29 / 03 / 2024

El Sani londra bina

El Sani londra bina

Katar Şeyhi El Sani'nin Londra'daki mal varlığı, Kraliyet ailesine geçti Aile, en son Londra'da 200 milyon sterlin harcayıp 3 bina satın aldı..

Katar Emiri'nden karısına büyük jest!  Yeniköy'deki Şehzade Burhanettin Efendi Yalısı baştan aşağı yenileniyor!

Türkiye’nin en pahalı yalısı, Şehzade Burhanettin Efendi Yalısı'nı 100 milyon Euro'ya satın alan Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed el-Sani ikinci karısı Sheikha Anoud bint Mana al-Hajri için baştan aşağı yeniliyor.

Türkiye, Kabil Havaalanı'nın onarımı için Katar'la ortak çalışıyor!

Katar Dışişleri Bakanı Şeyh Muhammed bin Abdurrahman el-Sani, ülkesinin, Afganistan'ın başkenti Kabil'deki havaalanının yeniden uygun hale getirilmesi amacıyla Türkiye ile çalıştığını belirtti. 

Esma Esad'ın Londra'daki malikanesine el konulacak!

Beşşar Esad'ın eşi Esma Esad ile ilgili terör eylemlerini kışkırttığı ve teşvik ettiği nedeniyle ön soruşturma başlattı. Bu kapsamda  Esad'ın Londra'daki malikanesine de el konulacak.

İngiliz medyası belgeledi: BAE lideri Londra'da emlak imparatoru çıktı!

Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Devlet Başkanı Halife Bin Zayid el-Nehyan'ın, İngiltere'nin başkenti Londra'da 56 milyar TL değerinde 170 mülkünün bulunduğu ortaya çıktı. 

Katar Emiri Yalova'da saray inşa ettiriyor!

Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed el-Sani’nin annesinin Kanal İstanbul güzergahında arazi satın almasından sonra Kraliyet Ailesi'nin Yalova'da saray yaptırdığı öğrenildi. Türk inşaat firması, 10 bin metrekarelik alana inşa edilen sarayın yüzde 75'inin tamamlandığı açıkladı. 

Londra'nın 3.8 milyar liralık elçilik binası tamamlandı!

Amerika'nın İngiltere'nin başkenti Londra'da 4 yıl önce yapımına başladığı yeni büyükelçilik binasının inşası tamamlandı. 

Şeyh Abdulaziz Al Thani Türkiye'ye yatırıma geldi!

Katar Emiri el Sani’nin eşine 100 milyon euroya Erbilgin Yalısı’nı satın almasından sonra aynı aileden Şeyh Abdulaziz Al Thani, yatırıma geldi.

Mercedes Londra'da konaklama sektörüne el attı!

Mercedes, Londra’da 6 daireyi adeta bir Otomobil gibi döşeyerek kiralamaya başladı. Salon, mutfak ve iki yatak odasının bulunduğu daireler Kensington’da. Günlük kiralama bedeli ise yaklaşık 400 sterlin (1800 TL).

Şeyh Raşid El Maktum'a özel 6 katlı otopark yapılacak!

Dubai’nin Şeyhi Raşid El Maktum, 100’den fazla lüks aracı için Londra’ya 6 katlı bir otopark inşaa ettirmeyi planlıyor. Ancak Londralılar bu duruma tepkili.

Katar Şeyhi El Sani Londra'da 200 milyon sterline 3 bina satın aldı!

Katar Şeyhi El Sani'nin Londra'daki mal varlığı, Kraliyet ailesine geçti Aile, en son Londra'da 200 milyon sterlin harcayıp 3 bina satın aldı..

Katar Şeyhi Londra'da 200 milyon dolara 3 bina aldı!

İngiltere'de birçok ticari yatırımda bulunan Katar Şeyhi'nin Londra'daki mal varlığı İngiltere kraliyet ailesinin mal varlığını geçti. Katar Şeyhi Hamad bin Halife el Sani Londra'da 3 bina satın aldı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Katar'ın Türkiye’deki yatırımları artacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar'a yaptığı resmi ziyaret kapsamında Katar Emiri Şeyh Temim Bin Hamad El Sani ile Emirlik Divanı'nda gerçekleştirdiği baş başa ve heyetlerarası görüşmelerin ardından konakladığı otele geçti.

Londra'da 1.486 metrekarelik daire 500 milyon TL'ye satıldı!

ABD'de 2 hafta önce bir malikane 250 milyon TL'ye satılarak rekor kırdı. Ardından rekor 300 milyon liraya el değiştirdi. Aynı gün bu kez Londra'dan şok bir satış haberi geldi: 1.486 metrekarelik daireye 500 milyon lira...

El Sani londra bina Haberi

El Sani londra bina

İngiltere'de birçok ticari yatırımda bulunan Katar Şeyhi'nin Londra'daki mal varlığı İngiltere Kraliyet ailesinin mal varlığını geçti. Katar Şeyhi Hamad bin Halife El Sani son olarak Londra'nın Regent Park bölgesinde 3 gayrimenkulü 200 milyon sterline satın aldı. Daha önce İngiltere'nin belirli yerlerinde özellikle Londra'da dudak uçuklatan fiyatlarla aldığı menkul ve gayri menkulleri ile dikkatleri üzerine çeken El Sani bu kez Regent Park bölgesini kaplayan alanı satın aldı. 


MALİKANEYE DÖNÜŞECEK 

Satın alınan üç binanın büyük bir malikane haline getirilmesinin ise 313 milyon sterlin'e mâl olacağı söylendi. Malikanenin tüm dekorasyonuyla da şeyh El Sani'nin 55 yaşındaki eşi Emire Şeyha Moza'nın ilgileneceği...