26 / 04 / 2024

Ege Yapı çekmeköy

Ege Yapı çekmeköy

Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Kabadayı, "2020'nin ikinci yarısında 210 milyon TL yatırımla iki yeni projeye başlayacağız. Hasköy'de 110 milyon TL yatırımla karma proje geliştireceğiz. Çekmeköy'de ise 100 milyon TL yatırım değerinde yeni bir proje daha planlıyoruz" diye konuştu...

Ormanyaka Çekmeköy'de 990 bin TL peşinat 48 ay vade fırsatı!

Ege Yapı Ormanyaka Çekmeköy projesinde 990 bin TL peşinat 48 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. Peki Ormanyaka Çekmeköy'de konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili ayrıntılar...

Ege Yapı Modernyaka'da yılın son kampanyası! 299 bin TL peşinat ve 60 ay vadeyle!

Ege Yapı Modernyaka projesinde başlatılan kampanya kapsamında 299 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Yılın son kampanyası olarak duyurulan kampanya kapsamında 60 ay vade imkanı da sağlanıyor.

Ege Yapı Ormanyaka'da yüzde 30 peşin ödemelerde 60 ay vade avantajı!

Ege Yapı Ormanyaka projesinde yüzde 30 peşin ödemelerde 60 ay vade avantajı sunuluyor. Peki Ege Yapı Ormanyaka'da konut fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Ege Yapı Urla Kekliktepe'de yüzde 10 peşinat ve 1,99 faiz fırsatı!

Ege Yapı'nın Kekliktepe projesinden yüzde 10 peşinat ve 1,99 faiz fırsatıyla konut sahibi olunabiliyor. Söz konusu projede 73 müstakil villa bulunuyor.

Ege Yapı Ormanyaka satışta! Yeni proje!

Ege Yapı tarafından Çekmeköy'de inşa edilen Ormanyaka konutları satışa çıktı. 125 adet konutun yer aldığı proje de yaşam 24 ay sonra başlayacak.

Ege Yapı Urla Kekliktepe'de yüzde 20 indirim fırsatı! Teslimler 24 ay sonra!

Ege Yapı imzasıyla hayata geçirilen Ege Yapı Urla Kekliktepe projesinde peşin ödemeler için geçerli yüzde 20 indirim fırsatı devam ediyor. Ege Yapı Urla Kekliktepe konut fiyatları ne kadar? İşte Ege Yapı Urla Kekliktepe projesiyle ilgili merak edilenler...

Ege Yapı Çekmeköy 2 ön talep topluyor! Yeni proje! 

Ege Yapı yeni projesi Çekmeköy 2 için ön talep sürecini başlattı. Ege Yapı Çekmeköy 2 projesi nerede? İşte Ege Yapı Çekmeköy 2 ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Nef Çekmeköy Koruköy'ün lansmanı yapıldı! Dev projenin 3. etabında konutların yarısı satıldı!

Nef Çekmeköy'ün 3'üncü etabı Koruköy'ün lansmanı yapıldı. İşte Nef Çekmeköy Koruköy ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Çekmeköy'deki bazı riskli yapılara ilişkin 1/5000 ölçekli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı!

Çekmeköy ilçesi, Alemdağ, Merkez ve Çevresi, Sultançiftliği, Hüseyinli, Sırapınar Köyleri, Ömerli, Batı Bölgesi, Koçullu, Doğu Bölgesi, Reşadiye, Taşdelen Mahalleleri Nazım İmar Planı Riskli Yapılara ilişkin 1/5000 ölçekli 20.02.2022 tasdik tarihli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı.

Çekmeköy Taşdelen Rezerv Yapı Alanı 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Çekmeköy İlçesi, Taşdelen Mahallesi, Rezerv Yapı Alanı ve Çevresi 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Çekmeköy Kışlasına Çınarköy Evleri projesi: Bin 774 konut 141 villa 56 ticari alan yapılacak

Çekmeköy Kışlası olarak bilinen Şehit Onbaşı Azim Özdemir Kışlası tamamen boşaltıldı. Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.’ye devredilen kışla arazisine Çınarköy Evleri projesi adı altında bin 774 konut, 141 villa ve 56 ticari alanın yapımına başlandı.

Çekmeköy Taşdelen Mahallesi Rezerv Yapı Alanı 1/5000 ölçekli ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre, İstanbul İli, Çekmeköy İlçesi, Taşdelen Mahallesi, Rezerv Yapı Alanı ve Çevresine ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

İstanbul Çekmeköy'de son dakika imar değişikliği! Park alanı yapılaşmaya açıldı: Konut yapılacak!

İBB Meclisi'nin haziran ayı oturumlarında, Çekmeköy Ömerli Mahallesi'nde dikkatleri çeken bir plan değişikliği yapıldı. Buna göre park alanı yapılaşmaya açıldı.

Ege Yapı çekmeköy Haberi

Ege Yapı çekmeköy

Merkez Bankası'nın faiz indirimleri gayrimenkul sektörünü hareketlendirdi. Mevduat faizlerinin inmesi parayı yatırım amaçlı bankada tutan vatandaşı konut almaya yönlendirdi.

Sabah'ta yer alan habere göre; Faizlerin inmesi ve 2020'de ekonominin canlanacağı belirtileriyle Ege Yapı, 2 yeni projenin temelini atmaya karar verdi. 

Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, faiz indirimleriyle satış ofislerine gelen müşteri sayısının 4 kat arttığını söyledi. Kabadayı, "Son iki aydır 2+1 ve 4+1 evlerin satışı hızlandı. Bankadan çözülen para nakit peşin indirimi için konuta yöneldi" diye konuştu.

Kabadayı, projelerle ilgili bilgi verdi. Kabadayı, "2020'nin ikinci yarısında 210 milyon TL yatırımla iki yeni projeye başlayacağız. Hasköy'de 110 milyon TL yatırımla karma proje geliştireceğiz. Çekmeköy'de ise 100 milyon TL yatırım değerinde yeni bir proje daha planlıyoruz. İzmir-Alsancak'ta ise 140 milyon TL yatırım...