20 / 04 / 2024

Eczacıbaşı vitrayı mı aldı

Eczacıbaşı vitrayı mı aldı

Eczacıbaşı Yapı Gereçleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Eczacıbaşı Yapı Almanya'daki Vitra Bad Gmbh'yi aldı...

Esra Eczacıbaşı Coşkun kimdir? Esra Eczacıbaşı Coşkun kariyeri ve eğitim durumu nedir?

Esra Eczacıbaşı Coşkun kimdir? Esra Eczacıbaşı Coşkun kariyeri ve eğitim durumu nedir? Esra Eczacıbaşı Coşkun'un kim olduğu ve Esra Eczacıbaşı Coşkun'un hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. Esra Eczacıbaşı Coşkun'un eğitim durumu ve kariyeri ve tüm ayrıntılar...

Eczacıbaşı’nın Kartal’daki arazisi 1 milyar dolara Katarlılara mı satılıyor?

Eczacıbaşı Grubu’nun sahibi olduğu Kartal’daki 318 dönümlük arazisi ile ilgili satış haberi emlak sektörüne bomba gibi düştü. İddiaya göre denize sıfır arazi Katarlılara 1 milyar dolara satılıyor.

Artaş İnşaat'tan Eczacıbaşı'nın Ayazağa arazisine yeni proje! Dev proje için imzalar atıldı!

Artaş İnşaat, EİS Eczacıbaşı'nın mülkiyetindeki Ayazağa arazisinde yeni bir proje hayata geçirecek. Proje için Artaş İnşaat ile EİS Eczacıbaşı arasında arsa payı karşılığı hasılat paylaşımı ve kat karşılığı inşaat sözleşmesi imzalandı. İşte ayrıntılar...

Eczacıbaşı İlaç ve İş Gayrimenkul AVM kiracılarından kira almayacak!

EİS Eczacıbaşı İlaç Sınai ve Finansal Yatırımlar Sanayi ve Ticaret AŞ ve İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ'den yapılan açıklamada AVM'lerde bulunan kiracılardan mayıs ayına ilişkin kira bedeli alınmayacağını açıkladı.

Bülent Eczacıbaşı: Kültür turizmine yatırım şart!

Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı, Kültürel etkinliklere ve altyapılarına yatırım yapan kentlerin, kültür turizminde öne çıktığını belirtti.

Kartal Eczacıbaşı Sitesi dönüşüyor!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına devam eden Kartal Belediyesi, “Deprem ve Yerinde Dönüşüm” çalışmaları kapsamında bu kez; 4 bina ve toplam 80 bağımsız bölümden oluşan Eczacıbaşı Sitesi'ni dönüştürüyor.

Kartal Eczacıbaşı Sitesi'nin yıkım töreni 26 Aralık'ta!

Kartal'da “Deprem ve Yerinde Dönüşüm” çalışmaları kapsamında bu kez de Eczacıbaşı Sitesi'nin yıkımı yapılacak.

İntema İnşaat 72,4 milyon TL'ik payını Eczacıbaşı'na sattı!

İntema İnşaat ve Tesisat Malzemeleri Yatırım ve Pazarlama A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Eczacıbaşı Yapı Gereçleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. paylarının satış işleminin tamamlanması hakkında açıklama yaptı. 

Orhan Gündüz, Eczacıbaşı Gayrimenkul Genel Müdürü oldu!

Eczacıbaşı Gayrimenkul'ün Genel Müdürü Orhan Gündüz oldu.2013-2014 yılları arasında Bilgili Holding’te CEO olarak görev alan Gündüz, son olarak özelleştirme ihale sürecinde önemli rol oynadı..

Eczacıbaşı Vitra'dan Bilecik'e yeni yatırım!

Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu'nun Bozüyük'te yer alan üç seramik sağlık gereci (SSG) işletmesinin yanına kurulan 4'üncü işletmenin ilk fazı tamamlandı.

Eczacıbaşı'ndan Bozüyük'te yeni yatırım!

Bozüyük'te, Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu'nun SSG İşletmesi'nin yanına kurulması planlanan 4'üncü işletmenin ilk fazı devreye alındı.

Eczacıbaşı Gayrimenkul kentsel dönüşüme odaklandı!

Kaan Karasoy, Kanyon, Ormanada gibi projeleri hayata geçiren Eczacıbaşı Gayrimenkulun Kartal Kentsel Dönüşüm Projesi ve Cendere Vadisi Kentsel Dönüşüm Projesi alanında yer alan gayrimenkulleriyle ilgili çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti.

Eczacıbaşı'nın Ormanada projesi reklamı sosyal medyanın konusu oldu!

Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım'ın Ormanada projesi için yayınladığı ilan sosyal medyada günün en çok konuşulan olaylarından biri oldu.

Eczacıbaşı vitrayı mı aldı Haberi

Eczacıbaşı vitrayı mı aldı

Eczacıbaşı Yapı tarafından yapılan açıklama şöyle;


Almanya'da kurulu bağlı ortaklığımız Altstadtsee 202. V V GmbH (Yeni Ünvanı Eczacıbaşı Building Products Europe GmbH) tarafından, PricewaterhouseCoopers Danışmanlık Hizmetleri Ltd.Şti.'nin 12.12.2013 tarihli değerleme raporunda belirlenen değer esas alınarak Eczacıbaşı Holding A.Ş.'den, Almanya'da kurulu Vitra Bad GmbH şirketi'nin %100 hissesi 300.000,-avro'ya satın alınmıştır.


Bilgilerinize sunarız.


Saygılarımızla,



Ali Aköz     Atalay Muharrem Gümrah

Finans Direktörü   Yönetim Kurulu Üyesi-Genel...