24 / 04 / 2024

eclipse maslak ulaşım

eclipse maslak ulaşım

Eclipse Maslak ulaşım krokisi haberimizde yer alıyor. Stüdyodan 4 oda 1 salona kadar farklı daire tiplerinden meydana gelen projede toplam 550 adet konut bulunuyor.

Eclipse Maslak'ta 735 bin liraya 2+1!

22 bin metrekarelik bir arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Eclipse Maslak projesinde 2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 735 bin liradan başlıyor. proje Artaş inşaat tarafından inşa ediliyor.

Eclipse Maslak'ta 585 bin liraya 1+1!

Artaş İnşaat tarafından hayata geçirilen Eclipse Maslak projesinde iki adet kule yer alıyor. Eclipse Maslak'ta 1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 585 bin liradan başlıyor.

Eclipse Maslak'ta 735 bin TL'ye 2+1!

Artaş İnşaat tarafından hayata geçirilen Eclipse Maslak projesi iki kule şeklinde tasarlandı. Projede yer alan 2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 735 bin liradan başlangıç gösteriyor.

Eclipse Maslak'ta 585 bin liraya 1+1!

Artaş İnşaat tarafından hayata geçirilen Eclipse Maslak projesi 22 bin metrekarelik bir arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Projede 1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 585 bin liradan başlangıç gösteriyor..

Eclipse Maslak'ta 6 ay erken teslim!

Artaş İnşaat, erken teslimlerle tamamladığı 10 projenin ardından Eclipse Maslak'ı da belirttiği tarihten 6 ay önce teslim ediyor. Konutlarının yüzde 90'ının satışının tamamlandığı projede fiyatlar 377 bin liradan başlıyor.

Eclipse Maslak 585 bin liraya 1+1!

Artaş İnşaa tarafından hayata geçirilen Eclipse Maslak projesi 22 bin metrekarelik bir arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Eclipse Maslak projesinde 1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 585 bin liradan başlıyor.

Eclipse Maslak projesinin yüzde 90 satıldı!

Artaş İnşaat, erken teslimlerle tamamladığı 10 projenin ardından Eclipse Maslak projesini de belirttiği tarihten 6 ay önce teslim etmeye başladı. İstanbul Maslak'ta hayata geçirilen projenin yüzde 90'ının satışı tamamlandı.

Eclipse Maslak'ta 585 bin liraya 1+1!

Artaş İnşaat tarafından 22 bin metrekarelik bir arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Eclipse Maslak projesinde 40 kat bulunuyor. İki kulenin yer aldığı projede 1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 585 bin liradan başlıyor.

Eclipse Maslak'ta teslimler 6 ay erken başladı!

Artaş İnşaat, erken teslimlerle tamamladığı 10 projenin ardından Eclipse Maslak projesini de belirttiği tarihten 6 ay önce teslim ediyor. Tüm çalışmalarının tamamlandığı projede teslimler 19 Temmuz günü başladı.

Eclipse Maslak'ta teslimler 6 ay erken başladı!

Artaş İnşaat, erken teslimlerle tamamladığı 10 projenin ardından Eclipse Maslak projesini de belirttiği tarihten 6 ay önce teslim ediyor. Tüm çalışmalarının tamamlandığı projede teslimler 19 Temmuz Cumartesi günü başladı.

Eclipse Maslak'ta 377 bin liraya stüdyo!

22 bin metrekarelik bir alan üzerinde Artaş İnşaat tarafından hayata geçirlen Eclipse Maslak projesi 40 kat şeklinde yükseliyor. Projede stüdyo dairelerin fiyatları 377 bin liradan başlıyor.

Eclipse Maslak'ta 585 bin liraya 1+1!

Artaş İnşaat tarafından İstanbul Maslak'ta hayata geçirilen Eclipse Maslak projesi 22 bin metrekarelik bir alan üzerinde yükseliyor. Projede 1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 585 bin liradan başlıyor.

Eclipse Maslak projesinde 585 bin liraya 1+1!

Artaş İnşaat tarafından hayata geçirilen Eclipse Maslak projesinde 550 adet daire yer alıyor. Eclipse Maslak'ta 1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 585 bin liradan başlangıç gösteriyor.

Eclipse Maslak'ta 1+1 daire fiyatları 585 bin TL'den başlıyor!

Eclipse Maslak projesinde yer alan 1+1 dairelerin fiyatları 585 bin TL' den başlangıç gösteriyor.Proje kapsamında yer alan daireler 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı.

İdo Tatlıses, Eclipse Maslak'tan 1 milyon TL'ye daire aldı!

İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo müzik dünyasındaki başarısıyla kendini ödüllendiriyor.Daha önce annesi Derya Tuna ile Zekeriyaköy'de villada yaşayan Tatlıses Maslak'a taşındı. İdo Eclipse Maslak'tan 1 milyon TL'ye daire aldı.

Eclipse Maslak Business'ta otopark müjdesi!

Artaş İnşaat'ın Maslak'ta hayata geçirdiği ve kiralamaların sürdüğü Eclipse Maslak Business ofis projesinde açılan 600 araçlık otopark alanı ve düşük aidatlar ofis sahiplerini sıkıntıdan kurtardı

Torunlar 5. Levent ulaşım bilgileri!

9 bloğun satışa çıkarıldığı projede daire tipleri 1+1 'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Torunlar 5. Levent ulaşım bilgileri kapsamında Maslak'a 7 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor.

5. Levent Torunlar GYO ulaşım!

Toplam 4 bin 64 adet daireden meydana gelen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'lere kadar değişiyor. 5. Levent Torunlar GYO ulaşım bilgileri kapsamında Maslak'a 7 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor.

Zekeriyaköy Köy ulaşım bilgileri!

Daire tiplerinin 1+1'den 6+1'e kadar farklılık gösterdiği proje toplam 1.167 adet daireden oluşuyor. Zekeriyaköy Köy ulaşım bilgileri kapsamında proje -Maslak’a 20 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Torunlar GYO 5. Levent Evleri ulaşım!

Daire teslimlerinin 2017 yılında yapılması planlanan projede 50 dönümlük koru ve eğitim alanı bulunuyor. Torunlar GYO 5. Levent Evleri ulaşım bilgisi kapsamında Maslak'a 7 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor.

5. Levent ulaşım!

5. Levent ulaşım bilgilerine göre proje, Levent ve Maslak'a 7 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Banka kredisine uygun olan projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri sunuluyor.

Eclipse Maslak Business'ın ofisleri yüzde 40 doluluğa ulaştı!

ARTAŞ'ın, Maslak'ta inşa ettiği Eclipse Maslak Business'ın ofis ve dükkanlarının hemen teslim olarak satışı devam ediyor. Projede ofislerin metrekaresi 3 bin 500 dükkanların ise 5 bin 200 dolardan başlıyor.

Eclipse Maslak Business'ın ofislerinin yüzde 40'ı doldu!

ARTAŞ inşaat tarafından Maslak'ta hayata geçirilen Eclipse Maslak Business'ın ofis ve dükkanlarında faaliyetler başladı. Ofislerin yüzde 40 doluluğa ulaştı.

Eclipse Maslak'taki son ofisler satışta!

Eclipse Maslak Business'ın ofis ve dükkanlarında faaliyetler başladı. Ofislerin yüzde 40 doluluğa ulaştığı, cadde boyu mağazaların da hizmete girdiği projede kalan son ofis ve dükkanların satışı ise sürüyor.

Eclipse Maslak'ta son ofisler satışta!

Maslak'ta hayata geçirilen Eclipse Maslak Business'ın ofis ve dükkanlarında faaliyetler başladı. Ofislerin yüzde 40 doluluğa ulaştığı, cadde boyu mağazaların da hizmete girdiği projede kalan son ofis ve dükkanların satışı ise sürüyor.

Eclipse Maslak ofislerinin yüzde 40'ı doldu!

MASLAK'ta konumlanan Eclipse Maslak Business'ın ofis ve dükkanlarında iş hayalı başladı. Ofisler yüzde 40 doluluğa ulaşırken, projenin cadde boyu mağazaları zincir süper market, restoran, kafe gibi bölümler de hizmete girdi.

Kiptaş 5. Levent ulaşım!

Kiptaş 5. Levent ulaşım bakımından Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 9 kilometre, Levent ve Maslak 'a 7 kilometre, Boğaziçi Köprüsü 'ne 12 kilometre uzaklıkta yer alıyor.

eclipse maslak ulaşım Haberi

eclipse maslak ulaşım

Eclipse Maslak Konutları 'nda yer alan dairelerin büyüklükleri 54 metrekareden başlıyor, 232 metrekareye kadar yükseliyor. Proje İstanbul Sarıyer-Maslak'ta inşa ediliyor.


Eclipse Maslak ulaşım krokisi haberimizin devamında mevcut. Artaş İnşaat tarafından hayata geçirilen projede yüzde 25 peşinatta, kalan bedel banka kredisi ile ödenebiliyor.


Artaş İnşaat Eclipse Evleri 'nde yer alan konutlar stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. Proje 550 adet daireden oluşuyor. 


Sarıyer Eclipse Maslak'ta stüdyo evler 396 bin TL ile 499 bin TL, 2 oda 1 salon evler 845 bin TL ile 1 milyon 3 bin TL, 4 oda 1 salon evler ise 1 milyon 480 bin TL ile 2 milyon 454 bin TL arasında değişiyor. Projede 1...