26 / 04 / 2024

eğlence markaları kira

eğlence markaları kira

Avrupa Eğlence Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Becer, sektörün kiralarla ilgili şikayetlerini ve beklentilerini anlattı. Ramazan Becer, "Zam ve kira sürekliliği için devlet tarafından bir regülasyonun gelmesini bekliyoruz" dedi.

1938'de otel, kaplıca ve eğlence merkezlerinden alınan kazanç vergileri yarı yarıya düşmüş!

1938 yılında eğlence yerleri, kaplıca ve otellerden alınan kazanç vergilerinde yüzde 50 indirime gidilmiş.

Hatay ve Antalya'daki 67 gayrimenkul kiraya veriliyor!

Hatay ve Antalya'da yer alan toplam 67 gayrimenkul için kiralama ihalesi düzenleniyor. Antalya'daki eğlence merkezinin kira süresi 1 yıl, Hatay'daki iş yerlerinin kira süresi ise 5 yıl olarak açıklandı.

DownTown Bursa Yaşam ve Eğlence Merkezi açıldı!

Atış Grup ve Pars Toprak Sanayi AŞ ortaklığıyla 85 bin metrekarelik alan üzerinde hayata geçirilen DownTown Bursa Yaşam ve Eğlence Merkezi kapılarını açtı.

Metro ve metrobüse yakın en ucuz kira 21 bin TL'den başlıyor! İşte ilçe ilçe İstanbul'da kira fiyatları!

Endeksa tarafından açıklanan resmi verilere göre, metro ve metrobüse yakın en ucuz kira 21 bin TL'den başlıyor. İşte ilçe ilçe İstanbul'da kira fiyatları...

Samsung M8, M7 ve M5 akıllı monitörler, çıtayı arşa çıkardı! Yeni nesil eğlence ve çalışma deneyimini tattırıyor!

SAMSUNG, 2023 Model M8, M7 ve M5 Akıllı Monitörleriyle kullanıcılara tek bir monitörde eğlence, oyun, üretkenlik ve tasarım keyfini bir arada sunarak dünya genelinde beklentileri karşılayacak bir seviyeye çıkardı.

Kira geliriniz 9 bin 500 lirayı geçiyorsa şimdi bakın! Peş peşe açıklandı! Kira vergisinde kazançlı çıkabilirsiniz!

Milyonlarca mülk sahibinin, 2022 senesinde elde ettiği kira gelirleri için 1-31 Mart tarihleri arasında beyanname vermesi gerekiyor. Kira geliriniz 9 bin 500 lirayı geçiyorsa şimdi bakın! Peş peşe açıklandı! Kira vergisinde kazançlı çıkabilirsiniz!

Depremden etkilenen 10 il için peş peşe açıklandı! Kira yardımı ve destek ödemesi başvuruları... Hemen e-Devlet'e bakın!

Depremden etkilenen 10 il için peş peşe açıklandı! Kira yardımı ve destek ödemesi başvuruları... Hemen e-Devlet'e bakın!

Depremzedelere verilecek eşya ve kira yardımlarının tutarı belli oldu!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Düzce'de depremzedelerin yaralarını sarmak amacıyla ilk etapta 27 milyon TL'lik ödeneğin aktarıldığını duyurdu. Bakan Soylu, evleri ağır hasar gören depremzedelere 90 bin TL'ye kadar eşya, 30 bin TL de kira ve taşınma yardımı yapılacağını dile getirdi.

Outdoor Factory ve L3DFX ortaklıklarını açıkladı!

İstanbul, Şikago, Münih, Cenova ve Taşkent'teki ofisleriyle temalı eğlence sektöründe dünya çapında başarılara imza atan Outdoor Factory, Disney Company, Universal Parks and Resorts, Jurassic World gibi ünlü eğlence markalarına kreatif stüdyo alanında hizmet veren L3DFX ile ortaklığını duyurdu.

Geçmişe yönelik kira artışı talep edilebilir mi?

Kira artışı bir sonraki seneye kadar sabit bir oranda tutulacak. Peki Geçmişe yönelik kira artışı talep edilebilir mi? İşte detaylar!

Özyeşilvadi Turizm Otel Eğlence Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özyeşilvadi Turizm Otel Eğlence Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Yasin Kiraz tarafından kuruldu.

Ev sahibi geçmişe yönelik kira zammı isteyebilir mi?

Kakıcı - Şimşek Hukuk Bürosu kurucularından Avukat Elvan Kakıcı Şimşek'ın geçmişe yönelik kira zam farkı ile ilgili önemli bilgiler verdi. İşte Şimşek'in o yazısı...

Bob Organizasyon Eğlence Ve Turizm Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Bob Organizasyon Eğlence Ve Turizm Hizmetleri Limited Şirketi  Şişli’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Nıma    Hosseıngholızad tarafından kuruldu.

eğlence markaları kira Haberi

eğlence markaları kira

Koronavirüs pandemisi ile beraber 1 yıldır kapılarını kapalı tutan eğlence merkezlerinde sorunlar her gün artış gösteriyor. Dünya Gazetesi'nde yer alan habere göre; 100 bin kişiye iş fırsatı sunan sektör son dönemin en büyük krizini yaşıyor. Eğlence alanının en fazla zarara uğrayan sektörlerden olduğuna dikkat çeken Avrupa Eğlence Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Becer, “Ciro yapamaz haldeyken, kira ödemeye devam ediyoruz. AVM’lerle uzlaşma sağladık. Onlar bu süreçte bizlere destek oldular. Ancak cadde mağazalarımız için mülk sahipleri kira istemeye devam ediyor. Hem de fahiş oranlarda. Birçok firma, mağazalarına milyon liralara varan yatırım yapmışken, kapatıp gidemiyor. Bu süreci fırsat olarak gören mülk sahipleri de zam üstüne zam yapıyor. Zam ve kira sürekliliği için devlet tarafından bir regülasyonun gelmesini bekliyoruz” açıklamasında bulundu.

Benzer problemin restoranlar...