24 / 04 / 2024

Egepen yeni fabrikalar

Egepen yeni fabrikalar

Egepen Deceuninck, ağustos ayında Avrupa’nın en büyük PVC fabrikasını İzmir’de faaliyete geçirecek.

OSB'lerde kira krizi derinleşiyor: Yeni fabrikaların kurulması imkansız hale gelebilir!

Organize Sanayi Bölgeleri’nde yüzde 100'e yakın yükselen kira ve arsa fiyatları yatırım yapmak isteyen sanayicileri zor duruma düşürüyor. Uzmanlar yeni fabrikaların kurulmasının imkansız hale gelebileceğini söylüyor. 

Ford'dan yeni hamle! Türkiye'de üretilecek, 2023'te yollarda

Ford Pro bu hafta içinde Tourneo serisinin tam elektrikli gelişmiş güç aktarma sistemine sahip olan yeni nesil E-Tourneo Custom modelini görücüye çıkardı. Araç, Ford Otosan Kocaeli fabrikalarında üretilmesi planlanıyor.

Fabrikalar rüzgar ve güneş enerjisine odaklandı! Kendini 2 yılda amorti ediyor!

Fabrikaların yeni gözdesi rüzgar ve güneş enerjisi yatırımları oldu. Üretilen enerjiyi satarak iki senede kendini amorti etmesi de fabrika sahiplerini cezbeden detaylar arasında yer alıyor.

Mehmet Sekmen: Erzurum'da yeni fabrikalar inşa edilecek!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Erzurum'da işsizliğin önüne geçmek için yeni fabrikaların inşa edileceğini açıkladı.

Cengiz Şimşek: Gaziantep OSB'de fabrikalar kapanmadı, yeni tesisler açıldı!

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi (GAOSB) Başkanı Cengiz Şimşek, 43 milyon 250 bin metrekare alanla Türkiye’nin en büyük OSB’sine sahip olduklarını söyleyerek, ''Pandemi nedeniyle kapanan fabrikamız olmadığı gibi bu süreçte yeni açılan tesislerimiz var” açıklamasında bulundu.

Yayla Agro'dan Niğde OSB’de 400 milyon liralık yeni yatırım!

Ankara, Çankırı, Balıkesir ve Mersin’de fabrikaları Yayla Agro, Mersin'de yer bulamayınca, 400 milyon liralık yeni yatırım için Niğde'yi seçti.

Mobilya İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde fabrika sayısı artacak!

Bursa’nın İnegöl ilçesinde 2009 yılında kurulan Mobilya İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde fabrika sayısı yıl sonunda 90’a ulaşacak. Yeni fabrikalar ile Mobilya OSB büyüyecek. 

Piyap İnşaat dev fabrikalar inşa ediyor!

Yeni üretim tesisini faaliyete geçiren Piyap İnşaat, Türkiye çapında inşa ettiği prefabrik, çelik konstrüksiyon ve betonarme fabrikalar ile öne çıkıyor. Piyap İnşaat Genel Müdürü Ertene, “Yatırımlara devam ediyoruz” dedi.

Egepen Deceuninck'ten 200 milyon TL’lik fabrika yatırımı!

Toplamda 1.200 kişiye istihdam sağlayan Egepen Deceuninck, 2017'de hedef büyüttü. Şirket 200 milyon TL yatırımla yeni fabrika yatırımına girdi.

Limak, Senegal'de yeni fabrika yatırımı yapacak!

Limak Grubu bünyesindeki Limak Yatırım'ın Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir, Türkiye'nin ikinci büyük çimento grubu haline gelen şirketin, Afrika'ya özel önem verdiğini, bu kapsamda mevcut iki fabrikalarına ek olarak, Senegal'de yeni bir fabrika yatırımı yapma kararı aldıklarını söyledi.

İzmir Pancar OSB'de yeni fabrikalar yükseliyor!

Bütün parselleri sahiplendirilen İzmir'deki az sayıdaki OSB'den birisi konumunda yer alan Pancar Organize Sanayi Bölgesi'nde, yatırımcıdan gelen taleple birlikte, ikinci etabın yapımına başlandı.

Egepen Deceuninck Legend ile kusursuz yalıtım!

Her zaman yenilikçi ve öncü ürünleri ile dikkat çeken Egepen Deceuninck, piyasaya sürdüğü son ürünü yeni Legend Sürme Sistemi ile ses ve ısı yalıtımını en üst düzeye taşıyarak, estetik tasarımı ve kolay kullanımı bir arada sunuyor

Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da fabrikaları devlet inşa edecek!

Başbakan Binali Yıldırım, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgeleri'nde yeni cazibe merkezleri oluşturacaklarını, buralarda fabrikaları devletin inşa edeceğini, özel sektörün işleteceği fabrikaların ürünlerini yine devletin alacağını söyledi.

Egepen yeni fabrikalar Haberi

Egepen yeni fabrikalar

Egepen Deceuninck, ağustos ayında Avrupa’nın en büyük PVC fabrikasını İzmir’de faaliyete geçirecek. Ege Profil bünyesinde faaliyet gösterdiklerini söyleyen Egepen Deceuninck Grup Pazarlama ve Satış Müdürü Tamer Özen, “Ege Profil tüm markalarıyla Türkiye’de sektör lideri konumunda. 35 yıllık sektör deneyimimizden aldığımız güç ve 2000’de dünyanın en büyük PVC profil üreticisi Deceuninck Grubu’nun şirketimizin en büyük hissedarı olmasıyla birlikte Türkiye’de sektörün nabzını değiştirdik. Dört mevsimin yaşandığı ülkemizde PVC kullanımının ısı yalıtımındaki önemini vurgulayarak ‘Türkiye’nin Penceresi’ söylemini layığıyla bugünlere taşıdık. Sürdürülebilir bir yaşamın ne kadar önemli olduğunun bilincindeyiz. Bu nedenle yüksek teknoloji ve kalite ile tüm ürünlerimizi yüzde 100 geri dönüşümlü, kurşun ve ağır metal içermeyen çevreye duyarlı olarak üretiyoruz” diye konuştu. 


Her yıl belli planlar, hedefler ve stratejiler doğrultusunda hareket ettiklerini dile...