29 / 03 / 2024

Ekrem İmamoğlu chp

Ekrem İmamoğlu chp

Ekrem İmamoğlu, 2019 yerel seçimlerinde CHP'den İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak gösterildi. Peki CHP Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu kimdir? İşte Ekrem İmamoğlu'nun biyografisi...

Ekrem İmamoğlu: Beylikdüzü modelini İstanbul’da uygulayacağız!

Adı CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adaylığı için geçen Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu “Beylikdüzü modelini İstanbul genelinde uygulayacağız” dedi.

Ekrem İmamoğlu'ndan Kanal İstanbul projesi çıkışı!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Gaziantep'teki CHP Belediye Başkanları Çalıştayı'na katıldı ve burada dikkat çeken açıklamalar yaptı. Ekrem İmamoğlu, Kanal İstanbul'la ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Ekrem İmamoğlu'ndan dikkat çeken Kanal İstanbul açıklaması!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba'nın davetinin ardından Malatya'ya gitti. Ekrem İmamoğlu burada Kanal İstanbul'la ilgili konuştu.

Ekrem İmamoğlu'nın seçim vaatleri yerine getirildi mi?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde (İBB) Ekrem İmamoğlu başkanlığındaki CHP'li yönetimin göreve gelmesinin üzerinden toplam 21 ay geçti. Peki verilen vaatler yerine getirildi mi?

İçişleri Bakanlığı'ndan Ekrem İmamoğlu'na Kanal İstanbul soruşturması açıklaması!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında Kanal İstanbul Projesi'ne karşı çıktığı için soruşturma açıldığını iddia etti. İçişleri Bakanlığı'ndan konuyla ilgili açıklama geldi.

Ekrem İmamoğlu'na Kanal İstanbul soruşturması!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında Kanal İstanbul projesine karşı açıklamaları gerekçesiyle soruşturma başlatıldı. 

Ekrem İmamoğlu'ndan İstanbul depremi için seferberlik çağrısı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Deprem siyaset üstü bir meseledir" dedi. İstanbul depremine ve kentsel dönüşüme ilişkin önemli açıklamalarda bulunan İmamoğlu, "6.5 milyon binanın dönüşmesi 120 seneyi bulur" dedi.

Ekrem İmamoğlu: Deprem konseyinin oluşmasını istiyoruz!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu yaptığı açıklamada bu hafta İBB Meclisi’ne depremle ilgili dört önemli gündem maddesi sunulduğunu belirtti.

Ekrem İmamoğlu: Metro kredileri için iyi sinyaller alıyoruz!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Metro kredileri için iyi sinyaller alıyoruz" dedi ve "İstanbul’u bu 5 yılda, çok önemli adımlara hazırlamış oluyoruz" açıklamasında bulundu.

Kemal Kılıçdaroğlu’ndan Ekrem İmamoğlu’na: Buraya gökdelen yaptırmayacaksın değil mi?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu İstanbul’da İBB’nin bazı şantiyelerinde incelemelerde bulundu. Kılıçdaroğlu, Kadıköy’deki gazhane binalarının restorasyon çalışmalarını incelerken İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na “Buraya gökdelen yaptırmayacaksın değil mi" diye espri yaptı.

Ekrem İmamoğlu'ndan Fikirtepe Kentsel Dönüşüm çağrısı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Fikirtepe'de kentsel dönüşüm çalışmalarına yönelik bir 'iş birliği mekanizması'nın kurulması gerektiğini belirtti. İmamoğlu, "Vatandaşlarımızın dahi fedakarlık yapması lazım, 10 daire olsun, 20 daire olsun hesabı bitmiştir" dedi.

Ekrem İmamoğlu'ndan deprem mesajı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Çevre Bakanı Murat Kurum ile deprem konusunda zaman zaman konuştuğunu dile söyledi. Sorunun bir an önce çözülmesi gerektiğini belirten, İmamoğlu, “Dedim ki, ‘Siz koordine edin. Sizinle çalışalım ama bu işi beraber çözelim.” şeklinde konuştu.

Ekrem İmamoğlu ve babasının dolandırıcılık davası yeniden başladı!

Beylikdüzü'ndeki inşaatlarında hileli davranışta bulunarak 3 müşteriyi aldattıkları iddiasıyla "nitelikli dolandırıcılık" suçundan dava açılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve babası Hasan İmamoğlu'nun yargılanmalarına devam edildi.

Hıdiv Kasrı restorasyonu için Ekrem İmamoğlu'na prens ve prensesten mektup!

İstanbul'un en nadide eserlerinden olan Çubuklu'daki Hıdiv Kasrı'nda yapılan restorasyon çalışmaları tartışma yaratmıştı. Hıdiv Kasrı'nı yaptıran Abbas Hilmi'nin birinci derecede torunları İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan Hıdiv Kasrı'nın aslına uygun restore edilmesini talep etti.

Ekrem İmamoğlu chp Haberi

Ekrem İmamoğlu chp

1970'te Trabzon’da doğan Ekrem İmamoğlu İlkokul, Ortaokul ve Lise eğitimini Trabzon’da tamamladıktan sonra İstanbul Üniversitesi İngilizce İşletme Bölümünden mezun oldu.

1992'de inşaat ve taahhüt işleri yapan aile şirketlerinde iş hayatına başladı. Bu şirkette Yönetim Kurulu Başkanlığına kadar yükseldi.

Okul yıllarında amatör olarak futbol oynadı.Trabzonspor Futbol Kulübünde yöneticilik yaptı. Trabzonspor Basketbol Kulübünde de kurucu ve başkan yardımcılığı görevinde bulundu. Beylikdüzü ilçesinde spora katkı adına Beylikdüzüspor Kulubünde de görev aldı. Kulübün tesislerinin oluşmasında ve yapımında büyük katkılar sundu.

2008 yılında CHP’ye üye olduktan sonra 2009 Yerel Seçimlerinde Beylikdüzü Belediyesi için aday adayı oldu. 16.09.2009'da CHP MYK tarafından İlçe Başkanlığı’na atandı. 27.12.2009'da yapılan CHP Beylikdüzü İlçesi 1. Kongresinde seçilen ilk İlçe Başkanı oldu. 18.03.2012'de yapılan CHP Beylikdüzü İlçesi 2. Kongresinde yeniden ilçe başkanı seçildi. Bu...