16 / 04 / 2024

Ünal Pala: Başkent'te iş merkezleri yükseliyor!

 Ünal Pala: Başkent'te iş merkezleri yükseliyor!

Uzaltaş AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala, "Başkent iş dünyası apartman dairelerindeki ofislerinden çıkarak iş merkezlerine geçmeye başlarken, iş merkezleri de fark yaratabilmek için yeni konseptler ve hizmetler sunuyor" dedi.



Uzaltaş AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala, "Başkent iş dünyası apartman dairelerindeki ofislerinden çıkarak iş merkezlerine geçmeye başlarken, iş merkezleri de fark yaratabilmek için yeni konseptler ve hizmetler sunuyor" dedi. Ankara'da birbiri ardına iş merkezi projeleri hayata geçirilirken. inşa edilen her iş merkezi bir öncekinden daha modern, donanımlı ve işlevsel olarak projelendiriliyor. Birkaç yıl öncesine kadar Yıldız  Gaziosmanpaşa ve Tıınalı gibi semtlerdeki apartman dairelerinde bulunan ofislerde çalışan iş dünyası, artık modem ve prestijli iş merkezlerine yöneliyor. İş dünyası son yıllarda Eskişehir Yolu. Konya Yolu ve Söğütözü Caddesi gibi yeni merkezlere yönelirken. Ankaralı inşaatçılarda bu alanlarda iş merkezi projelerine odaklandı.  Ankara  iş dünyasının yaşadığı bu değişimin, iş merkezlerinde de gelişime yol açtığını kaydeden Uzaltaş AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala, çalışma hayatı ihtiyaçlarının iş merkezleriyle karşılanması gerektiğini ifade etti. Bir ofisin yalnızca dört duvardan ibaret olmadığını bildiren Pala, ""İş merkezi inşa edilirken hem iş veriminin arttırılması hem de keyifli çalışma ortamı oluşturulması gerekli. Apartman dairelerindeki ofisler ne yazık ki iş dünyasının bu ihtiyaçlarını karşılamakta yetersizdi. Ofislerdeki bu eksiklik inşaatçıları iş merkezleri projelerine yöneltirken, her iş merkezi de bir öncekinden daha modem, işlevsel ve donanımlı olarak inşa edilmeye başladı. Yani Başkent'te iş dünyası yükselirken, iş merkezleri de "level" atlayarak gelişti diyebiliriz" dedi. 


İş merkezlerinin yoğun olarak inşa edildiği Konya yolunda başladıkları Ankara Sky Tower projesiyle iş dünyasını farklı bir konseptle buluşturmaya hazırlandıklarını vurgulayan Pala. şunları söyledi: "Uzaltaş AŞ ve Öztürk Group işbirliğinde kurulan OP Grup AŞ'nin Canpa ile hayata geçireceği Ankara Sky Tower projemiz iş performansını arttıracak detaylarıyla fark yaratacak. İş dünyasının birebir içinde olduğumuz için ofislerin neye ihtiyacı olduğunu, iş veriminin hangi ayrıcalıklarla arttırılacağını çok iyi biliyoruz. Ankara Sky Tower'ı da bu kurguyla projelendirdik. Sunduğu çözümlerle iş performansını arttıran ve sosyal anlamda da farklılıkların yer alacağı Ankara Sky Tower ile Başkent'i "iş ve yaşam merkezi" konseptiyle tanıştıracağız." 



Ankara Başkent 


Geri Dön