29 / 03 / 2024

ege bölgesinde yağmur mu bekleniyor

ege bölgesinde yağmur mu bekleniyor

Yapılan açıklamada, Balıkesir'in güneydoğu ilçeleri, İzmir, Manisa ve Aydın il genelinde yerel olarak kuvvetli yağış beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği bildirildi...

Antalya, Denizli, Burdur ve Isparta’da yaşayanlar dikkat! En çok tükettiğiniz ürüne zam geldi. Paranız fazla alınınca

Türkiye'de benzin fiyatlarına gelen zammın ardından çeşitli ürünlere zam yapılmaya devam ediliyor. Akdeniz ve Ege bölgesinde yaşayan vatandaşları ilgilendiren de önemli bir gelişme yaşandı. En çok tükettiğiniz ürüne zam geldi.

Deprem bölgesinde yaşayan vatandaşlara müjdeli haber! 158 personel alımı Resmi Gazete'de yayımlandı!

Deprem bölgesinde iş arayanlara güzel haber verildi. KPSS puanı olanlar hemen baksın. 158 personel alım için düğmeye basıldı. İşte detaylar!

Deprem bölgesinde konutta arz talep dengesizliği kiraları uçurdu!

Deprem bölgesinde yaşanan konutta arz talep dengesizliği kira fiyatlarının artmasına neden oldu. İşte detaylar...

Deprem bölgesinde bu yıl emlak vergisi alınacak mı?

Türkiye'de 6 Şubat'ta meydana gelen depremde evleri yıkılan ya da ağır hasar alan hak sahipleri emlak vergisi alınıp alınmayacağını sorguluyor. Peki, Deprem bölgesinde bu yıl emlak vergisi alınacak mı? İşte detaylar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan 'deprem bölgesinde inşa süreci başlayan konut ve köy evi sayısının 100 bini bulduğunu' duyurdu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2020 yılında yaşanan İzmir depreminin ardından başlatılan konut ve köy evi inşaatı çalışmalarıyla ilgili açıklama yaptı. Erdoğan, deprem bölgesinde inşa edilen konut ve köy evi sayısının 100 bini bulduğunu söyledi.

Deprem bölgesinde yeni sel riski var mı? Prof. Dr. Orhan Şen tek tek açıkladı!

Şanlıurfa ve Adıyaman'da dün yaşanan sel felaketinde 15 kişi yaşamını yitirirken, 4 kişiyi arama çalışmaları devam ediyor. Peki deprem bölgesinde yeni sel riski var mı?

Deprem bölgesinde asgari ücret 11 bin 759 TL'ye yükselecek! 

Depremden etkilenen iller için bir son dakika gelişmesi yaşandı. Deprem bölgesinde asgari ücret 11 bin 759 TL'ye yükselecek! İşte ayrıntılar...

Uzmanından kritik açıklama: Deprem bölgesinde yıkıcı 20-25 artçı bekleniyor! Son dakika! 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen iki depremin ardından 10 ilde büyük yıkımlar yaşandı. Deprem uzmanından kritik açıklama: Deprem bölgesinde yıkıcı 20-25 artçı bekleniyor! Son dakika! 

Ege Bölgesi'nde yaşayanlara 3 önemli deprem uyarısı!

İstanbul Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof.Dr.Cenk Yaltırak, Türkiye'nin üçte birini etkileyen Kahramanmaraş depremlerinin ardından Ege Bölgesi'nde özellikle İzmir ve Muğla'nın deprem riskleriyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Deprem bölgesinde yaşayanlar dikkat! BDDK’den kredi borçları için yeni karar!

Türkiye’yi yasa boğan Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından peş peşe alınan kararlara bir yenisi daha eklendi. Buna göre, deprem bölgesinde yaşayanların kredi borçları için BDDK tarafından bir kolaylık daha getirildi.

Deprem bölgesinde yaşayanlar dikkat! Banka borçları öteleniyor!

Türkiye’deki tüm bankaların çatı kuruluşu olan Türkiye Bankalar Birliği (TBB) Kahramanmaraş’ta meydana gelen 10 ili önemli ölçüde etkileyen depremle ilgili çok önemli bir karar aldı. Buna göre depremden etkilenen bölgelerde yaşayan vatandaşların bankalara olan borçları için kolaylıklar sağlanacak.

Konutta Ege Bölgesi gözde oldu!

Ege Bölgesinde konut satışlarında lider Denizli oldu. Denizli’nin 2 bin 41 konut satışı ve yüzde 80.9 oranında artışla ilk sıraya listede, İzmir 11 bin 116 konut satışı ve 69.1 artış ile ikinci, Aydın 4 bin 97 konut sayısı ve yüzde 59.9’luk artışla üçüncü oldu.

Ege Bölgesi'nde kiralar uçuşa geçti!

TSKB Gayrimenkul Değerleme Ege bölgesinde yer alan konutların kira ücretlerini değerledi. 

ege bölgesinde yağmur mu bekleniyor Haberi

ege bölgesinde yağmur mu bekleniyor


İzmir, Manisa, Aydın il geneli ile Balıkesir'in güneydoğu ilçelerinde kuvvetli yağış ve lokal dolu beklendiği bildirildi


Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, bölgede beklenene yağışların Balıkesir'in güneydoğu ilçeleri (Sındırgı, Bigadiç ve Dursunbey), İzmir, Manisa ve Aydın il genelinde yerel olarak kuvvetli yağış beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği bildirildi.


Yağışların saat 22.00'ye kadar devam edeceğinin tahmin edildiği...