20 / 04 / 2024

Ece Alaybeyioğlu

Ece Alaybeyioğlu

Köşedarlar İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cem Yavu, Ece Alaybeyioğlu, Ufuk Köşedar tarafından 23 Ekim'de 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile Üsküdar, Valide Atik Mahallesi'nde kuruldu

Ağaoğlu ÇekmeköyPark AVM’yi ECE Türkiye'nin yöneteceği açıklandı...

Ağaoğlu Şirketler Grubu ile ECE Türkiye arasında stratejik bir işbirliğine imza atıldığı belirtildi. Bu doğrultuda da Çekmeköy’de bu senenin son çeyreğinde faaliyete geçecek olan Ağaoğlu ÇekmeköyPark AVM’nin konsept optimizasyonu ve kiralama ile uzun dönemli yönetimini ECE Türkiye yürüteceği açıklan

Ece Demirpençe vekaleten Akfen GYO Genel Müdürü oldu! 

Akfen GYO Genel Müdürü değişti. Sertac Karaağaoğlu'nun görevinden ayrılması sebebiyle Ece Demirpençe vekaleten Akfen GYO Genel Müdürü oldu. Peki Ece Demirpençe kimdir? 

Bakan Uraloğlu resmen açıkladı! İzmir-Ankara arası 3,5 saate iniyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İzmir Ticaret Odası Ekim Ayı Meclis Toplantısı’na İzmir-Ankara arasında yapılan yüksek hızlı tren projesiyle ilgili konuştu. Bakan Uraloğlu, proje bicinde İzmir-Ankara arasının 3,5 saate düşeceğini söyledi.

Ekonomist Ramazan Kurtoğlu'ndan acil çağrı: Hemen altın alın!

İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Ramazan Kurtoğlu 2024 yılının zor geçeceğini belirterek ''hemen altın alın'' diyerek vatandaşlara seslendi.

Ekrem İmamoğlu Rumelihisarı'ndaki köşke yerleşecek!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun ailesiyle beraber Rumeli Hisarı'nda bulunan şehitlik arazisi üzerinde inşa edilen köşke yerleşeceği iddia edildi. 

Şafak Mahmutyazıcıoğlu Ece Erken için lüks daire satın aldı! 

Sunucu Ece Erken ile aşk yaşayan Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Ece Erken'e lüks daire satın aldı. Kesenin ağzını açan Şafak Mahmutyazıcıoğlu, daire için 9 milyon TL ödedi. 

Ece Erken ve Şafak Mahmutyazıcıoğlu aynı eve taşındı!

Bir süredir avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile birliktelik yaşayan sunucu Ece Erken, sevgilisi ile aynı evde yaşama kararı aldı. Çift Acarkent Vadi Evleri'ne taşındı.

Ozan Doğulu Arnavutköy’de kiralık ev arıyor!

Ece Yosmaoğlu ile 11 yıllık evliliğini Kübra Hera Aslan uğruna bitirdiği konuşulan Ozan Doğulu evlilik planları yapıyor. Çift, Arnavutköy’deki kiralık evleri gezdi.

Tahincioğlu Nidapark Kayaşehir'de 2019'da ödeme avantajı!

Anahtar teslimlerin Haziran 2018'de gerçekleşeceği Nidapark Kayaşehir projesi 843 daire ve 28 ticari üniteden oluşuyor. Tahincioğlu Nidapark Kayaşehir'de 2019'da ödeme avantajı sunuluyor.

Celaloğlu Motto İstanbul ödeme planı!

Yıl sonunda teslimlerin gerçekleşeceği Motto İstanbul projesi 128 daire ve 12 ticari üniteden meydana geliyor. Proje 16 katlı tek blok olarak yükseliyor. İşte Celaloğlu Motto İstanbul ödeme planı...

Abdurrahman Kırhasanoğlu: Giresun Yağlıdere'nin çehresi değişecek!

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Abdurrahman Kırhasanoğlu yaptığı açıklamada Yağlıdere'nin çehresini değişeceğini dile getirdi. Kırhasanoğlu, "Sanayi projemizde var" dedi.

Ece Erken, Çeşme’deki evini 1.8 milyon TL'ye satıyor!

Sunucu Ece Erken, oğlu Eymen için Çeşme'deki evini satışa çıkardı. Ece Erken, 3 yıl önce Çeşme Ilıca’da bir yazlık almıştı. Ünlü sunucu, Burak Yılmaz ve Selçuk İnan gibi futbolcuların da oturduğu sitedeki evi satışa çıkardı.

Ece Erken, Alaçatı'daki evini 2 milyon TL'ye satıyor!

ECE Erken, Çeşme-Alaçatı’daki evini satılığa çıkardı. Ünlü sunucu, oğlu Eymen doğduktan sonra kendisine küçük gelmeye başlayan ev için 2 milyon TL istiyor.

Ece Alaybeyioğlu Haberi

Ece Alaybeyioğlu

Köşedarlar İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cem Yavu, Ece Alaybeyioğlu, Ufuk Köşedar tarafından 23 Ekim'de 10 bin TL'lik sermaye bedeli kuruldu. 


Köşedarlar İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhhüt işleri, konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Köşedarlar İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Üsküdar, Valide Atik Mahallesi, Fahri Atabey Caddesi,...