18 / 04 / 2024

Ekrem Eray Arda

Ekrem Eray Arda

Ofton Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Ekrem Eray Arda Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda, Yusuf Altun Başkan Yardımcılığı'nda, Salih Şimşek, Salih Zeki Altun Yönetim Kurulu Üyeliği'nde kuruldu.

EAS Gayrimenkul Yatırım İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

EAS Gayrimenkul Yatırım İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Ekrem Eray Arda tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 18 Aralık'ta Şişli, 19 Mayıs Mahallesi'nde kuruldu

Stnbl Gayrimenkul Yatırım İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stnbl Gayrimenkul Yatırım İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Ekren Eray Arda tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ekrem İmamoğlu: Beylikdüzü için metro elzem!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü’nün E-5 ile bağlantı noktasındaki bekleyen projelerin ve Metro’nun en kısa zamanda hayata geçmesinin elzem olduğunun altını çizdi.

Ekrem İmamoğlu'ndan taziye evi açıklaması!

Taziye evleri uygulamasının Beylikdüzü Belediyesi’nce hayata geçirilmesinin engellenmesini Şubat ayı Meclisi’nde sert sözlerle eleştiren Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “İlçemizde camilerimizin bakımını da taziye evlerini de biz yapıyoruz” diye konuştu.

Arda Turan, Levent'te sporcu kariyer ajansı açtı!

Arda Turan bu kez spora yatırım yaptı ve Türkiye'nin ilk sporcu kariyer yönetimi ajansını Levent'te açtı. Arda şirketin adını Possible koydu.

Arda Turan Sütlüce’de 4 milyon dolarlık arsa aldı!

İspanya’nın Barcelona takımında top koşturan Arda Turan İstanbul-Sütlüce’den arsa satın aldı. Turan'ın aldığı arsaya önümüzdeki aylarda otel yapılacak.

Büyükyalı İstanbul, Arda Türkmen'i ağırladı!

Sakinlerine ve ziyaretçilerine her anlamda “iyi bir yaşam” sunmayı hedefleyen Büyükyalı, iyi yaşamın önemli bir parçasının “iyi yemek” olduğunu söyleyen ünlü şef Arda Türkmen’i ağırladı.

Arda Turan, Selenium Ataköy’deki 1+1 eve 766 bin TL ödedi!

Barcelona Futbol Kulübü’nde top koşturan Arda Turan, kazancını gayrimenkule yatırıyor. Futbolcu, en son Selenium Ataköy’den ev satın aldı.

Arda Turan, Selenium Ataköy'den ev aldı!

Dünyanın ünlü futbol kulüplerinden Barcelona’da futbol kariyerini başarılı bir şekilde sürdüren Arda Turan, Aşçıoğlu’nun İstanbul Ataköy’deki ikonik projesi Selenium Ataköy’den ev sahibi oldu.

Ekrem Demirci: Döviz değil, konut alın!

KOMÜT Başkanı Ekrem Demirci, vatandaşlara çağrıda bulunarak, “Vatandaş elindeki dövizi bozdurarak borsa ve gayrimenkul gibi Türk enstrümanlarına yatırım yapmalı” dedi

Arda Turan'ın yaşadığı ev hayran bıraktı!

Arda Turan, 15 milyon Euro değer biçilen bu ev için ayda 21 bin Euro kira ödüyor. Arda bu evi satın alma opsiyonu ile kiralarken, beğenmesi halinde 15 milyon Euro ödeyerek bu lüks malikaneye sahip olabilecek.

Ekrem Demirtaş: Kültürpark'a kongre merkezi yapılmalı!

İzmir Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, Ekim ayı Meclis toplantısında İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin yeni Kültürpark projesi ile ilgili ilk kez konuştu.

Ekrem Demirtaş: İzmir'de dönüşüm kaçınılmaz!

İZMİR Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş kentsel dönüşümün zorlu bir süreç olduğuna dikkat çekerek, “Bu kadar kötü kullanılan İzmir'de kentsel dönüşüm kaçınılmaz.

Arda Turan, Kanyon'dan 4.5 milyon TL'ye daire aldı!

Arda Turan, kazancını gayrimenkule yatırıyor. Yıldız futbolcu bu kez Levent'ten 4.5 milyon liraya daire aldı. . Kazandığı parayı gayrimenkule yatıran Turan, 'Arşiv' adında esnaf lokantası açmıştı.

Ekrem Eray Arda Haberi

Ekrem Eray Arda

Ofton Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Ekrem Eray Arda Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda, Yusuf Altun Başkan Yardımcılığı'nda, Salih Şimşek, Salih Zeki Altun Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL'lik sermaye ile 25 Eylül'de kuruldu. 


Ofton Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;Gayrimenkul acentelerinin faaliyetleri (gayrimenkulü ücret veya sözleşme temeline dayalı olarak satın alınması, satılması ve kiralanmasında aracılık, vb.) 


Ofton Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi adres: Üsküdar, Altunizade Mahallesi, Mahir İz Caddesi, Ofton Plaza B Blok,...