19 / 04 / 2024

Ege Seramikten yeni INFINITY serisi

Ege Seramikten yeni INFINITY serisi

1972 yılında kurulan sektörün öncü firması Ege Seramik’ten yeni bir ürün daha; INFINITY. Ege Seramik, INFINITY serisinin sahip olduğu doğal taş görüntüsü ile müşterilerinin her yeni gününe enerji katmayı planlıyor.

İzmir'de 1 milyar TL'lik dev satış! Ege Park Balçova AVM ile 5 yıldızlı Encore Otel'in yeni sahibi belli oldu!

Bir süredir satışta olan, İzmir’deki Ege Park Balçova AVM ve bünyesindeki 5 yıldızlı Encore Otel 1 milyar TL’ye satıldı. İşte Ege Park Balçova AVM ve  Encore Otel'in yeni sahibi...

Ege Yapı Çekmeköy 2 ön talep topluyor! Yeni proje! 

Ege Yapı yeni projesi Çekmeköy 2 için ön talep sürecini başlattı. Ege Yapı Çekmeköy 2 projesi nerede? İşte Ege Yapı Çekmeköy 2 ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Ege Yapı Kasımpaşa projesi ön talep topluyor! Yeni proje!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Ege Yapı, Kasımpaşa'da hayata geçireceği yeni projesi ön talep sürecini başlattı. İşte Ege Yapı Kasımpaşa projesi detayları...

Sinpaş Ege Vadisi'nin yeni etabı Vadi Apartments ön satışta! Yeni proje!

Sinpaş tarafından Ankara'nın merkezinde Çankaya Oran'da hayata geçirilen Ege Vadisi projesinin yeni etabı Vadi Apartments ön satışa çıktı. İşte projeyle ilgili merak edilen tüm detaylar...

Ege Yapı Urla Kekliktepe projesi ön talep topluyor! Yeni proje!

Ege Yapı'nın Urla'da hayata geçirdiği yeni projesi ön talep topluyor. Urla Kekliktepe projesinin Haziran ayında satışa çıkması bekleniyor. 

Ege Yapı 50 bin TL'ye yeni şirket kurdu!

Ege Yapı yeni şirket kurdu. Ege Yeni Turizm İnşaat Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da Derya Celal Zinzade ve Ege Yapı Anonim Şirketi ortaklığında kuruldu.

Ege Yeni Turizm İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Ege Yeni Turizm İnşaat Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Derya Celal Zinzade ve Ege Yapı Anonim Şirketi ortaklığında kuruldu.

Ege Yapı'dan İstanbul ve İzmir'e 7 yeni proje geliyor!

Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, Ege Yapı'nın 2022 hedeflerini açıkladı. Yer aldığı bölgeye değer katan ödüllü projelerin markası Ege Yapı, 7 milyar Türk Lirası değerli yeni yatırım zinciriyle İstanbul ve İzmir'de 7 yeni proje hayata geçirmeyi planlıyor.

Ege Yeni Endüstriyel Tesisler İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ege Yeni Endüstriyel Tesisler İnşaat Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan İnanç Kabadayı tarafından kuruldu.

Ege Yapı Ispartakule projesi ön talep topluyor! Yeni proje!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Ege Yapı, Ispartakule projesi için ön talep topluyor.

Ege Yapı'dan Çekmeköy ve Hasköy’e 2 yeni proje!

İnovatif projeleriyle öne çıkan Ege Yapı, Çekmeköy ve Hasköy’e 2 yeni proje hayata geçirmeyi planlıyor. Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, ''210 milyon TL değerinde iki yeni projeye daha başlamayı hedefliyoruz'' diye konuştu.

Yeni Çeşme projesi Ege turizmini canlandıracak!

Yeni Çeşme projesi Ege turizmini canlandıracak. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, projeyle ilgili “Bu sadece bir Çeşme projesi değil. Çıkışımızın ana nedeni Ege Bölgesi’nin turizmden aldığı payı artırmak'' dedi.

Ege Yapı yeni projelere hazırlanıyor!

Ege Yapı yeni projelere hazırlanıyor. Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı H. İnanç Kabadayı, sektörün 2020'de yüzde 4-5 arasında büyüyeceğini öngördüklerini söyledi...

Ege Seramikten yeni INFINITY serisi Haberi

Ege Seramikten yeni INFINITY serisi

1972 yılında kurulan sektörün öncü firması Ege Seramik’ten yeni bir ürün daha; INFINITY


Sabahları sizi güne uyandıran, gün içerisinde enerjinizi yenileyen, akşamları ise yorgunluğunuzu alan yerleri yeni yaşam alanları olarak tanımlayan Ege Seramik,  INFINITY serisinin sahip olduğu doğal taş görüntüsü ile müşterilerinin her yeni gününe enerji katmayı planlıyor.


30x60 ebadında soğuğa,  sıcağa karşı dayanıklı ve aşınmaya karşı dirençli olmasından dolayı tercih edilen sırlı granit serinin beyaz, bej ve antrasit renk seçenekleri mevcut.


INFINITY serisi ile mekânlara hareket katmaya hazırlanan Ege Seramik, yeni dönemde teknolojiye ve AR-GE’ ye yatırım ile adından söz...