26 / 04 / 2024

Eclipse Turizm iletişim

Eclipse Turizm iletişim

Eclipse Turizm Ticaret Limited Şirketi Akasya AVM Şubesi, Barış Yahya Tetik Şube Müdürlüğü'nde 100 bin 550 TL'lik sermaye ile 23 Eylül'de Üsküdar, Çeçen Sokak'ta kuruldu.

Sayyadi Turizm İletişim Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sayyadi Turizm İletişim Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Ayman Sayadı tarafından kuruldu. 

Syturk Taahhüt Turizm İletişim İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Syturk Taahhüt Turizm İletişim İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hussıen Ahmed Abdulrahman tarafından kuruldu.

DMC Taahhüt Turizm İletişim İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DMC Taahhüt Turizm İletişim İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Khaled Al Natour ve Abdul Nassser Sayadı ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Arman Group Otomobil Gıda İnşaat Turizm İletişim Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arman Group Otomobil Gıda İnşaat Turizm İletişim Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mehmet Arman tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Aura Turizm İletişim Bilişim Hizmetleri ve Emlak Müşavirliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aura Turizm İletişim Bilişim Hizmetleri ve Emlak Müşavirliği Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Başbuğ Ethemoğlu tarafından 20 bin TL sermaye ile 17 Mart'ta Fatih, Molla Gürani Mahallesi'nde kuruldu.

Global İmalat İnşaat Gıda Enerji Turizm İletişim ve Bilişim Anonim Şirketi kuruldu!

Global İmalat İnşaat Gıda Enerji Turizm İletişim ve Bilişim Anonim Şirketi, Fuat Terzi Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 1 milyon TL sermaye ile 8 Mart'ta Zeytinburnu, Maltepe Mahallesi, Eski Çırpıcı Yolu Sokak'ta kuruldu.

İstanbul Turizm Merkezi iletişim!

1100 metre mendirek koruması bulunan projede daire tipleri 1+1'den penthouse dairelere kadar farklılık gösteriyor. İstanbul Turizm Merkezi iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 559 95 60 olarak belirlendi.

Dati Ataköy İstanbul Turizm Merkezi iletişim!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği projenin yatırım bedeli 1 milyar 460 milyon TL olarak belirlendi. Dati Holding İstanbul Turizm Merkezi iletişim bilgilerine göre telefon numarası 0212 559 95 60 olarak belirlendi.

Eclipse Maslak Business satış ofisi iletişim!

Eclipse Maslak Business satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire tiplerinden meydana gelen projede toplam 550 adet konut bulunuyor.

Ferdem İnşaat Turizm İletişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ferdem İnşaat Turizm İletişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erdinç Kılıç tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 26 Aralık'ta Pendik, Üstkaynarca Esenler Mahallesi, Azizoğlu Caddesi'nde kuruldu.

Eclipse Maslak iletişim!

Konutların satış sürecine devam edilen Eclipse Maslak iletişim bilgileri dahilinde projenin satış ofisi telefon numarası şöyle: (0212) 285 44 54. Projede banka kredisi ile konut sahibi olmak mümkün...

Eclipse Maslak iletişim!

Eclipse Maslak iletişim bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. 22 bin metrekare alan üzerinde 40 katlı 2 blok halinde yükselen Eclipse Maslak projesinde ofislerin fiyatları 1 milyon 316 bin TL'den başlıyor

Maslak Eclipse iletişim!

Maslak Eclipse iletişim bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Artaş İnşaat imzasını taşıyan Eclipse Maslak Residence projesinde dairelerin satış fiyatları 369 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor...

Eclipse Turizm iletişim Haberi

Eclipse Turizm iletişim

Eclipse Turizm Ticaret Limited Şirketi Akasya AVM Şubesi, Barış Yahya Tetik Şube Müdürlüğü'nde 100 bin 550 TL'lik sermaye ile 23 Eylül'de kuruldu. 


Eclipse Turizm Ticaret Limited Şirketi Akasya AVM Şubesi iş konusu; Tur operatörü faaliyetleri (turların düzenlenmesi) 


Eclipse Turizm Ticaret Limited Şirketi Akasya AVM Şubesi adres: Üsküdar, Çeçen Sokak, Akasya AVM Bodrum, 2. Kat,...