26 / 04 / 2024

Ege Seramik satıcıları

Ege Seramik satıcıları

Ege Seramik her sene olduğu gibi bu yılda Türkiye genelindeki yetkili satıcıları ile bir araya geldi. 13-16 Şubat 2014 tarihleri arasında Antalya Side’deki Sueno Hotel Beach’te yapılan toplantıda Ege Seramik’in 2014 hedefleri ve planları bayilere aktarıld

Uyanık instagram satıcılarına karşı uzmanlar uyardı! “İade almıyorum” yok!

Pek çok kişi için pratik ve kolay bir yöntem olarak alışkanlık haline gelen instagram gibi platformlardan veya özellikle alışveriş için açılmış uygulamalardan alışveriş yapıyor.  Belli bir dükkan ve muhatap olmadığı için bazı satıcılar ise uyanıklık yaparak bunu fırsata çevirmeye çalışıyor ve ürünü

Ekspertiz fiyatları üçe katlandı, alıcı da satıcı da tavan fiyat istiyor

İkinci el otomobil satışlarında satıcıya ve alıcıya getirilen ekspertiz raporu şartı fiyatların yükselmesine neden oldu. Tüketici dernekleri ve otomobil satıcıları ekspertiz raporuna tavan fiyat getirilmesini istiyor.

Tapucom'dan bireysel satıcılara sıfır masrafla gayrimenkulleri satma fırsatı!

Değerinde tapu satmanın en hızlı ve kolay yolunu sunan Tapucom, kurumlardan sonra şimdi de bireysel satıcılar için gayrimenkullerini ücretsiz bir biçimde satma fırsatı sunuyor.

İnşaat malzemeleri satıcıları fiyatlara çözüm bekliyor!

İnşaat sektöründe fiyat tartışmaları devam ediyor. Artan inşaat malzemeleri fiyatları, inşaat malzemeleri satıcılarını da zor duruma düşürdü...

Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu'ndan 2. el araç açıklaması!

70 bin motorlu araç satıcısını temsil eden Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu (MASFED) son zamanlarda sık sık gündeme gelen 2. el araçlarla ilgili açıklama yaptı. 

Konutta alıcı ve satıcılardan 'faizler düşsün' talebi!

TÜİK, Şubat ayı konut satış istatistiklerini açıkladı. Rakamlara bakıldığında, Şubat'ta konut satışlarının yüzde 31.6 azaldığı görülüyor, azalmada ipotekli satışların gerilemesinin rolü büyük. Sektörün iyileşmesi içinse alıcı ve satıcıların ortak talebi ise faiz oranlarının düşürülmesi oldu...

Satıcılar İnşaat Mühendislik Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Satıcılar İnşaat Mühendislik Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Kovan tarafından kuruldu.

Yurt dışında hayali konut satıcıları türedi!

Dolandırıcıların yöntemleri bitmiyor. Son olarak hayali konut satıcıları ve sanal para vurguncuları türedi. Firmaların sahipleri ünlü isimleri de kullanıp birçok vatandaşı kandırdı.

Konut fiyatlarını alıcı değil, satıcı belirliyor!

Gayrimenkul sektöründe gelinen son noktayı değerlendiren Tapu com CEO’su Emre Erşahin, “Fiyatlar bugüne kadar sıcak paranın etkisiyle şişti. Şu an müteahhitler ve satıcılar fiyat kırmamak için direnç gösteriyor. Direnç olduğu için dibi görmesi biraz zaman alacak” diye konuştu.

Bağcılar Mahmutbey'de 10 milyon TL'ye satılık arsa!

Bağcılar Belediyesi, Mahmutbey'de yer alan TİM imarlı arsayı ihale ile satıyor. İhale 18 Ekim'de gerçekleşecek..

Tima Terrace Bağcılar'da son daireler satışta!

Tima Yapı İstanbul Bağcılar'da yeni projesine hazırlanıyor. 120 daireden meydana gelen projede son daireler satışta.

Bağcılar Mahmutbey'de 24.7 milyon TL'ye satılık arsa!

Bağcılar Belediyesi, Mahmutbey Mahallesi'ndeki arsasını ihale ile satışa sunuyor. İhale 4 Ekim'de yapılacak..

Bağcılar Mahmutbey'de 10,1 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul Bağcılar'da  10 milyon 170 bin 120,00 TL bedelle arsa satışı yapılacak.  19 Haziran 2018 tarihinde ihale edilecek arsa için 305 bin 103,60 TL geçici teminat bedeli verilmesi gerekiyor. 

Ege Seramik satıcıları Haberi

Ege Seramik satıcıları

Her alanda yaptığı yeni yatırımlarla ve çalışmalarla sektörde her geçen gün gücünü arttıran Ege Seramik, gerçekleştirdiği toplantıda 2013 yılını değerlendirirken 2014 yılı için hedeflenen çalışmalarını yetkili satıcıları ile paylaştı.


2013 Yılında Önemli Projeler Devreye Alındı.


Toplantıda 2013 yılında gerçekleştirilen projeler yetkili satıcılar ile paylaşıldı. 


2013 yılında devreye aldığı modernizasyon yatırımı ile  katma değerli ürün portföyünü her geçen gün geliştiren Ege Seramik, Ar-Ge, Ür-Ge ve Pazarlama çalışmalarıyla 2013 yılında sektörde adından söz ettirdi.  Sektörde geliştirdiği eşsiz tasarımlarıyla Türk Seramik sektörüne yön veren Ege Seramik, 2013 yılında geliştirdiği mobil uygulama ile teknolojide de iddialı markalar arasında yerini aldı. Ayrıca 2013 yılı içerisinde Avrupa, Amerika ve Türkiye’deki önemli fuarlara katılım gösteren Ege Seramik, yeni serilerini yıl içerisinde takipçileriyle paylaştı ve büyük beğeni topladı.


Umutluyuz, Kararlıyız.


Toplantıda konuşan...