23 / 04 / 2024

ekrem imamoğlu sosyal konut çağrısı

ekrem imamoğlu sosyal konut çağrısı

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Tuzla Aydınlık Evler” projesinin hak sahiplerini belirleme kurasında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Sosyal konut çalışmalarına değinen İmamoğlu, mülk sahiplerine iş birliği çağrısında bulundu.

İBB'den emeklilere 10 bin TL pazar desteği! Ekrem İmamoğlu kent yoksulluğuna karşı 10 projeyi açıkladı!

İstanbul'da yaşanan kent yoksulluğu ile mücadele için hazırladıkları sosyal destek projelerini açıklayan Ekrem İmamoğlu, tek maaşla geçinen emeklilere hane başına yıllık 10 bin Türk Lirası destek verileceğini açıkladı. İşte ayrıntılar...

Ekrem İmamoğlu 'Sabit taksitle sosyal konut ürettik' dedi, vatandaştan yorum geldi: 'Darısı TOKİ mağdurlarının başına'

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu yaptığı paylaşımda asgari ücretin altında ve sabit taksitle sosyal konut ürettiklerini söyledi. Paylaşıma TOKİ mağdurlarından da yorum gecikmedi...

KİPTAŞ'tan bir teslim müjdesi daha! İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu açıkladı!

İstanbul'da kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmeden devam ederken KİPTAŞ'n kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirdiği Güngören Doğakent Sitesi için de teslim müjdesi geldi. Yüzleri güldüren müjdesi İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu resmi sosyal medya hesabından duyurdu.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan ilkler ve enler dönemi paylaşımı geldi, vatandaşlardan eleştiri gecikmedi!

Merakla beklenen yerel seçimler gündemden düşmezken İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'da resmi sosyal medya hesabı üzerinden ilkler ve enler dönemi paylaşımı yaptı. İşte İmamoğlu'nun o paylaşımı ve vatandaşlardan gelen yanıtlar...

Ekrem İmamoğlu'ndan TOKİ çıkartması: Milleti mağdur etmekten vazgeçin!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu sosyal medya hesabı X'ten TOKİ 100 bin konut kapsamındaki mağdurları paylaşarak '' Milleti mağdur etmekten vazgeçin'' dedi. İşte o paylaşım...

Ekrem İmamoğlu'ndan Atatürk Havalimanı tepkisi: Dünyanın ilk 10 havaalanından birini yıkıyorsunuz!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Atatürk Havalimanı'ndaki yıkım ile ilgili tepkisini sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla dile getirdi. Peki Ekrem İmamoğlu konuyla ilgili neler dedi? İşte İmamoğlu'nun o açıklaması.... 

Ekrem İmamoğlu'ndan dikkat çeken sosyal konut açıklaması! 

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Tuzla Aydınlık Evler” projesinin hak sahiplerini belirleme kurasında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Sosyal konut çalışmalarına değinen İmamoğlu, mülk sahiplerine iş birliği çağrısında bulundu.

Ekrem İmamoğlu'ndan Buca Metrosu açıklaması!  

İzmir Buca metrosu için imza töreni yapıldı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından, İzmir'imize hayırlı olsun dedi.

Ekrem İmamoğlu'ndan 3 boyutlu yapı paylaşımı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu sosyal medyadan 3 boyutlu yazıcılarla inşa edilen yapılara yönelik paylaşımda bulundu. 

Ekrem İmamoğlu'ndan Kanal İstanbul videosu! 

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya üzerinden Kanal İstanbul Projesi ile ilgili video paylaştı. İmamoğlu paylaşımda "Projeyle, bu doğal yaşam alanları yok oluyor ve 1 milyondan fazla yeni nüfus geliyor" yorumunu yaptı. 

Ekrem İmamoğlu: Sosyal konut projelerini hızlandırdık!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, bugün Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, '2020'de neler oldu?' başlığı adında İBB tarafından yürütülen faaliyetleri anlattı. İmamoğlu, 'Sosyal konut projelerini hızlandırdık' dedi. 

Hıdiv Kasrı restorasyonu için Ekrem İmamoğlu'na prens ve prensesten mektup!

İstanbul'un en nadide eserlerinden olan Çubuklu'daki Hıdiv Kasrı'nda yapılan restorasyon çalışmaları tartışma yaratmıştı. Hıdiv Kasrı'nı yaptıran Abbas Hilmi'nin birinci derecede torunları İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan Hıdiv Kasrı'nın aslına uygun restore edilmesini talep etti.

Ekrem İmamoğlu'ndan yeni havalimanı metrosu yanıtı: Doğru yapılanı alkışlarız!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu,  yeni havalimanı metrosuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada "Doğru yapılanı alkışlarız" dedi.

ekrem imamoğlu sosyal konut çağrısı Haberi

ekrem imamoğlu sosyal konut çağrısı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki KİPTAŞ, temeli 13 Aralık 2021 tarihinde atılan Türkiye’nin en ucuz sosyal konut projesi “Tuzla Aydınlık Evler” projesinin hak sahiplerini, noter huzurunda çekilen kurayla belirledi. 

Cumhuriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; 312 konut, 21 ticari alan ve 1 kreşten meydana gelecek projenin kura çekim töreni, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun katılımıyla, Zeytinburnu’ndaki KİPTAŞ Genel Müdürlük binasında yapıldı. Toplam 343 bağımsız birim bulunan projeye, rekor bir katılımla 160 bine yakın başvuru yapıldığı bilgisini aktaran İmamoğlu, bu durumun vatandaşların İBB’ye duyduğu güvenden kaynaklandığına dikkat çekti. 

HER İŞİ İNSANLARIN GÖZÜNÜN ÖNÜNDE YAPIYORUZ

Ekrem İmamoğlu, kendilerine güven duyulmasının sebeplerini, “Şeffafız. Yaptığımız her işi, insanların gözünün önünde yapıyoruz. Arka planında hiçbir duygu, hiçbir eylem yok. KİPTAŞ, 16 milyon insanın şirketidir, kurumudur ve ‘16...