29 / 03 / 2024

Elazığ deprem hasar durumu

Elazığ deprem hasar durumu

CHP Milletvekilleri Sezgin Tanrıkulu ve Veli Ağbaba Elazığ ve Malatya'da yaşanan depremler sonrası bölgeye gitti. Tanrıkulu, Sivrice'de geçen yıl yapılan kamu binalarının bile kullanılamaz hale geldiğini belirtti...

Elazığ'da 4,2 büyüklüğünde deprem!

Asrın felaketi olarak nitelendirilen 6 Şubat depremlerinden etkilenen Elazığ'da saat 16.26'da derinliği 9 kilometre olan bir deprem yaşandı.

Deprem bölgesi için flaş açıklama: Hasar tespit çalışmaları yinelenmeli!

Deprem bölgesinde artçı sarsıntılar devam ederken, depremzedeler evlerinin yine hasar gördüğünü, Jeoloji Mühendisleri Odası da hasar tespit çalışmalarının yinelenmesi gerektiğini söyledi. İşte ayrıntılar...

Binalarda hasar kaydı bilmecesi sürüyor! Önce az, sonra ağır hasarlı raporu verildi!

Elazığ’da 6 Şubat deprem felaketinin ardından incelenen çoğu binanın hasar kaydı, itirazlar sonucunda değişiyor. Ev sahipleri, hasar durumunun kesinleşmesi için açılan davaların sonuçlarını bekliyor.

Elazığ'daki 2 bin 936 deprem konutu hızla yükseliyor!

Kahramanmaraş merkezli olarak 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen depremlerden etkilenen Elazığ'da, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından inşaat çalışmalarına başlanan 2 bin 936 deprem konutu hızla yükseliyor.

Deprem hasar ödemesinde son dakika: DASK deprem hasarlarını bu fiyattan ödeyecek! Tek tek açıklandı! 

DASK'ın deprem hasarlarını hangi fiyattan ödeyeceği ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. İşte detaylar...

Elazığ deprem konutlarının hak sahipliği 15 Kasım'da kesinleşecek!

Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen ve asrın felaketi olarak nitelendirilen 6 Şubat tarihindeki depremlerden etkilenen Elazığ'da incelemeler yapan Elazığ Valisi Ömer Toraman konutların son durumu hakkında bilgi aldı.

Son dakika! Kandilli Rasathanesi duyurdu: Elazığ'da korkutan deprem

Kandilli Rasathanesi, Elazığ'da deprem olduğunu duyurdu. İşte detaylar...

SON DAKİKA! Elazığ'da deprem!

AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nin açıkladığı son dakika verilerine göre, Elazığ'da 3.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İşte Kandilli Rasathanesi'nin yayımladığı 27 Ekim 2023 son depremler listesi...

Elazığ'da 254 deprem konutu için kuralar çekildi!

Elazığ'da, 24 Ocak ve 27 Aralık 2020 tarihinde yaşanan depremlerde konutları yıkılan veya ağır hasar gören vatandaşlar için hayata geçirilen 254 konut ile 43 iş yerinin kuraları çekildi.

Elazığ'da korkutan deprem: Halk sokağa çıktı

Kandilli Rasathanesi, Elazığ'ın Beydoğmuş ilçesinde merkez üssü bulunan bir depremin meydana geldiğini açıkladı. Bu deprem, şiddetli bir şekilde hissedildi ve halk sokaklara çıktı.

Elazığ'daki 2 bin 936 deprem konutu yıl sonunda tamamlanacak!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde gerçekleşen ve asrın felaketi şeklinde nitelendirilen depremden sonra Elazığ'da hayata geçirilen 2 bin 936 deprem konutun inşaatı hız kesmeden devam ediyor.

Son dakika AFAD duyurdu: Elazığ'da deprem oldu!

Son dakika deprem haberleri. AFAD duyurdu. Elazığ'a bağlı Maden bölgesinde büyüklüğü 3.7 olan bir deprem meydana geldi. İşte son dakika deprem haberinin ayrıntıları...

Deprem hasarında ödenen tazminat tutarı 29,5 milyar TL'ye ulaştı!

Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK) Genel Müdürü Selva Eren yaptığı açıklamada asrın felaketi şeklinde nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremlere ilişkin şu ana kadar 29,5 milyar Türk Lirası ödeme yaptıklarını dile getirdi.

Elazığ deprem hasar durumu Haberi

Elazığ deprem hasar durumu

CHP Milletvekilleri Sezgin Tanrıkulu ve Veli Ağbaba Elazığ ve Malatya'da yaşanan depremler sonrası bölgeye gitti. CHP milletvekilleri Sezgin Tanrıkulu Elazığ Sivrice'den, Veli Ağbaba ise Malatya'dan deprem izlenimlerini aktardı.

Gazete Duvar'da yer alan habere göre, Tanrıkulu, "Sivrice'de geçen yıl yapılan kamu binaları bile kullanılamaz hale gelmiş. En acil ihtiyaç çadır, battaniye ve ısıtıcı. Malatya'da Doğanyol ve Pütürge'ye bağlı köyler çok kötü durumda." şeklinde konuştu.

Elazığ Sivrice ve Malatya çevre ilçelerinde meydana gelen deprem seebiyle CHP Milletvekilleri Sezgin Tanrıkulu ve Veli Ağbaba bölgedeki izlenimlerini aktardı. Vekiller acil ihtiyaçları sıralarken sosyal medyada yayımlanan bilgi kirliliğiyle ilgili de açıklamalarda bulundu.

TANRIKULU SİVRİCE’DEN BİLDİRDİ

CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, depremin etkisinin en fazla yaşandığı Elazığ Sivrice'ye gitti. Sezgin Tanrıkulu, enkaz altındakileri kurtarma çalışmalarının sürdüğünü belirterek Elazığ Belediye...