25 / 04 / 2024

eca su armatür

eca su armatür

Elginkan Topluluğu'na bağlı E.C.A., üretimini yaptığı armatürlerin dakikada 18 litre olan su tüketimini 8 litreye indirerek yüzde 55 oranında su tasarrufu sağlayacağını açıkladı.

Profilo BM5221MA Bulaşık Makinesi kaç TL, en uygun nerede? 24 Mart 2023 fiyat listesi...

Profilo BM5221MA Bulaşık Makinesi, ayarlanabilen üst sepet yüksekliği ile büyük tencere ve tavalara ekstra yer sağlar. Bir yıkamada 9,5 litre su kullanır. Peki, Profilo BM5221MA Bulaşık Makinesi, ne kadar elektrik harcar? Profilo BM5221MA kaç programlı? 

Bosch SMS44DW01T Serie 4 Bulaşık Makinesi kaç TL, özellikleri ne? 7 Mart 2023 fiyat listesi...

Bosch SMS44DW01T Serie 4 Bulaşık Makinesi, 13 kişilik kapasiteye sahiptir ve bir yıkamada 9,5 litre su kullanır. Ekstra hijyen fonksiyonu ile üst düzey temizlik sağlar. Peki, Bosch Serie 4 bulaşık makinesi kaç programlı? Bosch ActiveWater nedir? İşte detaylar...

10 yıllık davada son karar verildi! Lübnanlı aile 3 milyar TL'lik mirasın hak sahibi oldu!

İstanbul İstinye‘de Lübnanlı armatör dedelerinden miras kalan yaklaşık 40 bin metrekare arazi için hukuk savaşı veren Cheeba ve Jaroud aileleri mirasçı olduklarına dair 10 sene önce açtıkları dava sonuçlandı. Lübnanlı aile 3 milyar liralık mirasın hak sahibi oldu.

Bitcoin BtcTürk'ü nasıl etkiledi?

Türkiye ilk kripto para platformunun CEO'su Özgür Güner, Bitcoin konusunda açıklamalarda bulundu. Güner kripto para sigortacılığı ile ilgili çalışmaların yapıldığını dile getirdi. 

Kanal İstanbul'un Avrupa Yakası'ndaki barajlara etkisi!

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi kurucu rektörü, ‘su profesörü’ Halim Orta, Kanal İstanbul projesinin Küçükçekmece Gölü ve Sazlıbosna Barajı’nı yok edeceğini iddia etti.

Doğsu Orman Ürünleri İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğsu Orman Ürünleri İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Duran tarafından kuruldu.

Depremin baş suçlusu yine 'çürük binalar' oldu!

Her deprem olduğu gibi İzmir'deki felakette baş suçlu 'çürük binalar, kesilen taşıyıcı kolonlar' oldu. Zemin katında lağım borusunun geçebilmesi için kesilmiş bir taşıyıcı kolon bir felekate yol açabiliyor.

Pana Yapı davasında tüm tutuklu sanıklara tahliye!

Fikirtepe’de Kurtlar Vadisi’nin yapımcısı Raci Şaşmaz’ın da aralarında yer aldığı 23 sanıklı davaya devam edildi. Eski Pana Yapı CEO’su Kürşat Coşkun Ufuk dahil tutuklu tüm sanıklar tahliye edildi, Şaşmaz’ında yurtdışına çıkış yasağı kaldırıldı.

Aristotle Onassis’in doğduğu ev için 3 milyon euroluk teklif!

Onassis Vakfı, Yunan armatör Aristotle Onassis’in doğduğu ev olarak bilinen Manisa'daki tarihi evi satın almak için 3 milyon euroluk teklif verdi. Manisa Akhisar'da yaşayan 85 yaşındaki Mihriye Yalazı ise evi satmayacağını söyledi.

Aristotle Onassis'in evi için 26 milyon TL teklif!

Manisa'nın Akhisar ilçesinde yaşayan 85 yaşındaki Mihriye Yalazı, Yunan armatör Aristotle Onassis'in doğduğu ev olarak bilinen tarihi evini, Onassis Vakfı'nın 3 milyon Euro'luk (yaklaşık 26 milyon TL) teklifine rağmen satmayı kabul etmedi. 

Pana Yapı CEO’su Kürşat Coşkun Ufuk'a asırlık hapis cezası talebi!

Yarım kalan inşaatlarıyla gündeme gelen Pana Yapı AŞ’nin eski yöneticileri hakkında dava açıldı. ‘Dolandırıcılık’ ve ‘örgüt kurmakla’ suçlanan 13 kişi arasında, firmanın eski CEO’su Kürşat Coşkun Ufuk da bulunuyor.

Kiralık evdeki demirbaş arızası kime aittir?

Posta yazarı Tamer Heper, 'Kirada oturduğumuz evin termosifonu su kaçırıyor. Mal sahibine durumu söylediğimizde, ‘siz 7 sene önce girerken ben size sağlam teslim etmiştim, ben termosifon falan alamam’ diyor. Bu durumda biz nasıl bir hukuki yol takip edebiliriz? ' sorusunu yanıtladı.

Gelibolu İnşaat'ın acı günü! Mehmet Aksoy vefat etti!

Gelibolu Gemi İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Armatör Mehmet Aksoy vefat etti. Ailesi taziye ilanı yayınladı.

eca su armatür Haberi

eca su armatür


Buna göre, 3 kişilik bir ailenin evinde E.C.A. markalı lavabo, eviye ve banyo armatür kullanılması durumunda 1 yılda hane başına 126 ton su tasarruf edilebilecek. Tasarrufun bedeli hane başına 931 YTL'yi buluyor.


Küresel ısınma nedeniyle Türk mühendisleri tarafından geliştirilen enerji ve su tasarruflu yeni ürünlerle pazarda yer aldıklarını ifade eden Elginkan Topluluğu İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Muzaffer Zeren "Tasarruflu yapı ve ısı ürünlerine şimdi de lavabo-eviye bataryalarıyla güneş enerjisiyle uyumlu çalışan europlus kombiyi ekledik" dedi.


Geçen yıl 600 milyon dolar ciroya uluştıklarını söyleyen Muzaffer Zeren, topluluk olarak 2010 yılına kadar 100 milyon dolarlık yatırım planladıklarını söyledi. Zeren, bu yatırımın içinde otomotiv sanayiinin de olacağını, 18 milyon YTL'lik kısmın da topluluk şirketlerinden Odeksan'da üretilen dökme demir sanayiye ayırılacağını söyledi.


 


Konut ve otomobile...