25 / 04 / 2024

EgeYapı Group İstanbul Shopping Fest

EgeYapı Group İstanbul Shopping Fest

EgeYapı Group bu yıl beşincisi 6- 28 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek İstanbul Shopping Fest’in ana sponsorları arasında yer alarak bir talihliye Kartal’da hayata geçirdiği İzTower projesinden 1+1 daire hediye ediyor.

Avartın Group Emlak İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Avartın Group İstanbul Şubesi açıldı!

Avartın Group Emlak İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Avartın Group İstanbul Şubesi 100 bin TL sermaye bedeli ile Soheıl Lashkarı tarafından açıldı.

Ata Group İstanbul Dış Ticaret Ve İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Ata Group İstanbul Dış Ticaret Ve İthalat İhracat Limited Güngören’de  400 bin TL sermaye bedeli ile Houman Karjou, Vahıd Rouzıtalab tarafından kuruldu.

Radisson Hotel Group'tan yatırım atağı! Türkiye'de 5 yılda 50 otele ulaşacak!

Dünyanın en iyi üç otel markasından biri olma hedefiyle yatırımlarını sürdüren Radisson Hotel Group, bugün 120 ülkede faaliyet gösteriyor. 2020'nin ikinci çeyreğinde EMEA bölgesine yönelik 15 yeni otel anlaşmasını duyuran Radisson Hotel Group, İstanbul'da da iki yeni otel açacak.

Marcel Group Bodrum projeleriyle sektörde ilke imza atacak!

Sektörde bil ilk olarak Bodrum'da yer alan bütün konut projelerinin satış ve pazarlama hazırlığını eksiksiz yapıp 800 km mesafede başka bir bölgede ve tek bir çatı altında alıcıya sunmayı hedefleyen Marcel Group, İstanbul'da ofis açtı.

Hazar İttifak Group İstanbul'da restoran açacak!

2004'te Azerbaycan'da ticari faaliyetlerine başlayan ve ana iş kolu inşaat olan  Hazar İttifak Group İstanbul'da restoran açacak..

Egeyapı Kordon İstanbul teslim tarihi!

Egeyapı Kordon İstanbul teslim tarihi Haziran 2020 yılı olarak belirtiliyor. Kordon İstanbul projesinde fiyatlar 623 bin TL'den başlıyor...

Yiğit İDK Group Etiler'de kentsel dönüşüme giriyor!

Yiğit İDK Group İstanbul’un en değerli topraklan üzerinde yer alan Etiler Bölgesi’nde kentsel dönüşüm projesi için çalışmalara başladığını belirtti.

EgeYapı Group, 3 yılda 8 yeni proje yapacak!

EgeYapı Group Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, 2023 vizyonları doğrultusunda 3 yılda 8 yeni proje yapacaklarını söyledi.

Radisson Blu Residence İstanbul Batışehir açılıyor!

EgeYapı Group'un Bağcılar'da hayata geçirdiği, Türkiye'nin örnek karma kullanım projelerinden Radisson Blu Residence İstanbul Batışehir hizmete açılıyor. Projenin 2016 yılının ikinci çeyreğinde misafirleriyle buluşması planlanıyor.

EgeYapı Group Çekmeköy Projesi nerede?

Satışlarına 2016 yılının ilk çeyreğinde başlayacağı projenin büyük çoğunluğu yeşil alandan meydana geliyor. Proje EgeYapı Group ve Casper imzasıyla yükselecek. Peki EgeYapı Group Çekmeköy Projesi nerede?

EgeYapı Group Çekmeköy satılık ev!

İstanbul İl 'i Anadolu Yakası Çekmeköy ’de bulunan projenin büyük çoğunluğu yeşil alandan oluşuyor. EgeYapı Group Çekmeköy satılık ev için ön talep toplanmaya devam ediyor.

Çekmeköy Evleri EgeYapı Group lokasyon!

Büyük çoğunluğu yeşil alandan oluşan proje ön talep toplanmaya devam ediyor. Çekmeköy Evleri EgeYapı Group lokasyon bilgisine göre İstanbul İl'i Anadolu Yakası Çekmeköy’de yükselecek.

Çekmeköy EgeYapı Group satış tarihi!

3. Köprü bağlantı yoluna sadece 1.5 km mesafede konumlan proje ön talep toplanmaya devam ediyor. Çekmeköy EgeYapı Group satış tarihi 2016 yılının ilk çeyreğinde yapılması planlanıyor.

EgeYapı Group İstanbul Shopping Fest Haberi

EgeYapı Group İstanbul Shopping Fest

Gayrimenkul sektörünün lider markalarından EgeYapı Group bu yıl beşincisi 6- 28 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek İstanbul Shopping Fest’in ana sponsorları arasında yer alarak bir talihliye Kartal’da hayata geçirdiği İzTower projesinden 1+1 daire hediye ediyor.  İstanbul Shopping Fest süresince 50 TL’lik her alışverişle çekilişe katılmaya hak kazanan talihli Shopping Fest sonunda noter huzurunda gerçekleştirilecek çekiliş ile belirlenecek. 


Yerli ve yabancı turistlere 23 gün boyunca alışveriş ve eğlence dolu unutulmaz bir İstanbul deneyimi yaşatacak Shopping Fest sürprizleri, hediyeleri ve etkinlikleriyle tüm hızıyla devam ediyor.


Hayata geçirdiği projeleri ile gayrimenkul sektörünün dikkat çeken oyuncularından olan EgeYapı Group, 6- 28 Haziran tarihleri arasında 5’incisi düzenlenen İstanbul Shopping Fest kapsamında gerçekleştirilecek çekilişte kazanana İzTower projesinden 1+1 daire hediye ediyor.  İstanbul Shopping Fest süresince banka kartı ve...