19 / 04 / 2024

el değmeyen rezervuar

el değmeyen rezervuar

Tema Banyo; otel, havalimanı, okul, hastane gibi genel kullanım alanlarında hijyen sağlamaya yönelik yenilikçi ürünü ‘gömme rezervuar’ı satışa sundu. Bu yepyeni ürünün satış fiyatı ise 350 ile 420 TL arasında değişiyor.

Koç Finans “El Değmeden Taşıt Kredisi” uygulamasını başlattı! Araç almak isteyenler hemen baksın!

Sektörde bir ilke imza atan tüketici finansman şirketi Koçfinans, “El Değmeden Taşıt Kredisi”ni tüketicilere sundu. Kredi başvurusundan para çıkışına kadar tüm süreçler uçtan uca otomatize edildi.

TOKİ'nin Kanal İstanbul manzaralı 1.337 konutu için 'ÇED gerekli değil' dendi!

"Çılgın proje" Kanal İstanbul’a 233 metre mesafede TOKİ tarafından inşa edilmesi hedeflenen 1.337 adet konut için yeni bir karar alındı. Baklalı Köyü’nün el değmemiş topraklarına inşa edilecek toplu konut inşaatı için çevresel etki değerlendirmesine gerek bulunmadı. İşte ayrıntılar...

El değiştiren 8,5 milyon aracın 6 milyonu karaborsada satıldı

İkinci el otomobil piyasasında çıkarılan yasaların kayıt dışılığı artırmaktan başka bir işe yaramadığını kaydeden 38 yıllık galerici Salih Kılınç, yetki belgesi ve denetim mekanizmasının devreye girmesi gerektiğini söyledi.

Oto alım satımında işler artık tersten yürüyecek! Geçen ay hızlı el değiştiren marka belli oldu

Otomotiv çağa ayak uydurmakta en çabuk davranan sektörlerin başında geliyor. Pazar payı 8 sene içinde 722 milyar doları aşacak. İkinci el piyasada dijital ortamda bir araç 29 günde el değiştiriyor. İşte ikinci elde en hızlı el değiştiren model ve satışlarda izlenecek yeni yöntem!..

2021'de evini satanlar dikkat! İşte vergilendirme kriterleri...

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Ahmet Karabıyık, bugünkü köşesinde gayrimenkul satışlarından kazanç elde eden mülk sahiplerinin ödeyeceği verginin kriterlerini kaleme aldı. İşte Ahmet Karabıyık'ın '2021’de el değiştiren 3 milyon mülk için vergilendirme kriterleri' başlıklı yazısı...

Kanal İstanbul güzergahında, 9 senede 26.7 milyon metrekare arsa el değiştirdi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) rakamlarına göre, Kanal İstanbul güzergahında, 9 senede toplamda 26.7 milyon metrekareye ulaşan arsanın el değiştirdiği belirtiliyor. 

Nisan ayında birinci el konut satışları arttı!

TUİK tarafından 2021 yılı Nisan ayında 95 bin 863 adet konut satışı yapıldı. Açıklanan rakamlara göre; Nisan'da 29 bin 212 adet konut da ilk defa el değiştirdi.

AVM'lerde el değiştirmeler başlayacak!

Salgın döneminde markalara destek için AVM yatırımcısının elini taşın altına koyduğunu belirten Hüseyin Altaş, AVM’lerde el değiştirmelerin yaşanacağını aktardı. 

Mahir Polat'tan Gezi Parkı'nın mülkiyetinin değiştirilmesine ilişkin açıklama!

Gezi Parkı'nın mülkiyeti Sultan Beyazıt Hanı Veli Hazretleri Vakfı’na verildi. Peki el değiştirme nasıl yapıldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat anlattı...

Yüzlerce satılık otel var, el değiştirme yok!

BDO Danışmanlık'tan Mehmet Önkal, turizm sektöründeki Kovid-19 etkisine ilişkin, "Piyasada yüzlerce satılık otel var. Bu otelleri almak isteyenler de oluyor. Ancak oteller el değiştirmiyor. Otel sahipleri mallarının çok kıymetli olduğunu düşünüyor" dedi.

Oteller banka takibinde! El değiştirmeler başlayabilir!

Salgının vurduğu sektörlerden olan turizmde kredi borçları artıyor. Bankalar, geçen yıl kredi borcu yüzde 17 artarak 6,7 milyar dolara ulaşan Antalya’daki otelleri takibe aldı. Sektör ise kredilerde yeniden yapılandırma istiyor. Yoksa otellerin el değiştirebileceği ifade ediliyor.

İkinci el değil sıfır konut satışı desteklenmeli!

2020 yılının pandemi nedeniyle çok zor geçtiğine işaret eden Anadolu iş dünyası temsilcileri, 2021 yılı beklenti ve öngörülerini açıkladı. İMSİAD Başkanı Mustafa Andıç, 2021'de ikinci el değil sıfır konut satışlarının desteklenmesi gerektiğini belirtti.

Türkiye'de konut satış süreleri düşüyor! Konutlar 37 günde el değiştiriyor!

sahibinden Ağustos Ayı Emlak Endeksini yayımladı. Endekse göre, konut satış süresi hızla düşüyor, Türkiye’de konutlar ortalama 37 günde el değiştiriyor.

el değmeyen rezervuar Haberi

el değmeyen rezervuar

Tema Banyo; otel, havalimanı, okul, hastane gibi genel kullanım alanlarında hijyen sağlamaya yönelik yenilikçi ürünü ‘gömme rezervuar’ı satışa sundu. El değmeden ayak yardımıyla kullanılabilen bu yepyeni ürünün satış fiyatı ise 350 ile 420 TL arasında değişiyor.


Yenilikçi ürünleriyle yapı malzemeleri sektörüne farklılık getiren Tema Banyo, tuvaletlerde el değmeden rezervuar kullanımını sağlayan yepyeni ürünü ‘gömme rezervuar’ı satışa sundu. Özellikle hastane, okul, iş merkezi, havalimanı, otel gibi genel kullanım alanlarında hijyen sağlayacak olan bu yeni ürün sayesinde el değmeden ayak yardımıyla rezervuar kullanılabilecek. 

Hem duvardan hem de yerden gömmeli olarak pazara sunulan ve kullanıldığı alanlarda hijyen sağlayan bu yeni rezervuarın satış fiyatı ise 350 ile 420 TL arasında değişiyor. Ürünler yüzde 50’ye varan indirimlerle satış noktalarında yerini...