27 / 04 / 2024

Ekrem Önal

Ekrem Önal

Önal Asya İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ekrem Önal Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 5 Ocak'ta Pendik, Güllü Bağlar Mahallesi'nde kuruldu.

Ekol Flora Taahhüt İnşaat ve Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekol Flora Taahhüt İnşaat ve Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Ekrem Ünal tarafından kuruldu.

Önal Asya İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Önal Asya İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ekrem Önal Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 5 Ocak'ta Pendik, Güllü Bağlar Mahallesi'nde kuruldu.

Ünal Pala: Ankara yatırımcıların ilgisini çekiyor!

Uzaltaş AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala: Son yıllarda İstanbul'da birbirine benzeyen projeler hem müşterilerin hem de yatırımcıların ilgisini Ankara'ya çekiyor. Ankara'da 25-30 yıl kadar önce metrekare birim fiyatları yükseliyor.

Ünal Pala: İnşaatta yatırım Ankara'ya kayıyor!

Uzaltaş AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala “Son yıllarda İstanbul’da birbirine benzeyen projeler hem müşterilerin hem de yatırımcıların ilgisini Ankara’ya çekiyor. İnşaatta yatırım Ankara'ya kayıyor" dedi.

Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü dönüşüm gezisinde Yakuplu ve Kavaklı'da!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü’nü yakın markajı altına aldı. İmamoğlu, Yakuplu ve Kavaklı bölgelerinde tespitlerde bulunarak, özellikle çocukların park ve sosyal alanlarıyla ilgili yeni fikirler öne sürdü.

Derya Ünal Akşit kimdir?

Mimar Derya Ünal Akşit kimdir? Derya Ünal Akşit, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Derya Ünal Akşit, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Derya Ünal Akşit..

Ümit Ünal’dan yeni evlenenlere renk ve dekorasyon önerileri!

Filli Boya, Ümit Ünal ve Derin Sarıyer ile hayata geçirdiği “Coloration İkibinonbeş / İkibinonaltı Renk Eğilimleri” koleksiyonundan yeni evlenen çiftlere renk ve dekorasyon önerilerini sunuyor.

Ünal Pala: Sky Tower Ankara Konya Yolu'nun sembol binası olacak!

Uzaltaş AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala Paladyum Beytepe konut projemizde ortaya koyduğumuz farklılığı iş merkezimize de yansıtmak istedik. Sky Tower projemiz Ankara Konya Yolu'nun sembol binası olacak" diye konuştu.

Ekrem Eşkinat projelerini ilçe belediye başkanlarına anlattı!

Süleyman paşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ü karşılama programı için Süleyman paşa’ya gelen ilçe belediye başkanlarını makamında ağırladı. Eşkinat projelerini ilçe belediye başkanlarına anlattı.

Uğur Ünal: Projelere geri dönüşlerde sağlıklı ölçüm yapamıyoruz!

Emlakkulisi.com ev sahipliğinde gerçekleşen 6. Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları kapsamında konuşan Rönesans Gayrimenkul Yatırım Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü Uğur Ünal, konut projelerinde geri dönüşlerin ölçümünden bahsetti...

Mehmet Nazif Günal kimdir?

MNG Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nazif Günal kimdir? Turizm ve medya sektörlerinde de boy gösteren Mehmet Nazif Günal'ın asıl mesleği nedir? İşte Mehmet Nazif Günal kimdir sorusunun cevabı...

Ekrem Demirtaş: Hırvatistan-İzmir arası konaklamalı turlar başlamalı!

Hırvatistan Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Drazen Hrastic, İTO Başkanı Ekrem Demirtaş'ı makamında ziyaret etti. Ekrem Demirtaş, kruvaziyer turizmini geliştirmek amacıyla Hırvatistan-İzmir arası konaklamalı turların başlatılmasını önerdi.

Ekrem Demirtaş: İzmir sahil yolu yeraltına alınmalı!

Ege Sanayici ve İşadamları Derneği (ESİAD) Başkanlığına seçilen Mustafa Güçlü, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte İzmir Ticaret Odası (İTO) Başkanı Ekrem Demirtaş' ı makamında ziyaret etti...

Ekrem Önal Haberi

Ekrem Önal

Önal Asya İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ekrem Önal Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 5 Ocak'ta kuruldu. 


Önal Asya İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Binalardaki asbest, kuşun, radon ve diğer kirleyici maddelerin giderilmesi, imha edilmesi, önlenmesi veya iyileştirme planlarının geliştirilmesi ve uygulanması Asbest, kurşun boyalar ve diğer zehirli maddelerin azaltılması ve temizlenmesi İyileştirme faaliyetleri ve diğer atık yönetimi hizmetleri Mekanik, kimyasal veya biyolojik vb. yöntemler kullanılarak kirletilmiş toprak iyileştirme ve temizleme hizmetleri Kirletilmiş binaların, maden sahalarının, toprağın iyileştirilmesi ve temizlenmesi, asbest temizliği Toprağın zehirden arındırılması Uzmanlaşmış kirlilik kontrol hizmetleri Çevreyle ilişkili acil müdahale hizmetleri Nükleer binalar ve alanlar da dahil, sanayi tesisleri ve alanlarının temizlenmesi Her türlü inşaat ve binaların endüstriyel temizliği taahhüt...