18 / 04 / 2024

BCH İnşaat, Güney Ege Yapı Dekorasyon ve Peyzaj Fuarı'na katıldı!

BCH İnşaat, Güney Ege Yapı Dekorasyon ve Peyzaj Fuarı'na katıldı!

Muğla Milas'ta faaliyet gösteren BCH inşaat Güney Ege Yapı Dekorasyon ve Peyzaj Fuarı'nda stant açtı. Firma stantta ürünlerini sergiledi.



Muğla Milas'ta inşaat alanında yeni bir soluk olan BCH inşaat, aynı zamanda yapı, mühendislik, inşaat ve emlak firması olarak da kaliteli hizmet anlayışıyla müşterilerine hitap ediyor. Dün açılan Güney Ege Yapı Dekorasyon ve Peyzaj Fuarı'nda stant açan BCH İnşaat, fuarı ziyaret eden vatandaşlara sundukları hizmetler hakkında bilgi verdi. 



Hizmet yelpazelerinin oldukça geniş olduğunu kaydeden BCH Yapı’nın sahibi genç işadamı Hüseyin Bozan, “Müşterilerimizin hayal ettiklerini hizmetlerimizle gerçeğe dönüştürüyoruz ve bu işte oldukça iddialıyız! İnşaat tadilat dekorasyon alanında iç dekorasyon özel tasarımlarla; 3D tavan, duvar ve zemin kaplama yapıyoruz. Aynı zamanda cephe tasarımı, alçıpan-bölme duvar sistemleri, parke döşeme uygulaması, perde duvar, çelik konstrüksiyon, iskele uygulaması, bordür taş uygulaması, çatı izolasyon çalışmalarıyla hizmet veriyoruz.” diyerek vatandaşları ayrıntılı bilgi için Yapı Dekorasyon Fuarı’ndaki BCH İnşaat standına davet etti.



Muğla Menteşe Gazetesi


Geri Dön