24 / 04 / 2024

EgeYapı Group yangın açıklaması

EgeYapı Group yangın açıklaması

EgeYapı Group tarafından İstanbul Avrupa yakası Bağcılar' da konumlandırılan Batışehir projesinde yangın çıktı. EgeYapı Group'tan Batışehir yangını ile ilgili açıklama geldi. Yangın 15 dakika içerisinde söndürüldü ve hasar meydana gelmedi...

Sirius Group Otomotiv Yangın Söndürme Cihazları İnş.Tekstil Kimya İth.İhr.San Ve Tic.Ltd.Şti kuruldu!

Sirius Group Otomotiv Yangın Söndürme Cihazları İnş.Tekstil Kimya İth.İhr.San Ve Tic.Ltd.Şti bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Yüksek Sudan tarafından kuruldu.

EgeYapı Group, 3 yılda 8 yeni proje yapacak!

EgeYapı Group Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, 2023 vizyonları doğrultusunda 3 yılda 8 yeni proje yapacaklarını söyledi.

EgeYapı Group Çekmeköy Projesi nerede?

Satışlarına 2016 yılının ilk çeyreğinde başlayacağı projenin büyük çoğunluğu yeşil alandan meydana geliyor. Proje EgeYapı Group ve Casper imzasıyla yükselecek. Peki EgeYapı Group Çekmeköy Projesi nerede?

EgeYapı Group Çekmeköy satılık ev!

İstanbul İl 'i Anadolu Yakası Çekmeköy ’de bulunan projenin büyük çoğunluğu yeşil alandan oluşuyor. EgeYapı Group Çekmeköy satılık ev için ön talep toplanmaya devam ediyor.

Çekmeköy Evleri EgeYapı Group lokasyon!

Büyük çoğunluğu yeşil alandan oluşan proje ön talep toplanmaya devam ediyor. Çekmeköy Evleri EgeYapı Group lokasyon bilgisine göre İstanbul İl'i Anadolu Yakası Çekmeköy’de yükselecek.

Çekmeköy EgeYapı Group satış tarihi!

3. Köprü bağlantı yoluna sadece 1.5 km mesafede konumlan proje ön talep toplanmaya devam ediyor. Çekmeköy EgeYapı Group satış tarihi 2016 yılının ilk çeyreğinde yapılması planlanıyor.

EgeYapı Group Çekmeköy Konutları iletişim!

İstanbul İl'i Anadolu Yakası Çekmeköy’de yükselecek olan proje ön talep toplanmaya devam ediyor. EgeYapı Group Çekmeköy Konutları iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 216 478 48 18 olarak belirlendi.

Çekmeköy EgeYapı Group Evleri nerede?

Ön talep toplanmaya devam eden projede satışlar 2016 yılının ilk çeyreğinde yapılması planlanıyor. Projede peyzaj alanında birçok ağaç bulunuyor. Peki Çekmeköy EgeYapı Group Evleri nerede?

EgeYapı Group ve Casper Çekmeköy Evleri!

3. Köprü bağlantı yoluna sadece 1.5 km mesafede konumlanan proje ön talep toplanmaya devam ediyor. EgeYapı Group ve Casper Çekmeköy Evleri müstakil villa, bahçeli normal kat ve dubleks daireden oluşuyor.

EgeYapı Group Çekmeköy Evleri satış tarihi!

3. Köprü bağlantı yoluna sadece 1.5 km mesafede yükselen proje ön talep toplanmaya devam ediyor. EgeYapı Group Çekmeköy Evleri satış tarihi 2016 yılının ilk çeyreğinde yapılması planlanıyor.

Çekmeköy EgeYapı Group iletişim!

İstanbul İl'i Anadolu Yakası Çekmeköy’de yükselecek olan proje ön talep toplanmaya başlanıyor. Çekmeköy EgeYapı Group iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 216 478 48 18 olarak belirlendi.

EgeYapı Group ve Casper Çekmeköy'de proje yapacak!

Batışehir ve Pega Kartal gibi gayrimenkul sektörünün imza projelerini hayata geçiren EgeYapı Group ve teknoloji devi Casper İstanbulluların özlemini çektiği, doğa ile baş başa bir proje geliştiriyor.

EgeYapı Group ve Casper, Çekmeköy'de yeni projeye imza atıyor!

Gayrimenkul sektöründe ses getiren projelere imza atan EgeYapı Group ve teknoloji dünyasının öncü firması Casper; Çekmeköy’de ayrıcalıklı bir projeye imza atıyor.

EgeYapı Group yangın açıklaması Haberi

EgeYapı Group yangın açıklaması

EgeYapı Group tarafından yapılan açıklama şöyle;


EgeYapı Group’un İstanbul Bağcılar’da inşası devam eden Batışehir F Blok inşaatının çatı katında 24 Mart 2014 tarihinde saat 15.45 sıralarında izolasyon malzemelerinin tutuşmasıyla 35 metrekarelik küçük bir alanda yangın meydana gelmiştir. Yangın, yaklaşık olarak 15 dakika içerisinde bünyemizde bulunan ekipler ve itfaiye ekipleri tarafından müdahale edilerek söndürülmüştür. Yangın sonucunda önemli bir hasar oluşmamıştır, inşaat çalışmaları devam etmektedir.

Kamuoyuna duyurulur.

Saygılarımızla

Kurumsal İletişim

EgeYapı...