24 / 04 / 2024

ekrem akyiğit kim

ekrem akyiğit kim

Birleşmiş Markalar Derneği'nin yeni başkanı Ekrem Akyiğit, 'İlk işim alışveriş merkezleriyle ilgili düzenlemeler ve kira kontratı standardının oluşturulması olacak' diye konuştu.

Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu'nun kentsel dönüşüm mesajları: İstanbul'da kim, ne yapacak?

Bu Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde İstanbul Büyükşehir Belediyesi için aday olan Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu'nun da gündeminde kentsel dönüşüm yer alıyor. Çünkü megakentte büyük bir deprem riski var. Peki Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu neler söylüyor? İşte kentsel dönüşüm mesajları..

Yiğit Yantaç kimdir? Yiğit Yantaç ne iş yapar?

Yiğit Yantaç'ın eğitim durumu nedir? Yiğit Yantaç kimdir? Yiğit Yantaç kariyeri ve eğitim durumu nedir? Yiğit Yantaç'ın kim olduğu ve Yiğit Yantaç'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. Yiğit Yantaç'ın eğitim durumu, kariyeri ve tüm ayrıntılar... 

Emak Dekorasyon İnşaat Danışmanlık Tekstil Limited Şirketi kuruldu!

Emak Dekorasyon İnşaat Danışmanlık Tekstil Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emre Akyiğit tarafından kuruldu.

Feyzioğulları Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Feyzioğulları Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Enes Akyiğit tarafından kuruldu.

Esak Dekorasyon İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Esak Dekorasyon İnşaat Limited Şirketi dün Kağıthane’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Emre Akyiğit tarafından kuruldu.

Akyiğit Yapı Mekanik İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Akyiğit Yapı Mekanik İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Volkan Harman tarafından 50 bin TL sermaye bedeli ile Ataşehir'de kuruldu.

Keops Taş Yapı Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Keops Taş Yapı Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ekrem Yiğit Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 8 Eylül'de Bağcılar'da kuruldu.

Has Meriç İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Meriç İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hasan Meriç, Sinan Toprak, Hanbek Akyiğit ortaklığıyla 90 bin TL sermaye ile 5 Mayıs'ta Şişli, Mecidiyeköy Mahallesi, Kısmet Sokak'ta kuruldu.

Geçit hakkı davasında vekalet ücreti!

Geçit hakkı tesisini istemek taşınmazından genel yola çıkmak için yeterli geçidi bulunmayan maliklerin yasal hakkı olarak karşımıza çıkıyor. Bu hak için dava açılabiliyor. Peki, geçit hakkı davasında vekalet ücretini kim öder?

Güven Çit ve Çelik Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güven Çit ve Çelik Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ekrem Çelik tarafından 20 bin TL sermaye ile 14 Ağustos'ta Pendik, Esenler Mahallesi, Mimar Sinan Caddesi'nde kuruldu.

Ekrem Demirtaş: Körfez Tüp Geçit Projesi önemli bir proje!

İTO Başkanı Ekrem Demirtaş Körfez Tüp Geçit Projesi'nin kilitlenen İzmir trafiği için önemli bir çözüm yolu olduğunu, mutlaka hayata geçirilmesi gerektiğini söyledi.

Körfez Tüp Geçit Projesi İzmir trafiğini rahatlatacak!

İzmir Ticaret Odası (İZTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, İzmir'de yapımı planlanan Körfez Tüp Geçit Projesi'nin nostalji yolu olmadığını, kilitlenen İzmir trafiğine çözüm sağlayacağını bildirdi.

Kapıcı tazminatı kim öder?

Kapıcıya ödenecek tazminat, 4857 sayılı İş Kanunu esaslarına göre hesaplanıyor. Kapıcı giderlerine tüm maliklerin eşit olarak katılmaları gerekiyor. Peki, kapıcı tazminatı kim öder? Malik mi kiracı mı?

ekrem akyiğit kim Haberi

ekrem akyiğit kim

Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Collezione Yönetim Kurulu Başkanı olan Ekrem Akyiğit seçildi. BMD'nin seçimli olağan genel kurul toplantısında, BMD'nin yeni yönetim kurulu belirlendi.
Yeni başkan Ekrem Akyiğit, alışveriş merkezleriyle ilgili düzenlemelerin yapılması, kira kontratı standardının oluşturulması, alışveriş merkezleri giderlerinin şeffaflaştırılmasının yanı sıra, BMD'nin tanıtılması, eğitim ve Turquality konularına eğileceklerini vurguladı. Akyiğit, ayrıca sektörün eğitim, istihdam, büyüme ve kaynak yaratma gibi sorunlarının giderilmesi yönünde önlemler alacaklarını belirtti.

'Faydalı işler yapacağız'
Markalara Turquality girişimci havuzu oluşturulması, kamu kurum ve kuruluşlarıyla ilişkilerin artırılması, yurtdışında faaliyet gösteren birleşmiş markalar dernekleriyle ilişkilerin geliştirilmesinin yapacakları çalışmalar arasında bulunduğunu belirten Akyiğit, "Sektöre faydalı işler yaparak BMD'nin bayrağını daha da yukarılara çıkacağız" dedi....