19 / 04 / 2024

Güney Ege Yapı Dekorasyon ve Peyzaj Fuarı muğla

Güney Ege Yapı Dekorasyon ve Peyzaj Fuarı muğla

Muğla Milas'ta faaliyet gösteren BCH inşaat Güney Ege Yapı Dekorasyon ve Peyzaj Fuarı'nda stant açtı. Firma stantta ürünlerini sergiledi.

Güney Dizayn Yapı Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Güney Dizayn Yapı Ticaret Anonim Şirketi bugün Silivri'de 1 milyon 553 bin 428,22 TL sermaye bedeli ile Mustafa Ümit Büyükgönenç, Mehmet Zeki Aşkın, Türker Büyükgönenç ve Yusuf Efe Aşkın ortaklığında kuruldu.

Gaziantep Güney Riva satışa çıktı! Yeni proje!

Metkan Yapı tarafından Gaziantep Şehitkamil İbrahimli Mahallesi'nde yükselen Güney Riva evleri satışa çıktı. Peki Güney Riva evleri ne kadar? Güney Riva evleri ile ilgili ayrıntılar...

El Nino etkisiyle Türkiye'nin Batı ve Güney bölgelerinde sıcaklıklar yükseliyor!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'ne göre, El Nino'nun etkisiyle Türkiye'nin batı ve güney kesimlerinde sıcaklıklar mevsim normallerinin 10 derece üzerine çıkacak. Özellikle Marmara, Ege ve Akdeniz bölgelerinde yüksek sıcaklıklara karşı vatandaşların tedbirli olması isteniyor. Üç büyük kentte ise yağış be

Emlak Konut GYO Güney Ayazma, Kayabaşı ve Kapadık'ın kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Başakşehir Güney Ayazma ve Kayabaşı-Avcılar Kapadık Cami İnşaatları ile Ada İçi Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatları İşi'nin, kesin kabulü yapıldı ve kesin kabul tutanağı 1 Mart tarihinde onaylandı. 

Ege Yapı Ispartakule ön satışta! Yeni proje!

Ege Yapı Ispartakule projesinde ön satış süreci başladı. Projede 1+1'den 4+1'e değişiklik gösteren daireler bulunuyor...

Ege Yapı 2022 hedeflerini 14 Aralık'ta açıklayacak!

Türkiye'nin güvenilir gayrimenkul markası olan Ege Yapı, 2021 yılının değerlendirmesini ve 2022 hedefleri dahilinde yeni yatırım planlarını 14 Aralık'ta gerçekleştireceği basın toplantısında paylaşacak.

Ls Cable & System Ltd Merkezi Güney Kore Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ls Cable & System Ltd Merkezi Güney Kore Şirketi merkez nakli yapıldı. Ls Cable & System Ltd Merkezi Güney Kore Şirketi’nin merkez nakli Kartal’da yapıldı. 

TOKİ Esenler Güney Proje Alanı altyapı inşaatı ihalesi bugün!

İstanbul İli, Esenler İlçesi, Güney Proje Alanı Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi Genel Altyapı İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Güney Kore'de arazi yolsuzluğunda 309 kişiye soruşturma açıldı!

Güney Kore'de iki şehirde bazı bölgeler toplu konut inşa alanı yapıldı. Fakat bu alan belirlenmeden önce içeriden bilgi sızdırılıp arazilerin önceden 10 kişiye 8.8. milyon dolara satıldığı öğrenildi.

Kerem Güney Avcı: Yatay mimari geleceğin yapı trendi!

Sedimega İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Kerem Güney Avcı yaptığı açıklamada, yatay mimarinin geleceğin yapı trendi olacağını söyledi.

İnan Güney'den Esenler'deki plan değişimine tepki!

İBB Meclisi’nde Esenler’de yapılan bir plan değişikliğinin oylanması sırasında AKP’li ve CHP’li meclis üyeleri arasında tartışma yaşandı. CHP'li İBB Meclis Üyesi İnan Güney, "İstediğiniz alan sit alanından çıkarıp imara açıyorsunuz" dedi.

TOKİ Denizli Güney 118 konut ihalesi yarın!

Denizli İli Güney İlçesi  Tilkilik Mahallesi 118 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Türk şirketleri, Güney Kore ile inşaat projelerinde iş birliği yapabilir!

Türk şirketlerinin Güney Kore şirketleriyle üçüncü ülkelerde iş birliğine ve ortak yatırımlara açık ve istekli olduğunu dile getiren Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, bunun özellikle yurt dışı müteahhitlik sektörleri ve inşaat projelerinde olduğu gibi diğer sektörlerde de yapılabileceğini anlattı. 

Güney Ege Yapı Dekorasyon ve Peyzaj Fuarı muğla Haberi

Güney Ege Yapı Dekorasyon ve Peyzaj Fuarı muğla

Muğla Milas'ta inşaat alanında yeni bir soluk olan BCH inşaat, aynı zamanda yapı, mühendislik, inşaat ve emlak firması olarak da kaliteli hizmet anlayışıyla müşterilerine hitap ediyor. Dün açılan Güney Ege Yapı Dekorasyon ve Peyzaj Fuarı'nda stant açan BCH İnşaat, fuarı ziyaret eden vatandaşlara sundukları hizmetler hakkında bilgi verdi. 



Hizmet yelpazelerinin oldukça geniş olduğunu kaydeden BCH Yapı’nın sahibi genç işadamı Hüseyin Bozan, “Müşterilerimizin hayal ettiklerini hizmetlerimizle gerçeğe dönüştürüyoruz ve bu işte oldukça iddialıyız! İnşaat tadilat dekorasyon alanında iç dekorasyon özel tasarımlarla; 3D tavan, duvar ve zemin kaplama yapıyoruz. Aynı zamanda cephe tasarımı, alçıpan-bölme duvar sistemleri, parke döşeme uygulaması, perde duvar, çelik konstrüksiyon, iskele uygulaması, bordür taş uygulaması, çatı izolasyon çalışmalarıyla hizmet veriyoruz.” diyerek vatandaşları ayrıntılı bilgi için Yapı Dekorasyon Fuarı’ndaki BCH...