20 / 04 / 2024

ekşioğlu zümrüt liman evleri

ekşioğlu zümrüt liman evleri

Sakarya Karasu Zümrüt Liman Evleri kapsamındaki konutların satışları tamamlandı

Ekşioğlu Zümrüt Liman Evleri'nde son 2 konut! 90 bin liraya!

Karasu Zümrüt Liman Evleri'nde satışı devameden son 2 konutun fiyatı 90 bin lira ve 92 bin lira olarak belirlendi, projeden 5 bin lira peşinatla konut sahibi olunabiliyor

Zümrüt Liman Evleri Karasu'da 4+1 125 bin liraya!

Ekşioğlu İnşaat Zümrüt Liman Evleri'nde fiyatlar 47 bin 500 liradan başlıyor, proje bünyesinde gerçekleştirilen kampanya kapsamında yüzde 5 peşinatla konut sahibi olunabiliyor

Ekşioğlu Elegans İnşaat Taahhüt Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Elegans İnşaat Taahhüt Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Ekşi ve Burak Ekşi ortaklığında kuruldu.

Ekşioğlu Payidar İnşaat Taahhüt Mühendislik Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Payidar İnşaat Taahhüt Mühendislik Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Ekşi ve Burak Ekşi ortaklığında kuruldu.

Ekşioğlu Taahhüt Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Taahhüt Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da ŞÜkrü Ekşi tarafından kuruldu.

Ekşioğlu Mesken Yapı İnşaat Mimarlık Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Mesken Yapı İnşaat Mimarlık Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Hakan Ekşi, Yavuz Sultan Ekşi tarafından kuruldu.

Ber Ege Ekşioğlu İnşaat Taahhüt ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ber Ege Ekşioğlu İnşaat Taahhüt ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli Ahmet Ekşi tarafından kuruldu. 

HDE Ekşioğlu İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

HDE Ekşioğlu İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Dursun Ekşi ve Halil İbrahim Ekşi ortaklığında kuruldu. 

Ekşioğlu Meksan İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Meksan İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Yakacık'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Hızır Onur Ekşioğlu tarafından kuruldu.

Ekşioğlu Dizayn Yapı İnşaat Taahhüt Proje Mimarlık Mühendislik Tasarım Dekorasyon Elektrik Oto. Ve Tic. A.Ş kuruldu!

Ekşioğlu Dizayn Yapı İnşaat Taahhüt Proje Mimarlık Mühendislik Tasarım Dekorasyon Elektrik Oto. Ve Tic. A.Ş Hüseyin Ekşi, Kenan Ayaz, Yavuz Sultan Ekşi ve Yusuf Ayaz ortaklığında 400 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Yektaş Yapı Ekşioğlu İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Yektaş Yapı Ekşioğlu İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi Bağcılar'da 200 bin TL sermaye ile bugün açıldı.

Yıldız Ekşioğlu İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Yıldız Ekşioğlu İnşaat Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Türker Karahasan, Yusuf Eren Yıldız ve Hızır Onur Ekşioğlu imzasıyla kuruldu.

Ekşioğlu Ehil İnşaat Taahhüt Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Ehil İnşaat Taahhüt Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Dursun Ekşi imzasıyla kuruldu.

Ekşioğlu Taahhüt İşleri Hafriyat İnşaat Nakliyat Madencilik Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Taahhüt İşleri Hafriyat İnşaat Nakliyat Madencilik Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün İbrahim Demir tarafından 50 bin TL sermaye bedeli ile Kadıköy'de kuruldu.

Can Ekşioğlu, Altınok Öz'ü ziyaret etti!

Era Gayrimenkul Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu, Kartal Belediye Başkanı Op.Dr. Altınok Öz’ü ziyaret etti. Altınok Öz, Can Ekşioğlu ve beraberindeki heyete Kartal’da yapılan çalışmaları ve yapılacak projeleri anlattı.

ekşioğlu zümrüt liman evleri Haberi

ekşioğlu zümrüt liman evleri

Karasu Sakarya'da 6 blok halinde Ekşioğlu İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Zümrüt Liman Evleri 108 konuttan meydana geliyor. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 konut tipleri bulunuyor.


Ekşioğlu Zümrüt Liman Evleri'nde satışlar tamanlandı, projede yer alan dairelerin anahtar teslimleri hemen gerçekleşiyor.


Karasu Zümrüt Liman Evleri; plaja 300 metre, Sakarya merkeze ise 1,5 saat mesafede yükseliyor. Projede; deniz manzarası, radye jenere temel, geniş barbekülü balkon, site botanik bahçesi bulunuyor.


http://www.eksiogluturkiye.com

(264) 718 72 99

Ceren...