN, KOLAY KULLANIM 


Ortamdaki...