27 / 04 / 2024

Ekobord fuar

Ekobord fuar

40. Yapı Fuarı 23 Mayıs'ta başladı. Fibercement yeni nesil levhalar üreten Ekobord, TÜYAP İstanbul Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen fuara katıldı.

Vefa Group Ekobord markasıyla Yapı Fuarı'ndaki yerini aldı!

Yerli sermaye ile Türkiye'yi dünyada temsil eden Vefa Group, Yapı Fuarı'nda Ekobord markasıyla en yeni teknolojileri kullanarak geliştirdiği ürünlerini sergileyecek.   

Ekobord, 40. Yapı Fuarı'nda yerini aldı!

40. Yapı Fuarı 23 Mayıs'ta başladı. Fibercement yeni nesil levhalar üreten Ekobord, TÜYAP İstanbul Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen fuara katıldı.

Vefa Yapı Fuarı'na damga vurdu!

Vefa, Türk yapı sektörünün ve bölgenin buluşma noktası olan 38. Yapı Fuarı’na; Vekon, Steelife, Setap, Prenta, Ekobord ve Doriva markalarıyla katılıyor.

Vefa Holding, markalarıyla 38. Yapı Fuarı’na katılacak!

Vefa Holding, Türk yapı sektörünü bir araya getiren ve kapılarını 21 Nisan’da ziyaretçilerine açan 38. Yapı Fuarı’na; Vekon, Steelife, Setap, Prenta, Ekobord ve Setap markalarıyla katılıyor.

Ekobord, Yapı Decoor Fuarı’na katılacak!

Fibercement yeni nesil levhalar üreten Ekobord, yapı sektörünün Anadolu’daki en büyük fuarı olan ve bu yıl 9’uncusu düzenlenen Yapı Decoor Ankara Fuarı’nda yerini aldı.

Ekobord, Ankara Yapı Fuarı'nda çevre dostu ürünleriyle dikkat çekiyor!

Yapı malzemeleri sektörüne iddialı bir giriş yapan Vefa’nın yeni markası Ekobord, Ankara Yapı Fuarında sektör profesyonelleri ile bir araya geliyor. Ekobord, Ankara Yapı Fuarı'nda çevre dostu ürünleriyle dikkat çekiyor.

Erbil'de inşaat fuarı düzenlenecek!

Kuzey Irak'ın Erbil kentinde 12-13 Temmuz tarihlerinde inşaat fuarı düzenlenecek

Erbil'de 12 Temmuz'da inşaat fuarı yapılacak!

Kuzey Irak'taki Erbil kentinde belediyecilik, inşaat, zemin kaplama ve seramik fuarının 3.'sü 12-13 Temmuz tarihlerinde yapılacak

I-Deco fuarı aralıkta açılacak!

I-Deco İstanbul Dekorasyon, Mobilya ve Tasarım Fuarı, 8-12 Aralık tarihleri arasında CNR Expo Fuar Merkezi'nde düzenlenecek

 

Buildist Yapı Malzemeleri Fuarı 30 Eylül'de başlıyor

Arkitera Mimarlık Merkezi ile Clarion Survey, güçlerini Buildist Yapı Malzemeleri Fuarı için birleştirdi

Paintİstanbul fuarı İstanbul'da yapılacak

Paintİstanbul fuarı 23-26 Eylül'de Lütfi Kırdar'da yapılacak

ISTANBUL REstate Gayrimenkul Fuarı yarın başlıyor

ISTANBUL REstate Gayrimenkul Fuarı 15-17 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek

EPOS, İstanbul REstate Gayrimenkul Fuarı'nda!

İstanbul REstate Gayrimenkul Fuarı, 16-17 Haziran 2010 tarihlerinde gerçekleştiriliyor

Ekobord fuar Haberi

Ekobord fuar

Fibercement yeni nesil levhalar üreten Ekobord, 23-27 Mayıs tarihleri arasında TÜYAP İstanbul Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen 40. Yapı Fuarına katılıyor. 


Geçen yıl geliştirdiği ve fuarda tanıttığı Ekobord Flat ürünü ile sektörde fark yaratan Ekobord, bu yıl da fuarda ürün ile ilgili yenilikleri sektör profesyonelleri ile paylaşıyor. Fuarda Ekobord Flat ile tasarlanan cephe uygulamasını da sergileyen şirket, doğal, boyalı ve desenli seçenekleri ile göz doldurdu. 


İnsan ve doğaya tamamıyla dost, montajı kolay, yüksek mukavemete sahip, estetik ve farklı çeşitlerde yeni nesil fibercement levhalar ürettiklerini belirten Ekobord Genel Müdürü Ali İhsan Sağlamkaya, geçen yıl geliştirdikleri Ekobord Flat’in sektörde aranan bir ürün haline geldiğini söyledi. Ekobord Flat’in cephe sistemleri için çok daha uzun ömürlü ve daha ekonomik bir ürün olduğunu vurgulayan Sağlamkaya, “Ekobord...