26 / 04 / 2024

El Sani evleri

El Sani evleri

Katar Şeyhi El Sani'nin Londra'daki mal varlığı, Kraliyet ailesine geçti Aile, en son Londra'da 200 milyon sterlin harcayıp 3 bina satın aldı..

Katar Emiri'nden karısına büyük jest!  Yeniköy'deki Şehzade Burhanettin Efendi Yalısı baştan aşağı yenileniyor!

Türkiye’nin en pahalı yalısı, Şehzade Burhanettin Efendi Yalısı'nı 100 milyon Euro'ya satın alan Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed el-Sani ikinci karısı Sheikha Anoud bint Mana al-Hajri için baştan aşağı yeniliyor.

Türkiye, Kabil Havaalanı'nın onarımı için Katar'la ortak çalışıyor!

Katar Dışişleri Bakanı Şeyh Muhammed bin Abdurrahman el-Sani, ülkesinin, Afganistan'ın başkenti Kabil'deki havaalanının yeniden uygun hale getirilmesi amacıyla Türkiye ile çalıştığını belirtti. 

Yurt diye inşa edilen evler el altından mı satılıyor?

Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Fatih Çekirge bugünkü köşe yazısında müteahhitler inşa ettikleri yurt diye inşa ettikleri evleri el altından satmaya çalıştıklarını kaleme aldı.

TİKA, El Halil kentindeki tarihi evleri restore ediyor! 

TİKA, El Halil kentindeki Harem-i İbrahim Camisi'nin çevresinde yer alan tarihi evleri restore etmeye devam ediyor. 

Katar Emiri Yalova'da saray inşa ettiriyor!

Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed el-Sani’nin annesinin Kanal İstanbul güzergahında arazi satın almasından sonra Kraliyet Ailesi'nin Yalova'da saray yaptırdığı öğrenildi. Türk inşaat firması, 10 bin metrekarelik alana inşa edilen sarayın yüzde 75'inin tamamlandığı açıkladı. 

İcradan piyasa fiyatının altında satılık evler!

İcra yoluyla el konulan evleri daha uygun fiyata almak isteyen kişiler ''İcradan ev veya konut nasıl alınır?'' sorusunun cevabını araştırıyor. İşte icradan ev ve konut satın alırken dikkat edilmesi gerekenler...

Hande Erçel ve Murat Dalkılıç Çubuklu Vadi Evleri’ne taşınıyor!

Hande Erçel ve Murat Dalkılıç, berababer yaşamak için uzun zamandır aradıkları evi sonunda Çubuklu Vadi Evleri’nde buldu. 

Terrace Mix İnanlar'da peşinat yerine 2. el araç kampanyası!

Terrace Mix İnanlar'da peşinat yerine 2. el aracınızı getirip, ev sahibi olabiliyorsunuz. İstanbul Esenyurt'ta yer alan Terrace Mix Evleri'nde daireler oturuma hazır...

Burj El İstanbul Evleri satış ofisi!

Burj El İstanbul Evleri satış ofisi iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Kartal'da yükselen Burj El İstanbul Evleri'nde fiyatlar 210 bin liradan başlıyor...

Şeyh Abdulaziz Al Thani Türkiye'ye yatırıma geldi!

Katar Emiri el Sani’nin eşine 100 milyon euroya Erbilgin Yalısı’nı satın almasından sonra aynı aileden Şeyh Abdulaziz Al Thani, yatırıma geldi.

Katar Şeyhi El Sani Londra'da 200 milyon sterline 3 bina satın aldı!

Katar Şeyhi El Sani'nin Londra'daki mal varlığı, Kraliyet ailesine geçti Aile, en son Londra'da 200 milyon sterlin harcayıp 3 bina satın aldı..

Katar Şeyhi Londra'da 200 milyon dolara 3 bina aldı!

İngiltere'de birçok ticari yatırımda bulunan Katar Şeyhi'nin Londra'daki mal varlığı İngiltere kraliyet ailesinin mal varlığını geçti. Katar Şeyhi Hamad bin Halife el Sani Londra'da 3 bina satın aldı...

Tarihi Afyonkarahisar evleri, 26 Ağustos Tabiat Parkı'na renk katacak!

Afyonkarahisar 26 Ağustos Tabiat Parkı'nda geleneksel ürün satış birimleri olarak kullanılmak üzere eski Afyonkarahisar evleri yapılacak. Alanda Afyonkarahisar'a has lokum, kaymak, sucuk, el işleri, kilim vs. her türlü yöresel ürünün satışı yapılabilecek

El Sani evleri Haberi

El Sani evleri

İngiltere'de birçok ticari yatırımda bulunan Katar Şeyhi'nin Londra'daki mal varlığı İngiltere Kraliyet ailesinin mal varlığını geçti. Katar Şeyhi Hamad bin Halife El Sani son olarak Londra'nın Regent Park bölgesinde 3 gayrimenkulü 200 milyon sterline satın aldı. Daha önce İngiltere'nin belirli yerlerinde özellikle Londra'da dudak uçuklatan fiyatlarla aldığı menkul ve gayri menkulleri ile dikkatleri üzerine çeken El Sani bu kez Regent Park bölgesini kaplayan alanı satın aldı. 


MALİKANEYE DÖNÜŞECEK 

Satın alınan üç binanın büyük bir malikane haline getirilmesinin ise 313 milyon sterlin'e mâl olacağı söylendi. Malikanenin tüm dekorasyonuyla da şeyh El Sani'nin 55 yaşındaki eşi Emire Şeyha Moza'nın ilgileneceği...