28 / 03 / 2024

Eiwan Proje iletişim

Eiwan Proje iletişim

Eiwan Proje Pazarlama Ve Yönetimi Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile  A.Adam Idrıs  Mohammed ve M.A.Mohamed Aboumostafa ortaklığında kuruldu. 

KİPTAŞ Loca Mahal proje iletişim!

KİPTAŞ Loca Mahal proje iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Loca Mahal Zeytinburnu projesinde ön talep toplanıyor...

Lejant Proje'nin PR ajansı Brandworks İletişim oldu!

Mimarlık, iç mimari ve kentsel tasarım konularında yurtiçi ve yurtdışında proje ve danışmanlık hizmeti veren Lejant Proje’nin kurumsal iletişim ve medya ilişkileri yönetimini Brandworks üstlendi.

Gül Proje Express Güneşli iletişim!

Gül Proje Express Güneşli iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Gül Proje Express projesinde daireler 2018 yılı sonunda teslim ediliyor...

Gül Proje TEM Point iletişim!

Gül Proje TEM Point iletişim için 0212 876 76 61 numaralı telefonu arayabilirsiniz. İstanbul Avrupa Yakası Sultangazi'de inşa edilen projede dairelerin alanları 47 ile 239 metrekare arasında değişiyor.

Gül Proje Onbirinci Mahalle iletişim!

Gül Proje Onbirinci Mahalle iletişim için 0212 856 02 22 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Daire seçeneklerinin 2+1'den 5+2'ye kadar farklı şekilde tasarlandığı proje 11 bloktan oluşuyor.

Viraİstanbul Gül Proje iletişim bilgileri!

Daire teslimlerinin 2018 yılının Aralık ayında yapılması planlanan projede 1.155 adet konut bulunuyor. Viraİstanbul Gül Proje iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 449 9 485 olarak belirlendi.

Viraistanbul Gül Proje iletişim!

Viraistanbul Gül Proje iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 2018'in sonunda tamamlanacak olan Viraistanbul projesinde 1.156 adet konut ve 39 adet cadde mağazası yer alıyor...

Vira İstanbul Gül Proje iletişim!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği proje 92 bin metrekarelik arsa üzerine yayılıyor. Vira İstanbul Gül Proje iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 876 76 61 olarak belirlendi.

Gül Proje Vira İstanbul iletişim!

İstanbul Beylikdüzü - Kavaklı'da inşa edilen proje 630 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor. Gül Proje Vira İstanbul iletişim bilgisi kapsamında telefon numarası 0212 876 76 61 olarak belirlendi.

TEM Point Gül Proje iletişim!

TEM Point Gül Proje iletişim için 0212 876 76 61 telefon numarasından irtibata geçebilirsiniz. Karma proje olarak tasarlanan projenin 114 bin metrekaresi konut alanı için ayrıldı.

Gül Proje Vira İstanbul iletişim bilgileri!

Gül Proje Vira İstanbul iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 876 76 61 olarak belirlendi. Proje 630 milyon TL'lik yatırım bedeliyle Beylikdüzü'nde yükseliyor.

Gül Proje Eyüp Palas iletişim bilgileri!

Gül Proje tarafından hayata geçirilen Eyüp Palas projesi 124 daireden meydana geliyor. Projede evler 2 blok olarak tasarlandı. Gül Proje Eyüp Palas iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

İstanbul 216 iletişim!

İstanbul 216 iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 2016 yılının sonunda teslim edilecek proje 80 milyon dolar yatırım bedeline sahip. Projenin inşaat çalışmaları Eylül ayında başladı...

Eiwan Proje iletişim Haberi

Eiwan Proje iletişim

Eiwan Proje Pazarlama Ve Yönetimi Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile  A.Adam Idrıs  Mohammed ve M.A.Mohamed Aboumostafa ortaklığında kuruldu. 

Eiwan Proje Pazarlama Ve Yönetimi Anonim Şirketi konusu:
Yurtiçinde ve yurtdışında ticaret, sanayi, ziraat, madencilik, enerji, inşaat, ulaştırma, finans, bankacılık, sigortacılık, turizm, hizmet, basın-yayın, ekonomi, gayrimenkul, eğlence, gıda, mimarlık, organizasyon, spor tesisi ve reklamcılık alanlarında faaliyet gösterecek projeler üretmek, bu alanlarda faaliyet gösteren tüzel kişiliği haiz olan veya olmayan tüm kamu kurum ve kuruluşları ile yerli ve yabancı özel sektör şirketlerine ve şahıslara ticari, mali ve idari tüm alanlardaproje ve yatırım yapmak ve mevcut projelere her türlü danışmanlık hizmeti vermektir ve ana sözşeşmesinde yazılı olan diğer işler,

Eiwan Proje Pazarlama Ve Yönetimi Anonim Şirketi adres:  Z.Gökalp Mah.S.Demirel Blv....