20 / 04 / 2024

Ekrem Pehlivan

Ekrem Pehlivan

Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi Temmuz ayı 4. Birleşiminde; Plan ve Bütçe Komisyonu, Tarife Komisyonu ile İmar Komisyonlarından gelen konular görüşüldü.

Balıkesir Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı kuruldu!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı Meclis toplantısını Başkan Vekili Ekrem Pehlivan başkanlığında gerçekleştirdi. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi birimlerinden Kent Estetiği Daire Başkanlığı ’nın kurulması hususu görüşüldü.

Ekrem İmamoğlu Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı’nı inceleyecek!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, yapımı hızla süren Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı’nda saha gezisi yapacak ve basın mensuplarına çalışmalar hakkında bilgi verecek.

Ekrem İmamoğlu'ndan İstanbullulara ulaşım müjdesi!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul’un ulaşım sorunlarıyla ilgili bazı açıklamalar yaptı.

Ekrem İmamoğlu: Kanal İstanbul, cinayet projesidir!

İstanbul Büyükşehir Belediyediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'çılgın projesi' Kanal İstanbul'u değerlendirdi.  İmamoğlu "Özetle bu proje İstanbul’a bir ihanet projesi bile değildir. Resmen bir cinayet projesidir.” dedi.

Ekrem İmamoğlu: İstanbul Otogarı kamunun idaresinde!

Gündeme dair açıklamalar yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu İstanbul Otogarı ile ilgili olarak, “Gece orada dolaşmak mümkün değildi. Artık orası kamunun idaresinde, denetiminde" dedi.

Ekrem İmamoğlu'ndan Kanal İstanbul açıklaması!

Kanal İstanbul projesiyle ilgili açıklama yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ‘İstanbul’a ihanet ettik’ klişesi vardır hani, bu ihanetleri bir yere koyun sonra da onları yüzle çarpın, o kadar ihanettir Kanal İstanbul." dedi.

Ekrem İmamoğlu'ndan Gülhane Parkı Haziran'a yetiştirilsin talimatı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sarayburnu sahili ve Gülhane Parkı’nda incelemeler yaptı. İmamoğlu, Gülhane Parkı'nın Haziran ayına yetiştirilmesinin talimatını verdi.

Ekrem İmamoğlu'ndan Gülhane Parkı talimatı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Gülhane Parkı'nı inceledi. İmamoğlu atıl alanların parka dahil edilmesi gerektiğini söyledi.

Ekrem İmamoğlu: İki metro hattının çalışmalarını yeniden başlattık!

Kamu bankalarının göreve başladıkları andan itibaren İBB'ye mesafeli durduğunu ifade eden İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, yurt dışından aldıkları kredilerle iki metro hattının çalışmalarını yeniden başlattıklarını söyledi... 

Ekrem İmamoğlu'ndan çok sert Boğaziçi Yasası açıklaması!

"Boğaz yönetmeliği boğazlarında kalır, yutkunamazlar" diyen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Boğaz yönetmeliği gibi düzenlemelerle karşılaştığımızda bunun hesabını topluma verirler" ifadelerini kullandı...

Ekrem İmamoğlu'ndan balık-ekmek tekneleri açıklaması!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Kaldırma diye de bir şey yok. Dün nasıl bir ihaleyle birisi alıyorsa şimdi de belediyenin iştirakleri, kurumları var" dedi...

Ekrem İmamoğlu’ndan balık ekmek açıklaması!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu yaptığı açıklamada "Balık ekmek lezzeti kalkar mı? Kaldırma diye de bir şey yok. Dün nasıl bir ihaleyle birisi alıyorsa şimdi de belediyenin iştirakleri, kurumları var." diye konuştu.

Ekrem İmamoğlu Balat sırtındaki yurt binasını mercek altına aldı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mezun olduğu ve kendi adıyla yeniden inşa edilen lise binasının çatısından, Fatih ilçesindeki Balat semtini inceledi.

Ekrem Şahin sahte tapuyla 10 katlı apartman mı dikti?

Kayseri'de AKP'li Kocasinan Belediye Meclis üyesi ve EGS Beton ve Yenişehir Konu Yapı Kooperatifi Başkanı Ekrem Şahin, belediye ruhsatıyla başkasına ait araziye yüksek bina dikti Sahipleri, “Belediye buna nasıl izin verir” diye sordu.

Ekrem Pehlivan Haberi

Ekrem Pehlivan

Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Ekrem Pehlivan'ın başkanlığında toplanan Büyükşehir Belediye Meclisi'nde, meclise sunulan önergeler okunduktan sonra gündeme geçildi. Büyükşehir Belediye Meclisi Temmuz ayı 4. Birleşiminde; Plan ve Bütçe Komisyonu, Tarife Komisyonu ile İmar Komisyonlarından gelen konular görüşüldü. 

MECLİS 11 AĞUSTOSTA TOPLANACAK

İlçe Belediye Başkanları ve vekillerinin de meclis üyesi olarak katıldıkları 4. Birleşim ile Temmuz ayı toplantıları sona ermiş oldu. Büyükşehir Belediye Meclisi Ağustos 2016 Ağustos ayı olağan toplantısının ise 11 Ağustos 2016 tarihinde saat 15.00'de yapılması...