26 / 04 / 2024

Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği Derneği

Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği Derneği

Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği Derneği (ETİK), İzmir Kültür ve Turizm Müdürlüğü katkılarıyla 15- 22 Nisan tarihleri arasında ve bu yıl 39'uncusu düzenlenen Turizm Haftası kapsamında etkinlik düzenlediler.

Yasak Turistik İşletmeler Otelcilik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Yasak Turistik İşletmeler Otelcilik İnşaat Limited Şirketi Beyoğlu'nda Kerbella Yasak tarafından kuruldu.

Vurallar Turistik İşletmeler Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şile Şubesi açıldı!

Vurallar Turistik İşletmeler Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şile Şubesi Şile'de 850 bin TL sermaye bedeli ile Necmi Vural ve Deniz Vural ortaklığında kuruldu.

TÜROFED: Yanan yerlere tesis yapılmasın!

Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkan Yardımcısı ve Ege Turistik işletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Başkanı Mehmet İşler, meydana gelen orman yangınları sonrasında yanan yerlere tesis inşa edilmemesi konusunda çağrıda bulundu. 

Oteller Körfez sermayelerinin olabilir!

Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkan Yardımcısı ve Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Başkanı Mehmet İşler, turizm sektörüne ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

OFC Otelcilik ve Turistik İşletmeler Anonim Şirketi kuruldu!

OFC Otelcilik ve Turistik İşletmeler Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 2 milyon 320 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Ciğer tarafından kuruldu... 

Erzurum Otelcilik ve Turistik İşletmeler Anonim Şirketi kuruldu!

Erzurum Otelcilik ve Turistik İşletmeler Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 97 bin 220 TL sermaye bedeli M. Muhittin Ciğer, Mehmet Ciğer, Mahmut Ciğer, Ömer Faruk Ciğer ve Sıddık Ciğer ortaklığında kuruldu.

İzmirli turizmciler Marina istedi!

41. Turizm Haftası'nın açılışı gerçekleştirildi. Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Başkanı Mehmet İşler Turizm Haftası'nda açıklamalar yaptı.

Günlük kiralık evlerle ilgili düzenleme memnun etti!

Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkan Yardımcısı ve Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Başkanı Mehmet İşler, günübirlik kiraya verilen evler ve apart dairelerle ilgili "Girişimlerimizin sonuç vermesinden dolayı mutluyuz" dedi.

Rize Fırtına Vadisi'ndeki turistik işletmeler mühürleniyor!

Rize’nin turistik işletmelerinin yoğun olduğu Ardeşen İlçesi Fırtına Vadisi’nde bulunan turistik işletmeler İl Özel İdaresi kararları ile Jandarma tarafından tek tek mühürlenmeye başladı.

Alaçatı Butik Havaalanı projesi Ege'yi kalkındıracak!

Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet İşler, "Böyle bir proje sadece Çeşme'yi, Alaçatı'yi değil, Urla'dan Seferihisar'a, Karaburun'dan Mordoğan'a kadar tüm Yarımada'yı hareketlendirir, atağa kaldırır" dedi.

Günlük kiralık evler mercek altına alınmalı!

EGE Turistik işletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Başkanı Mehmet İşler, günlük olarak kiralanan apart daire ve evlerin güvenlik sorunları nedeniyle mercek altına alınması gerektiğine dikkat çekti.

Türkiye'de 2 bin 111 otel satışa çıkarıldı!

Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği'nin araştırmasına göre Türkiye'ye turist göndermeyen Rusya'nın bu hamlesinin yanı sıra yaşanan ekonomik sorunlar nedeniyle 2 bin 111 turizm işletmesi satışa çıkarıldı

Ege Bölgesi'nde 908 turistik tesis satılıyor!

Türkiye'nin önemli tatil destinasyonlarından Ege Bölgesi'nde satılığa çıkarılan turistik tesis sayısı 908'e ulaştı. Çanakkale'den Muğla'ya kadar sahil şeridinde satışta olan tesisler için istenen toplam tutar 9 milyar liraya yaklaşıyor.

Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği Derneği Haberi

Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği Derneği

Turizm Haftası'nın açılışı ise tarih, inanç gibi birçok kültürü içinde barındıran Selçuk oldu. Selçuk etkinlikleri öncesinde Cumhuriyet Meydanı'nda yapılan saygı duruşu, İstiklal Marşı ve Atatürk Anıtı'na çelenk koyulmasının ardından Kökler Çocuk Dans Grubu ortaya koyduğu görsel şovla alanı dolduran katılımcılara neşeli dakikalar yaşattılar. Selçuk ilçesinde yapılan etkinliğe İzmir Valisi Mustafa Toprak, İzmir İl Kültür ve Turizm Müdürü Abdülaziz Ediz, ETİK ve Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkan Yardımcısı Mehmet İşler,Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı, Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Grup Başkan Vekili Sırrı Aydoğan gibi önemli isimler katıldı. Öte yandan 2 tanesi Atina Müşavirliği, 8'i de Sakız Adası Otelciler Birliği Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyeleri olmak üzere 10 kişilik Yunan ekibi ETİK'in misafiri olarak Selçuk'a geldiler. Protokol grubu,...