19 / 03 / 2024

Edonia Garden projesi

Edonia Garden projesi

Almanya'nın Frankfurt kentinde düzenlenen 'MÜSİAD Hessen İnşaat ve Emlak Fuarı'na Kar Grup da projeleri ile katıldı. Kar Grup, fuarda 'Edonia Garden' projesini ve diğer iştiraklerinin ürünlerini tanıttı.

Kar Group'tan yıl sonuna kadar 180 milyon liralık yatırım!

Anadolu'nun çeşitli bölgelerinde yatırımlar hayata geçiren Kar Group, yıl sonuna kadar toplam 180 milyon liralık yatırım planlıyor.

Edonia Garden Pendik ödeme planı!

Edonia Garden Pendik ödeme planı kapsamında peşin alımlarda yüzde 20 indirim sağlanırken sıfır faizli ödeme kolaylıkları da sunuluyor...

Edonia Garden'da ön talep toplanıyor!

Kar Yapı imzası ile hayata geçirilen Edonia Garden'da ön talep toplanıyor. Projede toplam 388 adet daire ve 12 adet ticari birim bulunuyor. 

Hill Garden Hasköy konut projesi satışta! Yeni proje

Köksallar İnşaat tarafından Samsun'da inşa edilen Hill Garden Hasköy konut projesi satışa çıktı. Proje 5 blok 104 daireden oluşuyor. 

Çerkezköy Paradise Garden satışta! Hem daire hem villa projesi!

Urallar İnşaat imzasıyla Çerkezköy Tepe Bölgesinde hataya geçen Paradise Garden projesi satışa çıktı. Projede hem daire hem de villa inşa edilecek. 

Tiny House konseptli ilk villa projesi Go Garden satışta! Peşin ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatı!

Türkiye'nin Tiny House konseptli ilk villa Projesi olan Go Garden satışa çıktı. Peşin ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatı sunulan Go Garden'da fiyatları belli oldu. Peki Go Garden villa fiyatları ne kadar? İşte Go Garden projesi ile ilgili ayrıntılar...

Rams Garden 15 soruda tüm detaylarıyla!

RAMS Global imzası ile hayata geçirilen Rams Garden projesi ile ilgili merak edilen tüm detaylar haberimizde yer alıyor. Rams Garden 15 soruda tüm detaylarıyla...

Kar Grup MÜSİAD Hessen İnşaat ve Emlak Fuarı'na katıldı!

Almanya'nın Frankfurt kentinde düzenlenen 'MÜSİAD Hessen İnşaat ve Emlak Fuarı'na Kar Grup da projeleri ile katıldı. Kar Grup, fuarda 'Edonia Garden' projesini ve diğer iştiraklerinin ürünlerini tanıttı.

Kar Group, MÜSİAD Hessen İnşaat ve Emlak Fuarı'na katılacak!

Kar Group, Almanya’da düzenlenecek olan MÜSİA Hessen İnşaat ve Emlak Fuarı'nda gurbetçilerin karşısına çıkacak. Grup, 'Edonia Garden' projesini ve Kar Group bünyesinde yer alan diğer iştiraklerinin ürünlerini tanıtacak.

Kar Yapı, 'Evim Türkiye Fuarı'nda gurbetçilerle buluştu!

Almanya'da gerçekleştirilen Evim Türkiye Fuarı'nda gurbetçilerle buluşan Kar Yapı, standında yüzlerce kişiyi ağırlayarak 12 adet ön satış sözleşmesi imzaladı. Üç gün boyunca devam eden fuarda 'Edonia Garden' projesi yoğun ilgiyle karşılandı.  

Kar Yapı, Evim Türkiye Fuarı'na katılıyor!

Almanya'da gerçekleştirilecek olan 'Evim Türkiye Fuarı'nda gurbetçilerin karşısına çıkacak olan Kar Yapı, fuarda 'Edonia Garden' projesini tanıtacak.

Kar Yapı Edonia Garden'da, yılın son kampanyasını uzattı!

Kar Group, ‘Edonia Garden’da sunduğu yılın son kampanyasında süreyi uzattı. 2018 sonunda bitmesi planlanan kampanya, talep nedeniyle mart sonuna kadar uzatıldı. 

Edonia Garden'da yılın son kampanyası başladı!

Pendik'te inşa ettiği Edonia Garden'da yılın son kampanyasına start veren Kar Yapı, projeden konut almak isteyenlerin karşısına iki ödeme seçeneğiyle çıkıyor...

Edonia Garden Pendik'in kaba inşaatı bitti!

Kar Yapı'nın hayata geçirdiği Edonia Garden projesinin kaba inşaatı tamamlandı. Projede daire teslimleri 1 yıl sonra yapılacak.

Edonia Garden'da fiyatlar 205 bin TL'den başlıyor!

Kar Yapı tarafından Pendik'te hayata geçirilen 'Edonia Garden'a en çok ilgi bulunduğu konum ve lokasyon nedeniyle sağlık çalışanları, havaalanı personeli, eğitimciler ve finans sektöründen geliyor.

Econ Garden 2020'de teslim! Yeni proje!

Econ Garden projesi Econ İnşaat imzası ile İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane'de hayata geçiriliyor.  2020 yılında teslim edilmesi öngörülen projenin çatı katındaki havuzuyla Belgrad Ormanı ve İstanbul şehir manzarasının keyfini çıkarabilirsiniz. 

Edonia Garden projesi Haberi

Edonia Garden projesi

Almanya'nın Frankfurt kentinde 13-14 Nisan tarihlerinde düzenlenen 'MÜSİAD Hessen İnşaat ve Emlak Fuarı'na Kar Grup, Edonia Garden ve diğer iştiraklerinin projeleri ile katıldı. 

Kar Grup, 13-14 Nisan tarihlerinde Frankfurt kentinde düzenlenen fuarda geniş bir alanda ürünlerini sergiledi. Almanya'da düzenlenen 'MÜSİAD Hessen İnşaat ve Emlak Fuarı'na katılan Kar Grup, gurbetçilere gayrimenkulden yapı kimyasallarına, hazır betondan asfalta, kireçten agrega ve demire kadar geniş yelpazedeki ürünlerini tanıttı.

Kar Grup, Karkim Yapı Kimyasalları ürünleriyle birlikte Kar Group bünyesinde yer alan KarBeton, KarAsfalt, KarKireç, KarAgrega, KarBeton elemanları, KarDem demir markaları ve aynı zamanda İstanbul Pendik'te hayata geçirdiği 'Kar Yapı Edonia Garden projesini tanıtarak ziyaretçilere bilgi verdi.
 
Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen ve yoğun ilgi gören fuarla ilgili görüş...