28 / 03 / 2024

ege yapı pega kartal fiyat

ege yapı pega kartal fiyat

Teslimlerin 2016 yılı Nisan ayında yapılması planlanan Pega Kartal'da dairelerin büyüklükleri minimum 64 metrekare olarak tasarlandı. Proje 40 bin metrekarelik arsa üzerinde yükseliyor. Peki Pega Kartal Konutları nerede?

Pega Kartal Evleri nerede?

Pega Kartal Rezidans'ta dairelerin alanları 64 ile 204 metrekare arasında değişiyor. Satış süreci devam eden proje 40 bin metrekare arsa üzerinde hayata geçiriliyor. Peki Pega Kartal Evleri nerede?

Ege Yapı Pega Kartal

Kampanya dahilinde yüzde 15 peşinatın şimdi ödenip, yüzde 15'in ise teslimlerde ödendiği Ege Yapı Pega Kartal projesi, Ege Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Projede satışlar devam ediyor...

Ege Yapı Pega Kartal fiyatları!

İstanbul Kartal Pega 200 adet daire, 11 adet ticari birim ve 23 adet ofisten meydana geliyor. Ege Yapı Pega Kartal fiyatları bilgisinin ayrıntılarına haberimizden ulaşabilirsiniz...

Ege Yapı Kartal Pega satılık!

Yüzde 1 peşinat avantajı sağlanan Ege Yapı Kartal Pega satılık konut fiyatları için haberimizi okumanız yeterli...

Ege Yapı Pega Kartal satış ofisi!

Ege Yapı Pega Kartal satış ofisi telefon numarası 0216 671 07 03. Proje sakinlerinin faydalanabileceği çeşitli sosyal imkanlar yer alıyor...

Kartal Pega ne zaman teslim?

Fiyatların 212 bin TL'den başlangıç gösterdiği Kartal Pega ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizin içerisinde yer alıyor...

Ege Yapı Pega Kartal satılık daire fiyatları!

Satışların sürdüğü Ege Yapı Pega Kartal satılık daire fiyatları minimum 212 bin liradan başlıyor...

Ege Yapı Pega Kartal satış ofisi!

Ege Yapı Pega Kartal satış ofisi ve ulaşım bilgileri için haberimizi inceleyebilirsiniz...

Ege Yapı Pega Kartal fiyatlar!

80 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçirilen Ege Yapı Pega Kartal fiyatlar bilgisine göre minimum daire fiyatı 212 bin liradan başlıyor...

Pega Kartal projesi 25 Aralık'ta satışta! 212 bin TL'ye!

Ön satışa sunulan Ege Yapı Pega Kartal projesi 25 Aralık Salı günü resmen satışa sunuluyor. Pega Kartal'da rezidans dairelerin fiyatları 212 bin TL'den başlıyor...

Ege Yapı hemen teslim projelerinde faizi yüzde 0,70'e indirdi!

Batışehir ve Pega Kartal projelerindeki konut kredisi faizlerini yüzde 0,70’e indiren Ege Yapı, kendi bünyesinde uyguladığı finansman modeli ile sadece %20 peşinatla banka kredisi kullanmadan 120 ay vadeyle hemen teslim ev veya ofis sahibi yapıyor.

Ege Yapı basın toplantısı 29 Eylül'de!

Gayrimenkul sektörünün öncü firmalarından Ege Yapı, İstanbul’un farklı bölgelerinde mimariye farklı bir boyut getiren çok sayıda iş ve yaşam alanlarına imza atıyor.

Ege Yapı'dan Hasköy Yün İplik Fabrikası arazisine karma proje!

Hasköy Yün İplik Fabrikası'nın yerine yakında konut, ofis ve AVM'den oluşan yeni bir proje hayata geçirilecek. Ege Yapı imzası taşıyacak projede çalışmalar gelecek yıl başlayacak.

Ege Yapı'dan Yenisahra sakinlerine iftar yemeği!

Gayrimenkul sektörünün genç ve yenilikçi firmalarından olan Ege Yapı, kentsel dönüşüm faaliyetleri gerçekleştireceği Yenisahra’da ikamet eden arsa sahipleri ve yakınlarıyla iftar yemeğinde bir araya geldi.

Ege Yapı’dan Batışehir'de bankasız 120 ay vade!

Ege Yapı tarafından hayata geçirilen Batışehir projesinde sadece 70 daire için geçerli olacak kampanya kapsamında bankasız 120 ay vade fırsatı sunuluyor..

Ege Yapı Batışehir'de 70 daireye 120 ay vadeli ödeme fırsatı!

Ege Yapı'nın sadece 70 dairesinde geçerli olacak “Ege Yapı Finansman Modeli” kampanyasıyla 120 ay vadeli ödemelerle Batışehir’den ev sahibi olabilirsiniz.

Ege Yapı Batışehir'de bankasız 120 ay vade!

Ege Yapı Batışehir'de kısa bir süre geçerli olacak kampanyada hiç peşinatsız 36 ay 0 faiz imkanının yanında değişken peşinatlarla 60 ay yüzde 0 faiz ile ev sahibi olunabiliyor..

Batışehir Ege Yapı ödeme koşulları!

Batışehir Ege Yapı projesinde 70 daire için ödeme fırsatları sunuluyor. Bağcılar'da yer alan Batışehir projesinde fiyatlar 355 bin TL'den başlıyor...

Ege Yapı Batışehir’de 60 ay 0 faiz!

Ege Yapı, son 70 dairesi için mucize gibi ödeme kampanyası düzenledi. Ege Yapı 36 ay 0 faiz imkanının yanında değişken peşinatlarla 60 ay yüzde 0 faiz ile de Batışehir’den ev sahibi olma fırsatı sunuyor.

Ege Yapı'dan mucize gibi ödeme planı! Batışehir'de yaşam başladı!

Ege Yapı tarafından inşa edilen Batışehir projesinde daire alanları 76 ila 359 metrekare arasında değişiyor. Projede evler 355 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Ege Yapı Batışehir’de son 70 daire için dev kampanya!

Ege Yapı, Türkiye’de tüm fonksiyonları ile hayata geçen ilk karma yaşam projesi Batışehir’de sadece 70 daire için muhteşem bir kampanya düzenliyor.

Ege Yapı Batışehir ödeme planı kampanyası!

Ege Yapı Batışehir ödeme planı kampanyası ile 60 aya kadar sııfır faizle ya da uygun faiz oranlarıyla daha fazla taksitli ödeme imkanı sunuluyor...

Ege Yapı Batışehir'de sadece 70 daire için bankasız ödeme planı!

Sadece 70 daire için geçerli olacak kampanya kapsamında “Ege Yapı Finansman Modeli” ile tam 120 ay vade ile Batışehir’den evinizi bugün alıp yarın taşınabilirsiniz.

ege yapı pega kartal fiyat Haberi

ege yapı pega kartal fiyat

Ege Yapı Pega Kartal'da yüzde 15 peşinatta, kalan kısmın yüzde 15'i teslimde, kalanı ise 60 ay vade imkanı ile ödeniyor. Projede konut fiyatları 303 bin TL'den başlıyor. 


"Pega Kartal Konutları nerede?" sorusuna İstanbul Kartal Soğanlık bölgesi yantıını verebiliriz. Teslim tarihi Nisan 2016 olarak belirlenen proje 200 tane daire, 28 tane home ofis ve 11 tane ticari üniteden meydana geliyor. 


Pega Kartal Evleri Ege Yapı tarafından inşa ediliyor. Dairelerin alanları 64 metrekare ile 204 metrekare arasında değişiklik gösteren projede satışlar devam ediyor. 


Dairelerin 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildiği Kartal Pega Rezidans'ta kapalı otopark, fitness center, sauna, spor alanları, oyun alanları, buhar odası, yüzme havuzu gibi sosyal yaşam alanları yer alıyor. 


Pega Kartal konum olarak sahil yoluna 5 dakika, İstanbul Park Pisti'ne...