19 / 04 / 2024

Edip Gayrimenkul ortaklığının sermaye artırımı

Edip Gayrimenkul ortaklığının sermaye artırımı

Edip Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret A.Ş., bağlı ortaklığı Edip Uluslararası Gayrimenkul ve Turizm A.Ş.'nin sermaye artırımına iştirak edilmesine karar verdiğini açıkladı...

Edip GYO 2023'ün ilk 9 ayında 217 milyon 184 bin 469 TL hasılat elde etti!

Edip Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) 2023 yılının ilk 9 ayına ilişkin finansal rakamlarını açıkladı. Şirketin söz konusu dönemde toplam hasılatı 217 milyon 184 bin 469 TL oldu.

Nuri Akın, yeniden Edip Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Edip Gayrimenkul tarafından alınan kararla Nuri Akın yeniden Edip Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı olurken, İsmail Koç ve Ahmet Akın da Yönetim Kurulu Üyesi oldu. 

Miras bırakılan gayrimenkul için ortaklığın giderilmesi davası açılabilir mi?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper bugünkü köşesinde miras bırakılan gayrimenkullerde ortaklığın giderilmesi davası açılıp açılamayacağını kaleme aldı.

Edip Gayrimenkul'ün 2021 yılı için seçilen bağımsız denetim şirketi tescillendi!

Edip Gayrimenkul'ün 2020 yılı olağan genel kurul toplantısında 2021 yılı için seçilen bağımsız denetim şirketi MGI Bağımsız Denetim A.Ş. tescil edildi. 

Edip Gayrimenkul'ün genel kurul toplantısı tescillendi!

Edip Gayrimenkul'ün 2020 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısının tesciline ilişkin ilan Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi'nde yayınlandı. 

Nuri Akın, Edip Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Edip Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Akın, Yönetim Kurulu Başkan Vekili ise Ragıp Akın oldu. 

Edip Gayrimenkul'ün 2020 yılı olağan genel kurul sonucu!

Edip Gayrimenkul'ün 2020 yılı olağan genel kurul toplantısına ilişkin toplantı tutanağı ve hazır bulunanlar listesi yayınlandı. 

Ortaklığın giderilmesi dava dilekçesi 2021!

Hisseli gayrimenkul üzerinde bulunan ortaklığı bozmak için izale-i şuyu davası açılıyor. Bu dava için bir dilekçe ile mahkemeye başvuruluyor. Peki ortaklığın giderilmesi dava dilekçesi 2021 nasıl hazırlanıyor? İşte tüm merak edilenler...

Edip Gayrimenkul'ün 2020 yılı 3. çeyrek faaliyet raporu!

Edip Gayrimenkul'ün 1 Ocak 2020 - 30 Eylül 2020 ara dönemine ilişkin finansal tablo, faaliyet raporu ve sorumluluk beyanını yayınladı...

Edip Gayrimenkul'ün genel kurul sonuçları tescillendi!

Edip Gayrimenkul'ün 2019 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısının tesciline ilişkin ilan Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi'nde yayınlandı. 

Nuri Akın, Edip Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Edip Gayrimenkul'ün 2019 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda Yönetim Kurulu Başkanlığına Nuri Akın'ın Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine ise Ragıp Akın seçildi.

Edip Gayrimenkul'ün genel kurul sonuçları tescillendi!

Edip Gayrimenkul'ün 17 Haziran 2020 tarihinde yapılan Olağan Genel Kurul Toplantısı sonuçları bugün tescillendi.

Edip Gayrimenkul Yatırım'ın portföy değeri ne kadar?

Edip Gayrimenkul Yatırım, 212 AVM'nin, Mahmutbey'deki arsasının, Lüleburgaz'daki tesis ve arsalarının değerini açıkladı...

Edip Gayrimenkul ortaklığının sermaye artırımı Haberi

Edip Gayrimenkul ortaklığının sermaye artırımı


Edip Gayrimenkul tarafından yapılan açıklama şöyle:


Yönetim Kurulu'muzun bu gün yapılan toplantısında, Bağlı Ortaklığımız, Edip Uluslararası Gayrimenkul ve Turizm A.Ş.'nin sermayesinin 60.000.000.-TL'den 80.000.000.-TL'na, 20.000.000.-TL artırılması kapsamında, artırılan sermayeye isabet eden payımız 19.999.880,00 TL'nin, Bağlı Ortaklığımızdan olan alacağımızdan mahsup yapılmak suretiyle sermaye artırımına iştirak edilmesine karar...