25 / 04 / 2024

Ece Holding ortaklığı

Ece Holding ortaklığı

Yapı sektörünün lider firması ECE Holding ile 200 yıllık köklü bir geçmişe sahip dünyanın lider banyo ürünleri firması Ideal Standard International, süregelen iş birliklerini bir adım daha ileriye taşıyarak, Türkiye faaliyetlerini Ideal Standard Yapı Malz

Ramadan Kumova'dan 154.1 milyon TL'lik 2 yeni şirket! 

Fer İnvestment Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi ve Denge İnvestment Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi, Ramadan Kumova ve Denge Yatırım Holding ortaklığında kuruldu. İşte detaylar...

Denge İnvestment Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu! 

Denge İnvestment Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Ataşehir'de 128 milyon 371 bin 233 TL sermaye bedeli ile Ramadan Kumova ve Denge Yatırım Holding ortaklığında kuruldu.

Fer İnvestment Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Fer İnvestment Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Kağıthane'de 25 milyon 753 bin 986 TL sermaye bedeli ile Ramadan Kumova ve Denge Yatırım Holding ortaklığında kuruldu.

Ahmet Turgut Tokgöz Kimdir? 

Eczacıbaşı Yatırım Holding Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Turgut Tokgöz kimdir? Ahmet Turgut Tokgöz daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ahmet Turgut Tokgöz'ün biyografisi..

Simhan Savaşçın Başaran Kimdir? 

Eczacıbaşı Yatırım Holding Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Simhan Savaşçın Başaran kimdir? Simhan Savaşçın Başaran daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Simhan Savaşçın Başaran'ın biyografisi..

Foreyn Kapital Uluslararası Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Foreyn Kapital Uluslararası Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ece Holding Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Folkart'tan İzmir'e 4 milyar TL'lik yatırım!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Folkart Yapı’nın, Rönesans ve Tekfen Holding ortaklığında olan Florya Gayrimenkul’ü, satın almak için başlattığı süreç tamamlandı. 

Meydan Ardıçlı'da tesisler yapılıyor!

Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding ortaklığında Esenyurt'ta hayata geçirilen Meydan Ardıçlı projesinin 282 konuttan meydana gelen 2'nci etabı tamamlanırken tesislerin yapımı da başladı. 

Meydan Ardıçlı 2. etap teslimleri Haziran ayında başlıyor!

Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding ortaklığıyla Esenyurt'ta inşa edilen "Meydan Ardıçlı" projesinde 2. Etap teslimleri Haziran ayı itibariyle başlıyor.

Meydan Ardıçlı’nın 2’inci etabında teslimler başlıyor!  

Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding ortaklığıyla Esenyurt’ta hayata geçirilen 'Meydan Ardıçlı’nın 282 daireden oluşan ikinci etabının yüzde 75’lik kısmı tamamlandı.

Meydan Ardıçlı markaların radarında! Ticari alanlara rekor talep!

Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding ortaklığıyla Esenyurt’ta inşa edilen 'Meydan Ardıçlı' projesi, ulusal ve uluslararası markaların radarında. Dev projede 2 ticari blokta yükselen alışveriş ve eğlence imkânı sunan sokak ve caddelerden oluşan 125 ticari üniteye rekor talep geldi.

Meydan Ardıçlı'da hemen tapu, hemen teslim!

Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding ortaklığıyla Esenyurt'ta inşa edilen Meydan Ardıçlı projesinde hemen tapu ve hemen teslim fırsatı sunuluyor...

 Sonatrach ile Rönesans Holding Adana'da petrokimya fabrikası kurulacak!

Adana'da Cezayir milli enerji şirketi Sonatrach ile Türkiye'den Rönesans Holding ortaklığıyla petrokimya fabrika kuruluyor...

Ece Holding ortaklığı Haberi

Ece Holding ortaklığı


Yapı sektörüne ivme kazandıracak bu önemli ortaklığa, ECE Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erdem Çenesiz ile Ideal Standard International CFO ve CAO'su Gary Cleaver'in ev sahipliğinde yapılan imza töreni ile start verildi. Ideal Standard ürünlerinin Türkiye ve Kuzey Kıbrıs pazarında satış ve dağıtımını üstlenecek yeni şirkette ortaklık yapısı %50 ECE Holding, %50 Ideal Standard International olarak belirlendi. Dünyanın önde gelen banyo ürünleri markalarından Ideal Standard ve Jado'nun Türkiye’deki tüm faaliyetleri yeni kurulan bu şirket tarafından yürütülecek. Ideal Standard Yapı Malzemeleri A.Ş., Ideal Standard Türkiye adıyla faaliyetlerini yürütecek. Ideal Standard Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO görevini Erdem Çenesiz yürütecek.


Bu Ortaklık Geleceğe Yatırım

İlk olarak 2005 yılında Ideal Standard markasına fason üretim yapan, daha sonra 2007 yılında markayı,"tek yetkili dağıtıcı" olarak Türk...