19 / 04 / 2024

Ege Seramik yeni trendler

Ege Seramik yeni trendler

Binaların iç ve dış yüzeylerinde, yer ve duvar kaplamalarında kullanılan seramik, inşaat-yapı sektörünün en önemli ürün gruplarının başında gelmeye devam ediyor. İşte Ege Seramik’ten yeni trendler...

Ege Yapı Çekmeköy 2 ön talep topluyor! Yeni proje! 

Ege Yapı yeni projesi Çekmeköy 2 için ön talep sürecini başlattı. Ege Yapı Çekmeköy 2 projesi nerede? İşte Ege Yapı Çekmeköy 2 ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Seramik devi KAP'a açıkladı, çarklar yavaşladı

İnşaat sektöründe üretimin durması yan sektörleri de olumsuz etkiledi. Siparişler azalınca bazı hatlarını geçici olarak kapatma kararı alan Ege Seramik, bir takım tasarruf tedbirleri uygulamaya koydu.

Ege Yapı 50 bin TL'ye yeni şirket kurdu!

Ege Yapı yeni şirket kurdu. Ege Yeni Turizm İnşaat Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da Derya Celal Zinzade ve Ege Yapı Anonim Şirketi ortaklığında kuruldu.

Ege Yapı yeni projelere hazırlanıyor!

Ege Yapı yeni projelere hazırlanıyor. Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı H. İnanç Kabadayı, sektörün 2020'de yüzde 4-5 arasında büyüyeceğini öngördüklerini söyledi...

Ege Yapı yeni ödeme kampanyası!

Ege Yapı yeni ödeme kampanyası detayları haberimizde yer alıyor. ÇamlıYaka Konakları ve Kordon İstanbul projelerinde ödemeler adım adım yapılıyor. 

Ege Yapı evin yapıldıkça öde kampanyası başlıyor!

Ege Yapı yeni bir güvence devri başlatıyor.  Ege Yapı, Kağıthane Kordon İstanbul ve Çekmeköy ÇamlıYaka Konakları projelerinde Türkiye’de ilk defa uygulanacak farklı bir kampanyaya imza atıyor. 

Körfez Evleri'nde gurbetçiye ev sahibi olma fırsatı!

İzmir’in Çiğli ilçesinde konut üreten Ege-Koop yeni projesi Körfez Evleri için yeni bir kampanya başlattı. Projede euro 6.95 Türk lirasına sabitlendi. Gurbetçilere ev sahibi olma imkanı sunuldu.

Ege'de 10 yeni otel 2 yıl içinde açılacak!

Ege'de yeni tesis yatırımları hızla artıyor. Bölgede, 1 milyar 273 milyon liralık 10 yeni otelin 2 yıl içinde hizmete girmesi bekleniyor.

Ege Yapı'dan İstanbul'a 5 yeni proje!

İstanbul’a modern eserler kazandıran Ege Yapı, yeni projelere imza atmaya hazırlanıyor. Ege Yapı; Kağıthane, Yedikule, Maslak, Beyoğlu ve Beylerbeyinde yeni projelerini hayata geçirmeyi planlıyor.

Ege Seramik, dayanıklı ve şık çözümler sunuyor!

Dijital baskı teknolojisinin Türkiye’deki öncü şirketi Ege Seramik, ürün portföyündeki 40’ın üzerindeki ahşap desenli seri ile, mekanlarda dayanıklı ve şık çözümler sunuyor.

Çanakkale Seramik,Savoy ile toprak tonlarını mekanlara taşıyor!

Seçkin mekanlar için estetik çözümler sunan Çanakkale Seramik, yeni serisi ‘Savoy’ ile toprak tonlarının sıcaklığı ve doğallığını mekanlara taşıyor.

P/Art Time Decoration, Akdeniz ve Ege'de ofis açacak!

Kurumsal dekorasyon konusunda yaptığı çalışmalarla tanınan P/Art Time Decoration, büyüme kararı aldı. Çanakkale merkezli şirket, gelen talepler üzerine özellikle Akdeniz ve Ege'de yeni ofisler açacak.

Ege Seramik, 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2015 listesinde 12. sırada!

Her yıl İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından hazırlanan “ Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2015” listesi açıklandı. Ege Seramik, bir önceki yıla göre, 12 sıra yükselerek başarı grafiğini yukarılara taşıdı.

Ege Seramik yeni trendler Haberi

Ege Seramik yeni trendler

Sektörün öncü firmalarından Ege Seramik, sergilediği yeni koleksiyonlarında iddialı tasarımları ile Türk ve Dünya seramik sektörünün nabzını tutmaya ve dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.


Ege Seramik, son olarak piyasaya sunduğu  Spring koleksiyonunda Albis, Amazon, Carmen, Drop, gibi serileriyle modern bir görünümü tercih edenlere, Antique ve Anatolia gibi seriyleriyle de klasik görünümü tercih edenlere alternatifler sunuyor. Ege Seramik aynı zamanda Costa, Crown, Delta, Sardinia, Slice, Soho gibi mermer dokulu serileriyle beraber Himba, Marvel Wood, Motto gibi ahşap dokulu ürünleri tercih eden müşterilerini mutlu ediyor. 


Ege Seramik, koleksiyonlarında birbirinden farklı ebat ve renk seçenekleri ile tüm mekanlara özel alanlar yaratma fırsatı sağlıyor. Ege Seramik, koleksiyonlarında 60x60, 45x90, 60x120, 33x99, 80x80 gibi farklı ebatları beyaz, krem, fildişi, mavi, kırmızı ve birbirinden farklı 10’larca renk...