28 / 03 / 2024

egede satılık ada

egede satılık ada

Ekonomik kriz içerisindeki Yunanistan’da ada satışları gündemdeyken son iki aylık sürede Türkiye’de toplam değeri 1.5 milyar lira olan 18 ada ve yarımadanın satışa çıkarılması dikkat çekti.

Sahibinden satılık adalar!

Yanlış duymadınız. Türkiye'de satış masasında olan 4 ada bulunuyor. Hangi adalar satılık? Fiyatı ne kadar? Ada sahibi olan milyarderler kimler?

Tatilin yeni gözdesi karavanlar oldu! Satılık karavan ilanları bu yıl yüzde 68 arttı!

Karavan tatili çeşitli rotalarla farklı yerleri keşfetme imkânı sağlarken, doğada özgür bir şekilde dilediğince tatil yapmak isteyenin de karavanlara olan ilgileri artıyor. Satılık karavan ilanları da yüzde 68 arttı...

Andiçen Villaları Sitesi'nde 46 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul Anadolu Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu, İstanbul ili, Üsküdar ilçesi, Kandilli Mahallesi, 934 ada, 50 parselde yer alan villayı 46 milyon TL'ye satılık villa...

Bursa'da 13 milyon TL'ye satılık ada!

Bursa'nın Karacabey ilçesi Uluabat Gölü'ndeki 45 dönümlük ada, sahibi Nedim Bulut tarafından satılığa çıkarıldı. Adaya 13 milyon lira fiyat biçen Bulut, en son 9 milyon liralık bir teklif verildiğini, ancak bu teklifi kabul etmediğini söyledi....

DKY Ada Esentepe satılık daire!

Toplam 792 adet daireden meydana gelen DKY Ada projesi 792 adet daireden meydana geliyor. DKY Ada Esentepe satılık daire fiyatları 414 bin liradan başlıyor.

DKY Ada Esentepe satılık!

DKY Ada Esentepe satılık ev fiyatları peşinde 350 bin TL'den başlıyor. Toplamda 740 adet dairenin yer aldığı proje 19 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

DKY Ada Rezidans Esentepe satılık!

DKY Ada Rezidans Esentepe satılık dairelerin fiyatları 350 bin liradan başlayarak değişiyor. Ak-el Sitesi yerine kentsel dönüşüm kapsamında yükselen DKY Ada projesinde 740 konut olacak...

Esentepe DKY Ada satılık!

Esentepe DKY Ada satılık dairelerin fiyatları peşin alımlarda 350 bin liradan başlıyor. Kentsel dönüşüm kapsamında yükselen DKY Ada projesi 2018 yılının sonunda teslim ediliyor...

Kartal DKY Ada Evleri satılık!

Kartal DKY Ada Evleri satılık konut fiyatları 350 bin TL'den başlıyor. 36 ay firma bünyesinde vade yapılan proje 19 bin metrekare arsa üzerinde yükselecek.

Kartal DKY Ada satılık ev fiyatları!

Kartal DKY Ada satılık ev fiyatları 350 bin liradan başlıyor. Teslimlerin 2018 yılının sonunda gerçekleşeceği proje sahile 2 kilometre, E-5'e 1,5 kilometre mesafede bulunuyor.

Kartal DKY Ada satılık!

Kartal DKY Ada satılık daire fiyatları 350 bin TL'den başlıyor. 740 adet konuttan meydana gelen projede lansmana özel yüzde 25 indirim fırsatı sunuluyor.

Malatya Akçadağ TOKİ 2. Etap satılık!

Malatya Akçadağ TOKİ 2. Etap satılık daire fiyatları 61 bin 583 TL'den başlıyor. Satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülen projede 73 adet konut açık satışa sunuluyor.

Ege Denizi’nin iki tarafı satılık adalarla dolu!

Ekonomik kriz yaşayan Yunanistan’da Ege’deki pek çok ada satışa çıkarılırken, Ege Denizi’nin Türkiye’ye ait bölümünde de satılık ada sayısı komşudan geri kalmıyor.

Malatya TOKİ Evleri satılık daire fiyatları!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Malatya Akçadağ Evleri'nde toplam 115 adet konut satışa sunuluyor. Malatya TOKİ Evleri satılık daire fiyatları haberimizin içinde yer alıyor.

egede satılık ada Haberi

egede satılık ada

Ekonomik kriz içerisindeki Yunanistan’da ada satışları gündemdeyken son iki aylık sürede Türkiye’de toplam değeri 1.5 milyar lira olan 18 ada ve yarımadanın satışa çıkarılması dikkat çekti. Çoğunluğu turizm ve konut imarlı olan 9 ada ve 9 yarımadayı satın almak için başta İranlılar olmak üzere yabancılar sıraya girdi.


Yunanistan’ın yaşadığı ekonomik kriz nedeniyle, Türk yatırımcılar gözünü Yunan adalarına dikerken Ege kıyılarında da birçok ada Türk vatandaşlarınca satılığa çıkarıldı. Son 2 ayda internet üzerinden satışa yapan bir alışveriş sitesinde turizm ve konut imarlı 9 yarımada ile 9 ada satış sunuldu. Çanakkale’den Bodrum’a, Çeşme’den Muğla’ya kadar sahibinden satılığa çıkarılan 18 ada ve yarımadanın toplam satış değeri 1.5 milyar TL’yi aştı. İranlıların yanı sıra Katar, Dubai ve Türki cumhuriyetlerinden ada ve yarımadalara yoğun ilgi...