25 / 04 / 2024

Edirne Açık Ceza İnfaz Kurumu restorasyon

Edirne Açık Ceza İnfaz Kurumu restorasyon

Edirne Açık Ceza İnfaz Kurumu bünyesindeki tutuklu ve hükümlüler, Edirne Müze Müdürlüğü ve Edirne Vakıflar Müdürlüğü ile gerçekleştirilen protokoller doğrultusunda, Edirne Kapalı Ceza İnfaz Kurumundaki (Mahmudiye Kışlası) kuleli giriş kapısını restore etti

Kur yüzünden fırsatçılık yapan e-ticaret sitelerine Ticaret Bakanlığı'ndan ağır ceza!

Seçim sonrasındaki kur dalgalanmaları, internet üzerinden yapılan alışverişleri iptal etmeye başladı. Sipariş veren tüketicilerin şikayetlerini belirtmesi durumunda Ticaret Bakanlığı devreye girdi. Fırsatçılık yapan e-ticaret firmalarına Ticaret Bakanlığı’ndan ağır ceza geldi. 

Otomobil stokçularına peş peşe ceza yağdı! Fırsatçılara 35 milyon liralık ceza!

Ticaret Bakanlığı tarafından otomotiv piyasasında aşırı fiyat artışlarının ve stokçuluğun önüne geçilmesi için denetim yapıldı. Bu kapsamda fırsatçılara 35 milyon liralık ceza verildi.

Bunu yapmayan tapu sahipleri aman dikkat! Son tarih bir bir açıklandı, büyük ceza geliyor!

Bunu yapmayan tapu sahipleri aman dikkat! Son tarih bir bir açıklandı, büyük ceza geliyor... Bu tarihi sakın kaçırmayın...

Bunu yapmayan tapu sahiplerine büyük ceza geliyor! Son tarih tek tek açıklandı! Sakın kaçırmayın!

Bunu yapmayan tapu sahiplerine büyük ceza geliyor... Emlak vergisi son tarihi tek tek açıklandı! Sakın kaçırmayın!

Hükümlü ve tutuklular Edirne'deki tarihi yapıları restore ediyor!

Edirne Açık Ceza İnfaz Kurumu bünyesindeki tutuklu ve hükümlüler, Edirne Müze Müdürlüğü ve Edirne Vakıflar Müdürlüğü ile gerçekleştirilen protokoller doğrultusunda, Edirne Kapalı Ceza İnfaz Kurumundaki (Mahmudiye Kışlası) kuleli giriş kapısını restore etti

Sungurlu Açık Ceza İnfaz Kurumu'nun inşaatı sürüyor!

Çorum’un Sungurlu Kaymakamı Mitat Gözen, Çiftlik Köyünde yapımına başlanılan bin 200 kişilik T tipi, 400 kişilik Açık Ceza İnfaz Kurumu için devam eden inşaat çalışmalarını inceledi.

Edirne mimarlık öğrencileri için açık hava amfisi olacak!

"Edirne Açık Hava Amfisi'nde Geleceğin Medeniyet Mimarlarını Yetiştiriyoruz" projesi ile mimarlar eğitim kampına katılacak.

Edirne Karaağaç Köprüsü 30 Mart'ta açılıyor!

Türkiye'nin ikinci en büyük viyadüğü olma özelliğini taşıyacak olan Karaağaç Köprüsü 30 Mart Perşembe günü açılıyor. Açılışını Başbakan Binali Yıldırım'ın yapacağı köprü bin 947 metre, yani 2 kilometre olarak inşa edildi.

Edirne'de 3 bin 500 metrekare arsa açık artırmayla satışta!

Türkiye’nin ilk ve tek online gayrimenkul açık artırma sitesi Tapu.com, Edirne’nin tarihi köyünde yer alan 3500 metrekare tarlayı, 500 TL’den açık artırmaya çıkarıyor.

Burdur Traktör Fabrikası arazisi açık cezaevi oluyor!

Atıl vaziyetteki Burdur Traktör Fabrikası (BURTRAK) alanına giderek inceleme yapan Uçar, "Burada açık cezaevi yapılması için Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü bir çalışma yapacak.

İzmir Aşık Veysel Rekreasyon Alanı'na 94 milyon TL'lik ceza!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Aşık Veysel Rekreasyon Alanı'na özel mülkü dahil edince 94 milyon liralık ceza yedi. Büyükşehir mühendislerinin hatasının faturası İzmirliye kesilmiş oldu.

Kilis L Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumları'nın inşaatı bu yıl bitecek!

Kilis’te, L Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz kurumlarının inşaatının bu yıl tamamlanması bekleniyor. İnfaz kurumlarının hizmet binasının geçen yıl Ağustos ayında temeli atılarak inşaatında başlanmıştı

Torunlar GYO'dan 1.6 milyon liralık ceza açıklaması!

TORUNLAR Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), İstanbul Mecidiyeköy'deki 10 işçinin ölmesiyle sonuçlanan asansör kazası sonrası bakanlık tarafından 1,6 milyar liralık ceza kesildiği haberini yalanladı...

Edirne Açık Ceza İnfaz Kurumu restorasyon Haberi

Edirne Açık Ceza İnfaz Kurumu restorasyon

Edirne Açık Ceza İnfaz Kurumu bünyesindeki tutuklu ve hükümlüler, Edirne Müze Müdürlüğü ve Edirne Vakıflar Müdürlüğü ile gerçekleştirilen protokoller doğrultusunda, Edirne Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda (Mahmudiye Kışlası) bulunan kuleli giriş kapısını restore etti. 

Alınan bilgilere göre, Adalet Bakanlığı İşyurtları Kurumunca hükümlü ve tutukluların restorasyon alanında meslek edindirilmesini sağlamak ve işbaşı eğitimleri sırasında tarihi yapıların onarımına katkı sunmak için Edirne Açık Ceza İnfaz Kurumu bünyesinde açılan "Mimari Restorasyon Uygulamaları İş Kolu" çalışmalarına devam ediyor.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, bu kapsamda, Edirne Müze Müdürlüğü ve Edirne Vakıflar Müdürlüğü ile gerçekleştirilen protokoller doğrultusunda, çeşitli kazı çalışmalarında hükümlülerin istihdam edilmesine karar verildi. Edirne Kültür Varlıklarını Koruma Kurulunca onaylanan proje doğrultusunda, 6 Temmuz tarihinde Kapalı Ceza İnfaz Kurumu (Mahmudiye Kışlası) kuleli giriş kapısının restorasyonuna başlandı.

İşyurtları Kurumunun hükümlülerinin işbaşı eğitimi maksadıyla...