18 / 04 / 2024

Elazığ Emlakçılar Derneği kurs mu açtı

Elazığ Emlakçılar Derneği kurs mu açtı

Elazığ Emlakçılar Derneği Mehmet Kıran, Emlak Danışmanlığı kursu açtıklarını dile getirerek, amaçlarının verilecek eğitim sayesinde sektörde çalışanların daha bilinçli hale gelerek daha iyi hizmet sunmalarını sağlamak olduğunu söyledi.

Depremde ölen sigortalıların ailelerine maaş bağlanmalı! Emekliler Derneği'nden son dakika açıklaması!

Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen depremlerin üzerinden 1 sene geçti. Türkiye Emekliler Derneği tarafından, yeni bir öneride bulunuldu ve depremde vefat eden sigortalıların ailelerine aylık bağlanması talep edildi. 

Yabancıya konut satışında verginin yüzde 16'ya yükseltilmesi emlak sektörünü çökertir!

Emlakçılar Derneği Başkanı Hasan Sungur yaptığı açıklamada yabancılara konut satışında verginin yüzde 12’den yüzde 16’ya yükseltileceği iddialarının gündeme geldiğini dile getirerek, hükümeti uyardı. Hasan Sungur yaptığı açıklamada  “Ateş olmayan yerden duman çıkmaz." dedi.

Kiralık daire sayısı artıyor ama kiralar düşmüyor!

Elazığ Emlakçılar Derneği Başkanı Nuri Gülyüz yaptığı açıklamada kiralık daire fiyatlarında düşüş olmadığını söyledi. İşte konu ile ilgili detaylar...

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği'nden İsra Holding'e tam not!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) tarafından bu yıl 14’üncüsü düzenlenen Alışveriş Ekonomisi Zirvesi'nden İsra Holding'e tam not geldi. 

Emlakçılardan çiftçilere ‘İmar tamamlanana kadar arazinizi ekmeyin’ çağrısı!

Batman Tüm Emlakçılar Derneği Başkanı Mehmet Emin Değirmenci, Batman kenti konusunda son derece büyük önem arz eden imar, yeni yol ve bazı yatırımların gecikmemesi konusunda arazi sahipleri ve çiftçilere seslendi. Değirmenci, “İmar tamamlanana kadar arazinizi ekmeyin” dedi.

Emeklilerden 4 bin lira ek zam talebi! Emekli maaşları yükselecek mi? Emekliler Derneği açıkladı!

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED), tüm emeklilerin maaşlarına 4 bin TL ilave zam yapılması talebini yineleyerek, bir son dakika açıklamasında bulundu. İşte ayrıntılar...

Yapı Denetim Kuruluşları Birliği Derneği'nden Maraş Depremi açıklaması!

Yapı Denetim Kuruluşları Birliği Derneği Maraş Depremi ile ilgili bir basın açıklaması yaptı. İşte o basın açıklaması...

Emlak Kulübü Derneği kuruldu!

Emlak sektöründe mesleki anlamda faaliyet gösteren, gayrimenkul sektörüne  inanan ve içinde yer alan bütün paydaşları buluşturmak için yola çıkan “Emlak Kulübü Derneği “ resmen kuruldu.

Uluslararası Yatırımcılar Derneği 41. Genel Kurulu yarın!

Türkiye’deki uluslararası doğrudan yatırımcıların etkin ve tek temsilcisi olan Uluslararası Yatırımcılar Derneği'nin merakla beklenen 41. Olağan Genel Kurulu yarın gerçekleştirilecek.

Kuşadası'ndaki gayrimenkul fiyatlarına Afgan dopingi!

Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu (TEMFED) Genel Başkan Yardımcısı ve Kuşadası Emlakçılar Derneği Başkanı Müslüm Yıldırım, Afganlar’ın Kuşadası’nda yatırımı tercih ettiğini, bu durumun arsa fiyatlarını 5 kata kadar yükselttiğini vurguladı. Bölgede, kiralık evler de karaborsaya düştü.

Yetki belgesi almamış emlakçılar için yeni düzenleme yolda! 

Bursa Emlak Müşavirleri Esnafları Derneği Başkanı  Erkan Cebeci, yetki belgesi alamamış emlak danışmanlarına yönelik yapılacak değişikliklerle ilgili açıklamalarda bulundu. 

Yetki belgesi olmayan emlakçıya dikkat!

Düzce Emlakçılar Derneği Başkanı Ömer Kaya sektörle ilgili yaptığı açıklamada "Kiralık eve talep, kendini 'emlakçı' olarak tanıtanların sayısını da artırıyor" dedi.

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği açıklanan destekten memnun!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Altaş, iş yeri kiralamalarında uygulanan KDV indiriminin süresinin uzatılmasıyla ilgili açıklamalar yaptı.

Elazığ Emlakçılar Derneği kurs mu açtı Haberi

Elazığ Emlakçılar Derneği kurs mu açtı

Elazığ Ekonomi Platformu (ELEP), Aralık ayı toplantısını Dönem Başkanlarından Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği Elazığ Şube Başkanı Hasan Uzun moderatörlüğünde Elazığ Gıdacılar ve İş Adamları Derneğinde Gerçekleşti.

Toplantıya MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Hasan Uzun Elazığ Mobilyacılar Derneği Başkanı Cemil Platin, Elazığ Girişimci İş Adamları Derneği Başkanı Tarık Aşçıoğlu, , Elazığ Emlakçılar Derneği Başkanı Mehmet Kıran, , Elazığ İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Osman Avcıl, Elazığ Gıdacılar Ve İş Adamları Derneği Başkanı Süleyman Kamaç katıldı.

ELEP Dönem Başkanlarında Hasan Uzun, Elazığ Ekonomi Platformunun kuruluş amacının Elazığ’daki farklı derneklerin bir araya gelerek kent için yararlı projelerin gerçekleştirilmesine katkı sağlamak olduğunu söyledi. Kentin sorunlarının çözümü ve yeni dünya düzenine uyumda ihtiyacı olan yatırımların hayata geçirilmesinde yürütülecek çalışmaları yakından takip ederek, en hızlı şekilde gerçekleştirilmesini...