27 / 04 / 2024

ege yapı grup

ege yapı grup

Ege Yapı Group'un İstanbul Bağcılarda hayata geçirdiği Batışehir, cazip aidat ücretleri ile sektörde yatırımcılar için öne çıkıyor.

Ege Yapı sosyal medyada da etkin!

EgeYapı Group; her ay markaların sosyal medya verilerini hazırladığı raporlarla paylaşan Socialbakers'ın 2014 yılı markaların Facebook etkileşim raporları içerisinde en çok etkileşim elde eden inşaat markası oldu.

Ege Yapı yıl sonuna kadar 2.5 milyar lira yatırım yapacak!

Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı “En kötü günler geride kaldı. Bizi başarı dolu günler bekliyor. Daha hızlı büyüyeceğiz. Biz de grup olarak yatırımlarımıza hız kesmeden devam ediyoruz” dedi.

Ege Yapı Batışehir ödeme planı kampanyası!

Ege Yapı Batışehir ödeme planı kampanyası ile 60 aya kadar sııfır faizle ya da uygun faiz oranlarıyla daha fazla taksitli ödeme imkanı sunuluyor...

Ege Yapı Batışehir'de sadece 70 daire için bankasız ödeme planı!

Sadece 70 daire için geçerli olacak kampanya kapsamında “Ege Yapı Finansman Modeli” ile tam 120 ay vade ile Batışehir’den evinizi bugün alıp yarın taşınabilirsiniz.

Ege Yapı ve Coldwell Banker’dan işbirliği!

Ege Yapı, Coldwell Banker ile önemli bir işbirliğine imza attı. Coldwell Banker ofisleri, Ege Yapı’nın geliştirdiği gayrimenkul projelerinin tanıtımı için Anadolu’daki adresi olurken, satışlarını da gerçekleştirecek.

Ege Yapı, Kemerburgaz Ağaçlı Köyü’nde 2 bin fidan dikti!

İstanbul Orman Bölge Müdürlüğü ve Ege Yapı iş birliğiyle Kemerburgaz Bölgesi Ağaçlı Köyü’nde ormanlık alanların genişlemesi amacıyla düzenlenen hatıra ormanı sosyal sorumluluk projesi hayata geçirildi.

Ege Yapı Batışehir ve Pega Kartal projelerinde 60 ay 0 faiz!

Ege Yapı 2 projesinde ev sahibi olmak isteyenler için yeni bir kampanya başlattı. Ege Yapı Batışehir ve Pega Kartal projesinde 60 ay yüzde 0 faiz oranının yanında peşinatsız vade farksız 36 eşit taksit ile kişiye özel ödeme seçenekleri sunuyor.

Öz Güzel Yaşam Yapı Grup Anonim Şirketi kuruldu!

Öz Güzel Yaşam Yapı Grup Anonim Şirketi, Abdullah Tümsek Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Mustafa Tuncer ile Eyyup Berber Yönetim Kurulu Üyeliklerinde 100 bin TL sermaye ile 15 Nisan'da Üsküdar'da kuruldu.

Ege Yapı, Altın Örümcek'te finale kaldı!

Ege Yapı tarafından İstanbul'da hayata geçirilen Batışehir Projesinin internet sitesi, en prestijli ödüller arasında yer alan Altın Örümcek Ödülleri kapsamında Gayrimenkul & Emlak kategorisinde finalistler arasında yer alıyor.

Ege Yapı'dan sokak hayvanlarına destek!

Ege Yapı’nın destek olduğu proje ile İstanbul’un altı farklı bölgesinde konumlandırılan mama otomatlarıyla geri dönüşüm atıklar kullanılarak sokak hayvanlarının su ve gıda ihtiyacı karşılanıyor.

Ege Yapı Cityscape fuarında ön talep topladı!

EGE Yapı, Cityscape Turkey fuarına satışları devam eden Batışehir, Pega Kartal, İzPark projeleri ile katılarak yeni geliştireceği Kağıthane, Çekmeköy ve Yedikule projeleri için de ön talep topladı.

Ege Yapı Beyoğlu kentsel dönüşüm projesi geliyor!

Kağıthane ve Çekmeköy projelerine hazırlanan Ege Yapı, Beyoğlu'nda da kentsel dönüşüme giriyor. Ege Yapı Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü Saygın Aksoy'la Cityscape Turkey 2016 Fuarı'nda yeni projelerini konuştuk...

Ege Yapı, Cityscape Turkey’e katılıyor!

Ege Yapı, 24-26 Mart tarihleri arasında İstanbul’da ilk kez düzenlenecek olan Cityscape Turkey’de satışı devam eden ve yeni satışa çıkaracağı projelerini yatırımcılarla buluşturuyor.

Enkay Ege Yapı Grup Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enkay Ege Yapı Grup Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Ziyanak tarafından 100 bin TL sermaye ile 4 Mart' ta Ataşehir, Kayışdağı Mahallesi, Dudullu Caddesi' nde kuruldu.

ege yapı grup Haberi

ege yapı grup

Verilen hizmet kalitesine göre sektör ortalamasının altındaki aidat ücretleri kapsamında; sosyal tesisler, güvenlik ve teknik hizmetler, genel bakım gibi hizmetler yer alıyor. 1+0'dan 5+1 dublekslere kadar 40 daire tipi ve toplam  3266 adet konutun bulunduğu Batışehir'de metrekare başına 1.62 TL ortalamaya sahip aidat ücretleri 147 TL'den  başlıyor. TEM ve Vatan Caddesinin  kesiştiği noktada konumlanan Batışehir  projesi, Atatürk Havalimanı na sadece 1 dakika uzaklıkta...