26 / 04 / 2024

ege yapı kampanya

ege yapı kampanya

Ege Yapı, Cer İstanbul ve ÇamlıYaka Konakları ile Kordon İstanbul projelerinden ev sahibi olmak isteyenler için yeni kampanya başlattı...

Ege Yapı’dan 0 faiz, 50 ay vade kampanyası!

Ege Yapı, Yedikule’deki Cer İstanbul, Çekmeköy’deki ÇamlıYaka Konakları ve Kâğıthane’deki Kordon İstanbul projelerinde “0 Faiz, 50 Ay Vade” kampanyası ile satışa sunuyor. 

Ege Yapı katı çıkacak parayı sonra alacak!

Ege Yapı, Kağıthane Kordon İstanbul ve Çekmeköy ÇamlıYaka Konakları projelerinde farklı bir kampanyaya başladı. Projelerden ev alanlar inşaat aşama aşama tamamlandıkça ödeme yapacaklar. 

Ege Yapı yeni ödeme kampanyası!

Ege Yapı yeni ödeme kampanyası detayları haberimizde yer alıyor. ÇamlıYaka Konakları ve Kordon İstanbul projelerinde ödemeler adım adım yapılıyor. 

Ege Yapı evin yapıldıkça öde kampanyası başlıyor!

Ege Yapı yeni bir güvence devri başlatıyor.  Ege Yapı, Kağıthane Kordon İstanbul ve Çekmeköy ÇamlıYaka Konakları projelerinde Türkiye’de ilk defa uygulanacak farklı bir kampanyaya imza atıyor. 

Ege Yapı hemen teslim projelerinde faizi yüzde 0,70'e indirdi!

Batışehir ve Pega Kartal projelerindeki konut kredisi faizlerini yüzde 0,70’e indiren Ege Yapı, kendi bünyesinde uyguladığı finansman modeli ile sadece %20 peşinatla banka kredisi kullanmadan 120 ay vadeyle hemen teslim ev veya ofis sahibi yapıyor.

Ege Yapı'dan finansman desteği kampanyası!

EgeYapı, Batışehir ve Pega Kartal'dan ev sahibi olanlara finansman desteği verecek. Destek nisan sonuna kadar geçerli olacak. 380 bin liralık dairelerden satın alanlar, önce yüzde 25'lik peşinatı ödeyecek.

Yılbaşına kadar birçok projede faizsiz ve indirimli kampanyalar devam ediyor!

Yüzde 12 indirim konut sektörü 2014'ü özel kampanyalarla uğurluyor. Yeni yıla 'evlenerek' girmek isteyenlere özel hazırlanan yeni yıl kampanyalarıyla liste fiyatları üzerinden yüzde 12 indirim yapan da var, sıfır peşinatla satış yapan da...

Ege Yapı Modernyaka'da yılın son kampanyası! 299 bin TL peşinat ve 60 ay vadeyle!

Ege Yapı Modernyaka projesinde başlatılan kampanya kapsamında 299 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Yılın son kampanyası olarak duyurulan kampanya kapsamında 60 ay vade imkanı da sağlanıyor.

Ege Yapı Modernyaka'da 299 bin TL peşinatla 60 ay vade fırsatı!

Ege Yapı Modernyaka projesi için yeni bir kampanya başlatıldı. Söz konusu kampanya kapsamında 299 bin TL peşinat ödendiğinde 60 ay vade imkanı sağlanıyor.

Ege Yapı'nın 3 projesinde 3 fırsat!

Ege Yapı; Cer İstanbul, ÇamlıYaka Konakları ve Kordon İstanbul projelerinde yeni fırsatlarla ev sahibi yapıyor. Kampanya kapsamında 0,99 oran ve 120 ay vade avantajı sunuluyor...

Ege Yapı'dan yarısını teslimde öde kampanyası!

Ege Yapı, Cer İstanbul ve ÇamlıYaka Konakları ile Kordon İstanbul projelerinden ev sahibi olmak isteyenler için yeni kampanya başlattı...

Ege Yapı'dan ev sahibi yapan kampanya!

Ege Yapı, Cer İstanbul ve ÇamlıYaka Konakları projelerinde yüzde 50'lik ödemenin teslimde yapılacağı, Kordon İstanbul'da da peşinat ödemeden ev sahibi olma fırsatı sunuyor.

Ege Yapı'dan evin yapıldıkça öde kampanyası!

Ege Yapı imzasını taşıyan ÇamlıYaka Konakları ve Kordon İstanbul projesine yeni kampanya başladı. Projelerde ödeme planı aşama aşama belirleniyor. 

Ege Yapı Kordon İstanbul kampanya!

820 milyon TL yatırım değerine sahip Ege Yapı Kordon İstanbul projesinde 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire alternatifleri sunuluyor. Ege Yapı Kordon İstanbul kampanya detayları haberimizde yer alıyor. 

Ege Yapı’dan Batışehir'de bankasız 120 ay vade!

Ege Yapı tarafından hayata geçirilen Batışehir projesinde sadece 70 daire için geçerli olacak kampanya kapsamında bankasız 120 ay vade fırsatı sunuluyor..

Batışehir Ege Yapı ödeme koşulları!

Batışehir Ege Yapı projesinde 70 daire için ödeme fırsatları sunuluyor. Bağcılar'da yer alan Batışehir projesinde fiyatlar 355 bin TL'den başlıyor...

Ege Yapı Batışehir’de 60 ay 0 faiz!

Ege Yapı, son 70 dairesi için mucize gibi ödeme kampanyası düzenledi. Ege Yapı 36 ay 0 faiz imkanının yanında değişken peşinatlarla 60 ay yüzde 0 faiz ile de Batışehir’den ev sahibi olma fırsatı sunuyor.

Ege Yapı'dan mucize gibi ödeme planı! Batışehir'de yaşam başladı!

Ege Yapı tarafından inşa edilen Batışehir projesinde daire alanları 76 ila 359 metrekare arasında değişiyor. Projede evler 355 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Ege Yapı Batışehir’de son 70 daire için dev kampanya!

Ege Yapı, Türkiye’de tüm fonksiyonları ile hayata geçen ilk karma yaşam projesi Batışehir’de sadece 70 daire için muhteşem bir kampanya düzenliyor.

Ege Yapı Batışehir ödeme planı kampanyası!

Ege Yapı Batışehir ödeme planı kampanyası ile 60 aya kadar sııfır faizle ya da uygun faiz oranlarıyla daha fazla taksitli ödeme imkanı sunuluyor...

ege yapı kampanya Haberi

ege yapı kampanya

Ege Yapı, Cer İstanbul ve ÇamlıYaka Konakları ile Kordon İstanbul projelerinden ev sahibi olmak isteyenler için yeni kampanya başlattı. Yeni Akit'te yer alan habere göre; kampanya kapsamında Emlak Konut GYO güvencesi ve Ege Yapı ayrıcalığıyla geliştirilen, Yedikule Hisarı manzarası ile dikkat çeken Cer İstanbul ile Çekmeköy’de inşa edilen ÇamlıYaka Konakları’nda ödemenin yarısı teslimde yapılabiliyor.

Takas da mümkün

Kampanya kapsamında yüzde 30’u peşin alınan, yüzde 20’sinin firma bünyesinde yüzde 1’lik taksitler halinde ödenebileceği ve kalan yüzde 50’nin de teslimde ödenebilecek. Cer İstanbul projesinde fiyatlar 1 milyon 463 bin TL, ÇamlıYaka Konakları’nda ise 1 milyon 634 bin TL'den başlıyor.

Ege Yapı kampanyası ile yüzde 50’lik kısım için tüketicilere dilerlerse takas imkânı da sunuluyor. Projelerden ev sahibi olmak isteyenler teslimde sahip oldukları konutu Ege Yapı’ya...